İçeriğe Yönlendir

Vw Jetta (2009) Şanzıman Bakımı Için İstanbul Servis Önerisi

Furkan Avcı

Recommended Posts

Furkan Avcı

Arkadaşımda 2009, 1.6 Otomatik Jetta var, şanzıman DSG değil.

Eskişehir'de servis yağın litresine 106 TL demiş  :shok: işçilik falan derken 1.200 TL tutuacak sanırım :)

Bugün akşam zaten İstanbul'a gelecek.

İstanbul'da bu işlem için önerebileceğiniz servis/usta var mı? Maslak tarafıda olur.

Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

Maslak Mekatronik Akif Usta var, biz iyi geçiniyorduk bende Seat varken. Büyük bakım da yaptırmıştım.

Yalnız fiyatlar çok kelepir değil, işine göre düzgün işçilik, hakkı olan para felsefesiyle çalışıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe
(düzenlendi)

Bostancı Sanayi'de Avni usta var diyorlar. Kendim gitmedim ama birçok kişiden duydum, sadece şanzıman işine bakıyor sanırım. Bilen arkadaşlar vardır mutlaka, yorum yapacaklardır.

tarihinde Ömer Çayırtepe tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

Bu hafta serviste bakım yaptırdım. Şanzıman yağ ve filtresini değiştirdim litresi 45.56 TL .  İlaveten şanzıman filtresi 45 TL olarak faturalandırıldı. Eskişehir'de servisten malzemeleri edinebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu hafta serviste bakım yaptırdım. Şanzıman yağ ve filtresini değiştirdim litresi 45.56 TL . İlaveten şanzıman filtresi 45 TL olarak faturalandırıldı. Eskişehir'de servisten malzemeleri edinebilirsiniz.

Sevgin abi, Eskişehir servis 106 TL fiyat vermiş, DSG değil şanzıman ama o kadar fark nasıl oluyor anlamadım.
Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci

Maslak oto sanayide Gümüş Ok var. Oktay usta vw araçlar için velinimet gibidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Maslak Akif Usta derim.Forumdan tanıyan arkadaşlar da vardır.Ben 5 senedir kendisinden başka yere götürmedim her 10 binde bir oradayım arabayı da yarın bakımdan alacağım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Arkadaşıma ilettim, yarın Maslak ta olacak hangisine gider bilemem ama sanırım Akif ustaya karar kıldı.

Herkese teşekkürler, arkadaş vw ile ilgili forumlara konu açmış oralardan çok daha iyi cevaplar geldi, yanılmadım teşekkürler :)

Maslak oto sanayide Gümüş Ok var. Oktay usta vw araçlar için velinimet gibidir.

Maslak Akif Usta derim.Forumdan tanıyan arkadaşlar da vardır.Ben 5 senedir kendisinden başka yere götürmedim her 10 binde bir oradayım arabayı da yarın bakımdan alacağım. :)

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Furkancığım ben de bugün öğlen 1 gibi orada olacağım.Sorulcak bir şey varsa sorabilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...