İçeriğe Yönlendir

Vw Golf 7 1.4 Tsi Highline

R.Bahadır Irmak

Recommended Posts

R.Bahadır Irmak

Tsi motor candır :)

Hayırlı olsun.Maşallah  :nazar:

Güzel araba, hayırlı olsun :good1:  golf 7 tsi kullandıktan sonra benim dizeli satıp alsammı diye düşünmüştüm yakıtı bay iyi gelmişti.

Adaş hayırlı olsun,güle güle kullan,Allah kaza bela ceza vermesin ;)

Teşekkür ederim hepinize, yakıt gerçekten iyi, güzergah da önemli ama biraz dikkat ederek gerçekten az yaktırmak mümkün.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Maşallah. Allah kaza bela göstermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanin insallah. Aracin durusundan zaten hersey belli oluyor.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile ;) Maşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Ünal

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Hayırlı uğurlu olsun ,araba çok güzel donanım da en güzeli zaten  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Hayırlı olsun kazasız belasız cezasııız binin [emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul

Hayırlı olsun. Güzel araç. Güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

İyi günlerde kullanın.

Maşallah. Allah kaza bela göstermesin.

Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanin insallah. Aracin durusundan zaten hersey belli oluyor.

Saygilarimla.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileği ile ;) Maşallah :nazar:

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun ,araba çok güzel donanım da en güzeli zaten  :nazar:

Hayırlı olsun kazasız belasız cezasııız binin [emoji4]

Hayırlı olsun. Güzel araç. Güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar temennileriniz için.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

İyi bir tercih olmuş.  İyi günlerde kullanın :flowers:    

Bende de 2013 1.4 tsi highline dsg, cam tavan ve anahtarsız girişli olan versiyonu mevcut.  Yakıt tüketiminden çok memnunum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayırlı olsun, plakalık bile çok güzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Teşekkür ederim hepinize, yakıt gerçekten iyi, güzergah da önemli ama biraz dikkat ederek gerçekten az yaktırmak mümkün.

Ben Belçikada kiralamıştım, onun için tamda emin olamadım aslında, Bürükselde şehir içi ve Belçika Hollanda arasında kullandım, Şehir içi dışı karışık 6-6.5 litre civarı yaktım .Araba dsg idi garib bir donanımı vardı bu arada :unsure2:  copa pulsh mı ne burda yok.(halojen far var ama koltuk ısıtma da var otomatik park falan var oraya özgü bi donanım çıkarmışlar) Ankarada mümkün müdür depo hesabıyla 6.5 lt ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel

Maşallah bende hastayım bu kasalara. Kazasız belasız sürüşler diliyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak
(düzenlendi)

Ben Belçikada kiralamıştım, onun için tamda emin olamadım aslında, Bürükselde şehir içi ve Belçika Hollanda arasında kullandım, Şehir içi dışı karışık 6-6.5 litre civarı yaktım .Araba dsg idi garib bir donanımı vardı bu arada :unsure2: copa pulsh mı ne burda yok.(halojen far var ama koltuk ısıtma da var otomatik park falan var oraya özgü bi donanım çıkarmışlar) Ankarada mümkün müdür depo hesabıyla 6.5 lt ?

Henüz şehiriçi bir depo bitirmedim ama fotodaki kullanımda bir depo ile ortalama 800 km civarı menzil gösteriyor. 6.5litre ve aşağısını yakalamak güzergah da uygunsa mümkün aslında ama dur kalk aşırı trafikte ortalama 7,5-8 litre civarı oluyor, kullanımla da ilgili biraz.. Think blue ekranında da kullanımla ilgili bu bilgilere yer verilmiş; vites uyarılarında 3->5 şeklinde uyarı çıkıyor ya da 4den 6 ya yükselt şeklinde.

be688dbb05a4fd766c27453523f8ce1b.jpg

Hayırlı olsun.

Hayırlı oolsun.Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı olsun.

Maşallah bende hastayım bu kasalara. Kazasız belasız sürüşler diliyorum

Teşekkür ederim arkadaşlar, herkese kazasız belası sürüşler dilerim.

tarihinde R.Bahadır Irmak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Henüz şehiriçi bir depo bitirmedim ama fotodaki kullanımda bir depo ile ortalama 800 km civarı menzil gösteriyor. 6.5litre ve aşağısını yakalamak güzergah da uygunsa mümkün aslında ama dur kalk aşırı trafikte ortalama 7,5-8 litre civarı oluyor, kullanımla da ilgili biraz.. Think blue ekranında da kullanımla ilgili bu bilgilere yer verilmiş; vites uyarılarında 3->5 şeklinde uyarı çıkıyor ya da 4den 6 ya yükselt şeklinde.

dsg ile daha da az yakabilir o zaman...

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

dsg ile daha da az yakabilir o zaman...

Dsg düz vites katalog verisi bu şekilde;

fcb04fe239d7b53fa271b8530acdbd1e.jpg

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

biraz daha az gibi... kullanırken de yumuşak güzel bir gidişi var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

İyi günlerde kullanın çok güzel maşallah... :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

VW motorları bu tarz sürüşlere imkan veriyor. Cordobada aynı şekilde ara vitesi atladığım çok oluyordu, çünki araç devri düşük olduğunda dahi titreme yapmıyor ve hemen toparlıyordu. TSI zaten benzer bir yapının üstüne inşa edilmiştir muhtemelen. GAyet de konforlu bir sürüş oluyor. Punto turbonun 1800d/d'de devreye girmesi nedeniyle bu tarz bir sürüşe doğal olara izin vermiyordu.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...