İçeriğe Yönlendir

Kaportada Japon Yapıştırıcısı Sorunu

ADİL ÇORAKÇI

Recommended Posts

ADİL ÇORAKÇI

2004 Ford Focus 1.6 Collection sahibiyim 

foruma yeni üye olduğum için beceremedim onca yazmış olduğum yazı gitti iyimi :))) 

1,5 senedir kullandığım arabamdaki japonu nihayet çıkartmayı başardım.

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Nasıl çıkardıgını bari söyle.ne kullandın..

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Ben ac68 debonder kullandım, azıcık yavaş çozuyor, dokulen şey nokta gibi ise baya uğraşıyorsunuz ama kaportaya bi zararı yok, arkadaş ne kullandı acaba

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aseton? Kimyasal olarak japonun cozucusudur ama, bilemedim simdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yunus Emre Karakoyun

Abi şimdi adetin arabanın boyası a bi sıkıntı yapar mi burda satilanindan alsam

Adetin yazmışım Aseton

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Aseton aracın verniğine zarar verebilir diye yazıyordu nette, ben maceraya girmek istemedim, arkadaş ne kullanmış bilmiyorum ama Ac68 Debonder alarak bi deneyin kargo dahil 25-30 tl bulabiliyor internetten, ben denedim Japon çıkarıyor ama nokta gibi yığıntı halinde ise sürüp siliyorsunuz sürüp siliyorsunuz baya uğraştırıyor

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Aseton? Kimyasal olarak japonun cozucusudur ama, bilemedim simdi.

Öğreniyorsun.

Metil alkol yavaş ama güvenli bir şekilde temizler. (saf olacak) Metil etil keton laak diye temizler ama boyaya ne yapar bilemiyorum, boyanın içeriğini bilmek gerekir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Öğreniyorsun.

Metil alkol yavaş ama güvenli bir şekilde temizler. (saf olacak) Metil etil keton laak diye temizler ama boyaya ne yapar bilemiyorum, boyanın içeriğini bilmek gerekir.

Nat Geo sagolsun :D
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Öğreniyorsun.

Bilimsel kelimeler ile niye eziyon bizi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Öğreniyorsun.

İşte bu  :good1:  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ADİL ÇORAKÇI

2004 yılında aldığım arabama;

üstünden 3-4 ay geçti yada geçmedi komşum park ederken aynamı kırmış ve benden habersiz japon yapıştırıcısı dökerek aynayı yapıştırmış. Önceleri birşey fark edemedim, hem yağmurlu bi dönem olduğu için akıntıları çamur ve pislik akıntısı diye üstünde durmamıştım ve koşuşturma halinde ev taşıma telaşım vardı. Sonra detaylı bir incelemeden sonra öğrendim ki kaportaya akan pislik japon yapıştırıcısıymış. 

gitmediğim sormadığım telle görüşüp bilgi almadığım usta ve yetkili kalmadı çoğu şehirde, boyatmaktan başka çarem olmadığı söylendi hep. Çünkü  sağ kapı komple boyalı gözükecekti.

Taki araştırmalarım sonunda ve başka çaremin olmadığını anladığımda internetten karşılaştığım ve duyumlarımla edindiğim AC-68 Debonder Japon Yapıştırıcı Sökücüsünü gördüm ve hemen sipariş verdim, geldi uyguladım. 

Sonuç mükemmel gözlerime inanamadım.

İnanın bu yüzden arabadan soğumuş ve satışa çıkarmıştım. Şimdi tertemiz oldu ve genel bakımlarını yaptırarak kullanmaya devam edicem arabamı 

bişey daha diyim kesinlikle ve kesinlikle şuna karar verdim biz araba kullanıcıları olarak ustalar tarafından sırf para kazanma uğruna kandırılıyoruz ve arabamızın değerini boşa düşürtüyoruz. iyiki internet var ve araştırıp çözümleri kendimiz bulabiliyoruz. 

resimleri yapabilirsem yüklüycem

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Jilet kesmezse boyatabiliriz hatta :)

gerekmez,dikkatli traş et, incitme yeter  :)

Ac-68 güzelmiş yalnız...

72941192523360191660.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
ADİL ÇORAKÇI

QBGl7g.jpg

XkpoXD.jpg

bDR2Gj.jpg

uyguladıktan sonra kabardı ..

d3E2Gn.jpg

57zkQd.jpg

A7Pqkq.jpg

0nAkBL.jpg

4rOkMq.jpg

son hali bu :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

uyguladıktan sonra kabardı ..

son hali bu :)

geçmiş olsun, komşuya hesap sormak lazım....

Yorum bağlantısı
ADİL ÇORAKÇI

geçmiş olsun, komşuya hesap sormak lazım....

sorsan ne fayda, olan oldu ama çok şükür atlattım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...