Mehmet Göler 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Ben Mehmet GÖLER Nevşehir Hacıbektaş ilçeainde öğretmenim.2006 Model Focus II trend aracım var.Bu sabah okulun önüne park ederken bir kopma sesi ve ayağıma bir yay düştü.Kırılmış sanırım.Bütün pedaller düzgün çalışıyor gibi.İki gün sonra uzun yola çıkıcam ve burda usta maalesef yok.Bu parçayı bile tanıyan varsa bilgi verirse sevinirim. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Kesin bilmemekle beraber debriyaj pedalına ait olabileceğini düşünüyorum. Işıkla falan eğilip bakabilirseniz yeri görünebilir belki.. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Aşağının da resmini ışıklı ortamda çekerseniz daha açıklayıcı olur. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Pedallardan olma ihtimali çok yüksek. Eski model araçlarda bariz bu yaylar gözükürdü. Şimdilerde bakınca hemen gözükmüyor.. Pedal işlevini yitirmez ama konfor kaybı olur bence.Yani durması gereken yerde durmaz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 pedal yayı, çift taraflı olur genelde, birisi kopmuş sanırım, kalan diğer yay sebebiyle pek fark olmaz, farkı hissetmemeniz normal, çünki bunlar pedalı geri iter, basarken fark hissedilmez.... 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 pedal yayı, çift taraflı olur genelde, birisi kopmuş sanırım, kalan diğer yay sebebiyle pek fark olmaz, farkı hissetmemeniz normal, çünki bunlar pedalı geri iter, basarken fark hissedilmez.... Evet abi alt taraf bariz şekilde kırılmış.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 mesela... https://fordyedekparca.com.tr/yedek-parca/focus-yedek-parca/focus-debriyaj-aksami/debriyaj-pedali-yay-takimi-focus-2005- https://www.bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz..com.tr/focus-debriyaj-pedal-yayi-20052008-pid-13482.html Yorum bağlantısı
Mehmet Göler 5 Nisan 2016 Yazar Paylaş 5 Nisan 2016 Evet parça debriyaj pedal yayı imiş.Güvenlik açısından bir sorun teşkil etmiyor.internetten baktım 20-30 arası bir fiyatı var.Cevap yazan herkese teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Kesin bilmemekle beraber debriyaj pedalına ait olabileceğini düşünüyorum. Işıkla falan eğilip bakabilirseniz yeri görünebilir belki.. yay..kesin bilgi Yorum bağlantısı
Tahsin Erdoğan 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Halletmissiniz konuyu ama genede başıma geldiği icin söylüyorum debriyaj yayi ve uzun bir süre bunsuz kullandık sıkıntı oluşturmadi baski balata değiştirirken bunuda takmislardi sonradan, sadece debriyaj pedalı birazcik aşağıda duruyor kendinize doğru cektiginizde o boşluğu hissedersiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts