Misafir 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Herkese selamlar güzel forum ailesi yıllar önce yavru olarak aldığım uzunca süre baktığım kurzhaarım 2sene önce hakkı rahmetine kavuştu takibindeki sene etkilenip bir yavru edinmedim şimdide bakmama rağmen bulamadım bazı eş dost sayesindede yavrular buldum ancak hepsi doğum sonrası hastalanıp öldüler kısmet olmadı belki sizde yada çevrenizde yavru sahiplendirmek isteyen hayravesile olup vermek isteyen olursa yıllarca dua ederim konum önemli değil atlar arabama alır gelirim tekrar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden dostlarımada saygılarımı sunarım Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Av merakı mı var yasin? Evet abi resmi olarak tabi Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Hayvan barınağına baktınız mı? ben istanbul'da bir hayvan barınağına denk geldim yakın zamanda, av köpeğinden, golden türlerine birçok güzel köpek gördüm.. Bakmakta fayda var bence.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Hayvan barınağına baktınız mı? ben istanbul'da bir hayvan barınağına denk geldim yakın zamanda, av köpeğinden, golden türlerine birçok güzel köpek gördüm.. Bakmakta fayda var bence.. Bizim buralarda yok cem abi başka yerde olanlarda baya yaşını almış köpekler onlarda artık eğitim kabul etmeyen canlılar ben yavru olarak alıp kendime alıştırarak eğitmek istiyorum yoksa hep kaçıyorlar bunu çevremden hep gördüm hatta yetişmiş iyi cins bir köpek dahi evi değiştiğinde yapamıyor ve daha çok üzülüyorum Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 (düzenlendi) Konu avcılıksa her türlü baltalarım biliyorsun değil mi kardeşim? Bırak şu işleri ,gözünü seveyim Kıymayın şu güzelliklere... 12 Nisan 2016 tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Konu avcılıksa her türlü baltalarım biliyorsun değil mi kardeşim? Bırak şu işleri ,gözünü seveyim Konu yavru kardeşim balta yok sakla bahçede kulübesi hazır bile Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Konu yavru kardeşim balta yok sakla bahçede kulübesi hazır bile Konu köpekse ben sana barınaktan hemen alır gelirim bir yavru , hatta benim beslediklerimden biri yeni doğum yaptı Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2016 Paylaş 12 Nisan 2016 Konu köpekse ben sana barınaktan hemen alır gelirim bir yavru , hatta benim beslediklerimden biri yeni doğum yaptı Arıcamda bataryam bitti aletide dükkanda yarın sabah ulaşıcam sana onlar olmaz yürü git lannn Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Evet abi resmi olarak tabiBende bir ara silahları çıkartıp temizlik yapsam iyi olacak.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Bende bir ara silahları çıkartıp temizlik yapsam iyi olacak.. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Bu güzel can kızı alarak yavru arayışımızı pointer ile sonlandırmış bulunmaktayım teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Çok tatlı Umarım ücretsiz sahiplenmişinizdir. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Sevimlilik akıyor ya suratından tekrar görünce yine gülümsedim, al suratını sık yanaklarını Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Çok tatlı Umarım ücretsiz sahiplenmişinizdir. Kardeslerini bin tl ye sattilar bunu hatri sayilir arkadaslar sayesinde ucretsiz aldim tesekkur ederimSevimlilik akıyor ya suratından tekrar görünce yine gülümsedim, al suratını sık yanaklarını Sorma ozan cok fena simdi yeni resimleride geldi baya yaramazmis bana hafta sonu gelicek ins [emoji4] Yorum bağlantısı
Recommended Posts