Furkan Avcı 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Arkadaşımda 2009, 1.6 Otomatik Jetta var, şanzıman DSG değil. Eskişehir'de servis yağın litresine 106 TL demiş işçilik falan derken 1.200 TL tutuacak sanırım Bugün akşam zaten İstanbul'a gelecek. İstanbul'da bu işlem için önerebileceğiniz servis/usta var mı? Maslak tarafıda olur. Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Maslak Mekatronik Akif Usta var, biz iyi geçiniyorduk bende Seat varken. Büyük bakım da yaptırmıştım. Yalnız fiyatlar çok kelepir değil, işine göre düzgün işçilik, hakkı olan para felsefesiyle çalışıyor 1 Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 (düzenlendi) Bostancı Sanayi'de Avni usta var diyorlar. Kendim gitmedim ama birçok kişiden duydum, sadece şanzıman işine bakıyor sanırım. Bilen arkadaşlar vardır mutlaka, yorum yapacaklardır. 1 Nisan 2016 tarihinde Ömer Çayırtepe tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Bu hafta serviste bakım yaptırdım. Şanzıman yağ ve filtresini değiştirdim litresi 45.56 TL . İlaveten şanzıman filtresi 45 TL olarak faturalandırıldı. Eskişehir'de servisten malzemeleri edinebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Nisan 2016 Yazar Paylaş 1 Nisan 2016 Bu hafta serviste bakım yaptırdım. Şanzıman yağ ve filtresini değiştirdim litresi 45.56 TL . İlaveten şanzıman filtresi 45 TL olarak faturalandırıldı. Eskişehir'de servisten malzemeleri edinebilirsiniz.Sevgin abi, Eskişehir servis 106 TL fiyat vermiş, DSG değil şanzıman ama o kadar fark nasıl oluyor anlamadım. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 İstanbulun hangi tarafına geliyor araç Furkan ? Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Maslak oto sanayide Gümüş Ok var. Oktay usta vw araçlar için velinimet gibidir. 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Maslak Akif Usta derim.Forumdan tanıyan arkadaşlar da vardır.Ben 5 senedir kendisinden başka yere götürmedim her 10 binde bir oradayım arabayı da yarın bakımdan alacağım. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Nisan 2016 Yazar Paylaş 1 Nisan 2016 Arkadaşıma ilettim, yarın Maslak ta olacak hangisine gider bilemem ama sanırım Akif ustaya karar kıldı. Herkese teşekkürler, arkadaş vw ile ilgili forumlara konu açmış oralardan çok daha iyi cevaplar geldi, yanılmadım teşekkürler Maslak oto sanayide Gümüş Ok var. Oktay usta vw araçlar için velinimet gibidir. Maslak Akif Usta derim.Forumdan tanıyan arkadaşlar da vardır.Ben 5 senedir kendisinden başka yere götürmedim her 10 binde bir oradayım arabayı da yarın bakımdan alacağım. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Furkancığım ben de bugün öğlen 1 gibi orada olacağım.Sorulcak bir şey varsa sorabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts