Onur Tez 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Merhaba arkadaşlar iç trim parçalarda yaşından dolayı kırılma olabilir, yeni bir yapıştırıcı buldum epoxy olabilir emin değilim ama çok işlevsel. Tüm yapı malzemelerinde var. Yapmanız gereken 2 sıvıyı karıştırmak ve krışımı hızlı şekilde uygulamak. Kısa sürede tepkimeye giriyor ısınıyor ve kuruyor çok sağlam oluyor. Yapmanız gereken yapışacak alanı zımpara ile biraz çizin temizleyin ve yapıştırın. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Ben de bu şekilde bir ihtiyacım olduğu zaman İran yapıştırıcısı kullanıyorum. O da baya iş görüyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Akbas 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Patex iyidir ancak bu tür yapıştırıcılar bağzı yerlerde mükemmel yapıştırıken bağzı yerlerde hayal kırıklığı yaratabiliyor. Yorum bağlantısı
Onur Tez 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 Patex iyidir ancak bu tür yapıştırıcılar bağzı yerlerde mükemmel yapıştırıken bağzı yerlerde hayal kırıklığı yaratabiliyor. zemin in biraz tutuna bilir olması lazım sanıırm birde ince iki alanı yapıştırmada çok iyi olmaya bilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts