İçeriğe Yönlendir

Titanyum Focus - Mazda 3 Impressive

Süleyman Kaya87

Recommended Posts

Süleyman Kaya87

Merhabalar ;

2006 focus ghia sahibiyim. Kayınbabama araç alacağım. Fakat 2 araç arasında kaldım.

Ford Focus Collection-Titanyum alıp kayınpedere vereceğim.

Ya da 2011-2012 Mazda 3 otomatik alıp benim aracı kayınpedere vereceğim.

Kısacası bu iki araç hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. Elbet iki araç hakkında birçok bilgiye sahibim fakat yeni görüşler eleştiriler benim için önemlidir.

Saygılarımla..

Mazda 3 örnek ilan ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2011-mazda3-1.6-impressive-otomatik-vites-49.bin-km-274007294/detay

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

mazda 3 dizel alacaksan fordun motoru ile bir bir aynı motor , 2015 de ingilterede yapılan geniş çaplı bir araştırma sonucunda en az sorun çıkaran otomobil mazda olmuştu.

yanlız nedense Türkiyede tutulmuyor , ve ikinci eli çok yavaş yani elden çıkarmanız sonrasında sorun olabilir.

Onun içindirki Focus daha iyi olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Detaylı görüş yazmıştım daha önce:

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/274815-mazda-3-16-otomatik/?p=2766891

Ben Focus yerine Mazda tercih etmiştim.

yanlız nedense Türkiyede tutulmuyor , ve ikinci eli çok yavaş yani elden çıkarmanız sonrasında sorun olabilir.

Onun içindirki Focus daha iyi olabilir.

Burada biraz ön yargı var, Ben aracı alırken en az 3 aracı arayana kadar kaçırdım.  Mazda'nın Türkiye imajı düzeliyor. Özellikle  Cx3 ve yeni Mazda 3 sayesinde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Detaylı görüş yazmıştım daha önce:

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/274815-mazda-3-16-otomatik/?p=2766891

Ben Focus yerine Mazda tercih etmiştim.

Burada biraz ön yargı var, Ben aracı alırken en az 3 aracı arayana kadar kaçırdım.  Mazda'nın Türkiye imajı düzeliyor. Özellikle  Cx3 ve yeni Mazda 3 sayesinde.

benim arkadaşım tertemiz aracı 3 ayda zor satmıştı oradan biliyorum yoksa biraz daha tutulsa ben direk mazda alır binerim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

mazda 3 donanımı ile gerçekten kafa karıştırıyor. forumda engin beyin verdiği link dışında bir konu daha okumuştum 3 le ilgili. Yedek parça stoğu ve 2. el yavaşlığı dışında çekinilecek birşey yok gibi ama önemli 2 durum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ
(düzenlendi)

Mazda 3 piyasaya çıktığında kıymeti bilinmeyen ama zamanla değerlenen bir araç. Aynı altyapıyı paylaştığı f2.5 titanyum ile touring birbirine yakın donanımlar. Impressive ise koltuk ısıtma, on cam rezistans ve kör nokta uyarısı ile f2.5 titanumun baya önünde. En önemlisi de focus'ta çok zor denk gelmesine rağmen mazda'da esp'nin tüm donanimlarda standart oluşu. Dizel olsa motorda da fark atıyor diyeceğim (euro5 6 ileri 115hp) ama benzinlide malesef biraz demode bir motora (1.6 100hp f1 motoru sanırım) sahip. Ben 2011 dizel touringi yeni aldım ve ilk dikkatimi çeken şey sessizliği. Bir golf değil tabi ama f2 dizelden sonra binince hem yol hem motor sesi bariz düşük. F2'nin avantajlı olduğu diğer nokta iç hacim. Çok bariz bir üstünlük olmasa da focus biraz daha geniş ki bildiğim kadarıyla 2 metrelik eniyle c segmentindeki en geniş araç.

Ben dizel mazda3 tavsiye ederim ama otomatik şart diyorsanız ve performans ön planda değilse benzinli mazda3 de olumlu.

tarihinde Emrah Uludağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Naim Durmaz
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...