Gökhan Öz 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 6000 km'ye az kaldı ve az da olsa sorunlar baş göstermeye başladı *Kalkışta bazen inilti gibi ses geliyor, sanki debriyaj kavrama azıcık kaçırıyor gibi hissettiyor. Önceden yoktu bu ses. *Yine bazı zamanlarda 1. ve 2. viteste oluyor genelde küt diye ses gelip debriyaj sonradan kavrar gibi oluyor çünkü o ana kadar gaz yemiyor araç. (saniyelik olay tabi bu dediğim) her zaman olmadığı için sıkıntı yapmadım ama arada yapıyor can sıkıyor. *Aracı park ettiğimde bazen çok nadir araç motor fanı devreye giriyor ve en az 5 dk motor stop ettikten sonra da çalışmaya devam ediyor. Açıkçası garip geliyor bu durum. Hadi 30 sn çalışsa anlarım ama 93 model şahin gibi yüksek sesle çalışıp uzun süre kapanmıyor. *Sürgülü kapı her zaman tam kapanmıyor. Bir ara servise gidip baktırdım düzelir gibi oldu ama yine tekerrür etti. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 1- o sesi kesen madde kanserojen olduğu ve balatalardan kalktığı için geliyormuş 2- yokuş kalkış desteğinden dolayı,menüden kapatın bi süre deneyin bakalım gelecek mi 3- dpf açıyor olabilir araç, anlık tüketimi takip edin eğer 0.9-1 ve üstündeyse kapatmayın arabayı,imkan varsa yola çıkıp bi süre 3000 devirlerde gezin. 4- kronik gibi, kapı switch'i değişiyor garantiden. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Yeni kuryecilerde eski halimi görüyorum, zaman geçtikçe alışırsınız merak etmeyin. Yorum bağlantısı
Ferdi DOĞAN 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Herkese merhabalar konuyla alakalı geçen servise gittim.problemleri tek tek ilettim araç kontrol edildi ve bu şikayetlerin hepsine bütün courierlarda normal olduğu söylendi . İşte normal olan o maddeler 1.geri vitesin atmasi ( önce 1 sonra R olacakmış.oldu da :/) 2.geri geri giderken titreme 3.kalkışlarda nazlanma 4.yokuş kalkışında uğultu(sepep baskı balatadan kanserojen maddelerin alınması) Not: BU UĞULTU KONUSU AŞIRI ŞİKAYET ALDIĞINDAN DOLAYI FORD BASKI BALATAYA ARGE AÇMIŞ.İNŞALLAH DÜZELTİRLER VE FORD BİR CÖMERTLİK YAPAR.. Doğuş abi trim seslerini naptin son durum nedir bende de yavaş yavaş başlıyor sanki özellikle parketaşli yollara girince hafiften tırıltı gibi on taraftan geliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Herkese merhabalar konuyla alakalı geçen servise gittim.problemleri tek tek ilettim araç kontrol edildi ve bu şikayetlerin hepsine bütün courierlarda normal olduğu söylendi . İşte normal olan o maddeler 1.geri vitesin atmasi ( önce 1 sonra R olacakmış.oldu da :/) 2.geri geri giderken titreme 3.kalkışlarda nazlanma 4.yokuş kalkışında uğultu(sepep baskı balatadan kanserojen maddelerin alınması) Not: BU UĞULTU KONUSU AŞIRI ŞİKAYET ALDIĞINDAN DOLAYI FORD BASKI BALATAYA ARGE AÇMIŞ.İNŞALLAH DÜZELTİRLER VE FORD BİR CÖMERTLİK YAPAR.. Doğuş abi trim seslerini naptin son durum nedir bende de yavaş yavaş başlıyor sanki özellikle parketaşli yollara girince hafiften tırıltı gibi on taraftan geliyor. Ben önümüzdeki hafta servise bırakacağim komple heryeri sökülecek yalıtım yapilacak ama en fazla 7-8 ay sonra yine aynı sikayetler baslayacak adım kadar eminim. Adam olmaz bu kuryeler Yorum bağlantısı
Ferdi DOĞAN 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 İnşallah tamamen düzeltirler abi.Hangi servise bırakıyorsunuz Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 İnşallah tamamen düzeltirler abi.Hangi servise bırakıyorsunuzAcıbadem tepretoğullarina birakiyorum bakalim daha öncede işlem gördu ama bir faydası olmadı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts