melih koyuncu 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Arkadaşlar iyi geceler herkese.Benim mk2 mondeo'da nerdeyse 2 aydı su eklemiyorum ama su seviyesi max'ın üstünde biraz.Aracı yüksek devirlere çıkarınca egzosdan aşırı derecede su atması var ama ne beyaz duman atıyor nede siyah duman atma sorunu yok.Performansıda gayet tatmin edici düzeyde.Araçtan yana hiçbir sıkıntım yok Ayrıca suda eksiltmiyor nerden buluyor bu suyu bilmiyorum.Düşüncem şu su deposundaki fazla suyu dışarıya atıyor olabilir mi?Alakasız geliyor ama bi türlü çözemedim arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Egzozdan sogutma suyunu atabilseydi, sistemde eksilme olurdu. Sogutma suyu yanma odasina girdigi an buharlasmasi gerekir. Egzozunuzdaki sivi tabii ki bir miktar olabilir ancak cok ise sicak soguk karsilasmasindan olusan nemdendir. 10 15km kadar yuksek devir kullanin, sistemdeki suyu disari atsin egzoz. Yorum bağlantısı
Hamit inan 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Arkadaşlar iyi geceler Herkese.Benim mk2 mondeo'da nerdeyse 2 aydı su eklemiyorum ama su seviyesi max'ın üstünde biraz.Aracı yüksek devirlere çıkarınca egzosdan aşırı derecede su atması var ama ne beyaz duman atıyor nede siyah duman atma sorunu yok.Performansıda gayet tatmin edici düzeyde.Araçtan yana hiçbir sıkıntım yok Ayrıca suda eksiltmiyor nerden buluyor bu suyu bilmiyorum.Düşüncem şu su deposundaki fazla suyu dışarıya atıyor olabilir mi?Alakasız geliyor ama bi türlü çözemedim arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler. Yüksek devirde alçak devire göre daha çok hava çekiyor. Havadaki nem eksoz çıkışında soğuyunca yoğunlaşıyor su olarak dökülüyor. Dediğiniz kadar suyu sistemden çekse 1 günde depoda tesisatta su kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Onur Bilseloğlu 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 (düzenlendi) Merhabalar, 3 sene kullandım, başlarda rahatsız edici bir problem gibi gelmişti, zamanla karakteristik özelliği dedik. Bence de herhangi bir sorun görünmüyor. Kazasız, arızasız günler dilerim. Sevgiler 7 Nisan 2016 tarihinde Onur Bilseloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 gözünüze fazla gözüken suya motor soğukken kapağı açın içine temiz bir bez sokun çıkartın bir miktar su emecektir . bir kaç sefer yaparsanız seviye aşağı iner 2 Yorum bağlantısı
Fevzi Köse 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Suyun fazla olması bir sorun oluşturur mu acaba? Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Suyun fazla olması bir sorun oluşturur mu acaba? Burada bu kadar ustanın yanında yorum yapmak bize düşmez ama normal çizgisinde tutmaya özen gösterin sabahları çalıştırmadan kontrol edin. Bir miktar gittikten sonra ne kadar giderseniz stop ettikten sonra aracın alt kısmını motor kısmını kontrol edin kesinlikle zararı olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts