İçeriğe Yönlendir

Setter Yada Drahthaar Yavrusu Arıyorum

Misafir

Recommended Posts

Herkese selamlar güzel forum ailesi yıllar önce yavru olarak aldığım uzunca süre baktığım kurzhaarım 2sene önce hakkı rahmetine kavuştu takibindeki sene etkilenip bir yavru edinmedim şimdide bakmama rağmen bulamadım bazı eş dost sayesindede yavrular buldum ancak hepsi doğum sonrası hastalanıp öldüler kısmet olmadı belki sizde yada çevrenizde yavru sahiplendirmek isteyen hayravesile olup vermek isteyen olursa yıllarca dua ederim :) konum önemli değil atlar arabama alır gelirim tekrar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden dostlarımada saygılarımı sunarım

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Hayvan barınağına baktınız mı? ben istanbul'da bir hayvan barınağına denk geldim yakın zamanda, av köpeğinden, golden türlerine birçok güzel köpek gördüm.. Bakmakta fayda var bence..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Hayvan barınağına baktınız mı? ben istanbul'da bir hayvan barınağına denk geldim yakın zamanda, av köpeğinden, golden türlerine birçok güzel köpek gördüm.. Bakmakta fayda var bence..

Bizim buralarda yok cem abi başka yerde olanlarda baya yaşını almış köpekler onlarda artık eğitim kabul etmeyen canlılar ben yavru olarak alıp kendime alıştırarak eğitmek istiyorum yoksa hep kaçıyorlar bunu çevremden hep gördüm hatta yetişmiş iyi cins bir köpek dahi evi değiştiğinde yapamıyor ve daha çok üzülüyorum

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Konu avcılıksa her türlü baltalarım biliyorsun değil mi kardeşim? Bırak şu işleri ,gözünü seveyim  :yes:

Kıymayın şu güzelliklere... 

k%25C4%25B1nal%25C4%25B1+keklik+ve+yavru

tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Konu avcılıksa her türlü baltalarım biliyorsun değil mi kardeşim? Bırak şu işleri ,gözünü seveyim  :yes:

Konu yavru kardeşim balta yok sakla bahçede kulübesi hazır bile

Yorum bağlantısı

Konu yavru kardeşim balta yok sakla bahçede kulübesi hazır bile

Konu köpekse ben sana barınaktan hemen alır gelirim bir yavru :D, hatta benim beslediklerimden biri yeni doğum yaptı

Yorum bağlantısı

Konu köpekse ben sana barınaktan hemen alır gelirim bir yavru :D, hatta benim beslediklerimden biri yeni doğum yaptı

Arıcamda bataryam bitti aletide dükkanda yarın sabah ulaşıcam sana onlar olmaz :D yürü git lannn :(

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Evet abi resmi olarak tabi

Bende bir ara silahları çıkartıp temizlik yapsam iyi olacak..
Yorum bağlantısı

Bu güzel can kızı alarak yavru arayışımızı pointer ile sonlandırmış bulunmaktayım teşekkürler.

qMOonQ.jpg

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Çok tatlı  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Umarım ücretsiz sahiplenmişinizdir.

Yorum bağlantısı

Sevimlilik akıyor ya suratından tekrar görünce yine gülümsedim, al suratını sık yanaklarını :D

Yorum bağlantısı

Çok tatlı :nazar::nazar::nazar:

Umarım ücretsiz sahiplenmişinizdir.

Kardeslerini bin tl ye sattilar bunu hatri sayilir arkadaslar sayesinde ucretsiz aldim tesekkur ederim

Sevimlilik akıyor ya suratından tekrar görünce yine gülümsedim, al suratını sık yanaklarını :D

Sorma ozan cok fena simdi yeni resimleride geldi baya yaramazmis bana hafta sonu gelicek ins [emoji4]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...