ADİL ÇORAKÇI 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 2004 Ford Focus 1.6 Collection sahibiyim foruma yeni üye olduğum için beceremedim onca yazmış olduğum yazı gitti iyimi )) 1,5 senedir kullandığım arabamdaki japonu nihayet çıkartmayı başardım. Yorum bağlantısı
ADİL ÇORAKÇI 7 Nisan 2016 Yazar Paylaş 7 Nisan 2016 ekleme nasıl yapılır onu beceremedim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 ekleme nasıl yapılır onu beceremedim http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/280250-foruma-resim-foto%C4%9Fraf-ekleme/ Yorum bağlantısı
Hami Erışık 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Nasıl çıkardıgını bari söyle.ne kullandın.. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Ben ac68 debonder kullandım, azıcık yavaş çozuyor, dokulen şey nokta gibi ise baya uğraşıyorsunuz ama kaportaya bi zararı yok, arkadaş ne kullandı acaba Yorum bağlantısı
Yunus Emre Karakoyun 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Nasıl çıkardın abi aynı sorun bizde de var Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Aseton? Kimyasal olarak japonun cozucusudur ama, bilemedim simdi. 1 Yorum bağlantısı
Akif Yılmaz 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Konuyla çok alakalı değil ama aseton kullanmaktan çekinenler için: http://www.amazon.co.uk/Loctite-Glue-Remover-Gel-80000655/dp/B0001P0DKG Bu ürün Türkiye'de satılmıyor. Sipariş vermek gerekiyor. Lake mobilyadaki japon yapıştırıcısını yüzeye en ufak zarar vermeden çıkardı. Muhteşem bir ürün. Yorum bağlantısı
Yunus Emre Karakoyun 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Abi şimdi adetin arabanın boyası a bi sıkıntı yapar mi burda satilanindan alsam Adetin yazmışım Aseton Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Aseton aracın verniğine zarar verebilir diye yazıyordu nette, ben maceraya girmek istemedim, arkadaş ne kullanmış bilmiyorum ama Ac68 Debonder alarak bi deneyin kargo dahil 25-30 tl bulabiliyor internetten, ben denedim Japon çıkarıyor ama nokta gibi yığıntı halinde ise sürüp siliyorsunuz sürüp siliyorsunuz baya uğraştırıyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Aseton? Kimyasal olarak japonun cozucusudur ama, bilemedim simdi. Öğreniyorsun. Metil alkol yavaş ama güvenli bir şekilde temizler. (saf olacak) Metil etil keton laak diye temizler ama boyaya ne yapar bilemiyorum, boyanın içeriğini bilmek gerekir. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Öğreniyorsun. Metil alkol yavaş ama güvenli bir şekilde temizler. (saf olacak) Metil etil keton laak diye temizler ama boyaya ne yapar bilemiyorum, boyanın içeriğini bilmek gerekir. Nat Geo sagolsun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Öğreniyorsun. Metil alkol yavaş ama güvenli bir şekilde temizler. (saf olacak) Metil etil keton laak diye temizler ama boyaya ne yapar bilemiyorum, boyanın içeriğini bilmek gerekir. Bilimsel kelimeler ile niye eziyon bizi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Jiletle dalın ve metil alkolle silin Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Jiletle dalın ve metil alkolle silin Jilet kesmezse boyatabiliriz hatta Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Bilimsel kelimeler ile niye eziyon bizi Ego. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Öğreniyorsun. Metil alkol yavaş ama güvenli bir şekilde temizler. (saf olacak) Metil etil keton laak diye temizler ama boyaya ne yapar bilemiyorum, boyanın içeriğini bilmek gerekir. İşte bu 1 Yorum bağlantısı
ADİL ÇORAKÇI 8 Nisan 2016 Yazar Paylaş 8 Nisan 2016 2004 yılında aldığım arabama; üstünden 3-4 ay geçti yada geçmedi komşum park ederken aynamı kırmış ve benden habersiz japon yapıştırıcısı dökerek aynayı yapıştırmış. Önceleri birşey fark edemedim, hem yağmurlu bi dönem olduğu için akıntıları çamur ve pislik akıntısı diye üstünde durmamıştım ve koşuşturma halinde ev taşıma telaşım vardı. Sonra detaylı bir incelemeden sonra öğrendim ki kaportaya akan pislik japon yapıştırıcısıymış. gitmediğim sormadığım telle görüşüp bilgi almadığım usta ve yetkili kalmadı çoğu şehirde, boyatmaktan başka çarem olmadığı söylendi hep. Çünkü sağ kapı komple boyalı gözükecekti. Taki araştırmalarım sonunda ve başka çaremin olmadığını anladığımda internetten karşılaştığım ve duyumlarımla edindiğim AC-68 Debonder Japon Yapıştırıcı Sökücüsünü gördüm ve hemen sipariş verdim, geldi uyguladım. Sonuç mükemmel gözlerime inanamadım. İnanın bu yüzden arabadan soğumuş ve satışa çıkarmıştım. Şimdi tertemiz oldu ve genel bakımlarını yaptırarak kullanmaya devam edicem arabamı bişey daha diyim kesinlikle ve kesinlikle şuna karar verdim biz araba kullanıcıları olarak ustalar tarafından sırf para kazanma uğruna kandırılıyoruz ve arabamızın değerini boşa düşürtüyoruz. iyiki internet var ve araştırıp çözümleri kendimiz bulabiliyoruz. resimleri yapabilirsem yüklüycem 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 (düzenlendi) Jilet kesmezse boyatabiliriz hatta gerekmez,dikkatli traş et, incitme yeter Ac-68 güzelmiş yalnız... 8 Nisan 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
ADİL ÇORAKÇI 8 Nisan 2016 Yazar Paylaş 8 Nisan 2016 uyguladıktan sonra kabardı .. son hali bu 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 uyguladıktan sonra kabardı .. son hali bu geçmiş olsun, komşuya hesap sormak lazım.... Yorum bağlantısı
ADİL ÇORAKÇI 8 Nisan 2016 Yazar Paylaş 8 Nisan 2016 geçmiş olsun, komşuya hesap sormak lazım.... sorsan ne fayda, olan oldu ama çok şükür atlattım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts