Süleyman Can Şahin 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 Yanlardan ve alttan hava alıyor. Hiç bir problemi de olmadı. O şekilde olmazsa yine su alıyor...Hocam ben bunu yeni gördüm. Bu şekilde yapalım bizde. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 12 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2016 Hocam ben bunu yeni gördüm. Bu şekilde yapalım bizde.2 gün önce gittim hocam yeniden söküldü tampon ordan almamıştı suyu yinede üzerine laylon kapladık. Stopların dibinide silikonladık yine ordan biryerden su alıyor çözemedim ben. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2016 Paylaş 12 Mayıs 2016 Süleyman hocam bagajı komple sökmüşken eline hortumu al arabayı sula. Sonra aç kapağı her yere bak. Youtube'da aynı kasa için bir adam uğraşıyor arabanın her yerini silikonluyor yine çözemiyor. Sanırım en sonunda sorunu bagaj kapağının menteşelerinde buluyor. Oradan bir yerden içeri girip ummadığın bir yerden çıkıyor. Ahan da videosu: Ayrıca stop lambalarının vidalarını kontrol et. Muhakkak orada da vardır. Naylonladığınız menfez hava akışı devam ediyor değil mi? Tamamen kesmeseydiniz kapılar zor kapanır, kulaklara da basınç yapar. Ayrıca naylon hışırtı da yapabilir Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 12 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2016 Süleyman hocam bagajı komple sökmüşken eline hortumu al arabayı sula. Sonra aç kapağı her yere bak. Youtube'da aynı kasa için bir adam uğraşıyor arabanın her yerini silikonluyor yine çözemiyor. Sanırım en sonunda sorunu bagaj kapağının menteşelerinde buluyor. Oradan bir yerden içeri girip ummadığın bir yerden çıkıyor. Ahan da videosu: Ayrıca stop lambalarının vidalarını kontrol et. Muhakkak orada da vardır. Naylonladığınız menfez hava akışı devam ediyor değil mi? Tamamen kesmeseydiniz kapılar zor kapanır, kulaklara da basınç yapar. Ayrıca naylon hışırtı da yapabilir hocam bagajın yan tarafını komple söktüm .stop lambalarından hiç gelmiyor oraları komple silikonladım. menfezleri şamrelle kapattık aynı sizin yaptığınız gibi. menteşelerin olduğu yerden gelse tavanada gider. aşşağıdan geliyor gibi su. Şu işaretli parça ve ona benzer bi kaç tane var. Onlardan dolayı suyun tam nerden geldiğini göremiyorum. Bunlarda menfezin içten görünümü. Sedanlardaki gibi direk görünmüyo önünde bir parça daha var. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2016 Paylaş 12 Mayıs 2016 Bence yine de adamın dediği yeri kontrol etmekte fayda var. O kapalı kutu gibi yer tam nerede? Belki içine sprey sıkılarak delikler kapatılabilir? Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 12 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2016 Bence yine de adamın dediği yeri kontrol etmekte fayda var. O kapalı kutu gibi yer tam nerede? Belki içine sprey sıkılarak delikler kapatılabilir?Hocam sedanlarda halıyı sökünce menfezler direk içten görünüyorya bunda onun önünde sac parça var. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2016 Paylaş 12 Mayıs 2016 Hocam sedanlarda halıyı sökünce menfezler direk içten görünüyorya bunda onun önünde sac parça var. Alayının içine silikon spreyi sıkmak geliyor aklıma artık Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 12 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2016 Alayının içine silikon spreyi sıkmak geliyor aklıma artık hocam bir video daha var oda aynı şeyi söylüyor. işaretlerinden yanlış anlamadıysam ordan gelen su benim bagajın su aldığı yerle aynı. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2016 Paylaş 12 Mayıs 2016 Önyargından kurtulmana sevindim şimdi Sulu boya alıp renkli renkli denemelisin yine de. Videoda da özetle şunu söylüyor. Yukarıdaki menteşeden bir yerden içeri girip kanallarla ta aşağılara iniyor su. Anladığım kadarıyla aşağıları kapatmak mümkün değil. O nedenle yukarıya silikonla bir nevi bariyer yapacaksın. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 12 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2016 Önyargından kurtulmana sevindim şimdi Sulu boya alıp renkli renkli denemelisin yine de. Videoda da özetle şunu söylüyor. Yukarıdaki menteşeden bir yerden içeri girip kanallarla ta aşağılara iniyor su. Anladığım kadarıyla aşağıları kapatmak mümkün değil. O nedenle yukarıya silikonla bir nevi bariyer yapacaksın. Yarın orayıda deneyeceğim hocam Harbiden ordan suyun akıp oraya gitmesi çok ilginç . Ben alttan alıyor diye şüpheleniyordum. Burasıda olmazsa bi bez koyacam artık haftada bir kurusuyla değişirim Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2016 Paylaş 12 Mayıs 2016 Yarın orayıda deneyeceğim hocam Harbiden ordan suyun akıp oraya gitmesi çok ilginç . Ben alttan alıyor diye şüpheleniyordum. Burasıda olmazsa bi bez koyacam artık haftada bir kurusuyla değişirim Yağmur yağarsa bez yetmez Çöz o işi bir an önce 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 13 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2016 Yağmur yağarsa bez yetmez Çöz o işi bir an önce Hocam bugün uzun süre su tuttum hiç su almadı Videodaki silikonladıkları yerde benim araçda ince bi dolgu var orda. Videodaki araçlarda bundan varmı tam göremedim.İşaretlediğim yer. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Hocam bugün uzun süre su tuttum hiç su almadı Videodaki silikonladıkları yerde benim araçda ince bi dolgu var orda. Videodaki araçlarda bundan varmı tam göremedim. İşaretlediğim yer. O halde geriye bir tek stopların altı kalıyor gibi. Benimki hatchback olsa bakardım nereden olabilir diye... Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 13 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2016 O halde geriye bir tek stopların altı kalıyor gibi. Benimki hatchback olsa bakardım nereden olabilir diye...Hocam stoplardan mümkün değil. Komple silikonladım Bugün iki defa 15er dakka su tuttum bir damla gelmedi :) Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Hocam stoplardan mümkün değil. Komple silikonladım Bugün iki defa 15er dakka su tuttum bir damla gelmedi :) E kendiliğinden düzeldi mi yani Anlamadım şimdi. Naylon çekince mi düzeldi acaba? Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 13 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2016 E kendiliğinden düzeldi mi yani Anlamadım şimdi. Naylon çekince mi düzeldi acaba? Yok abi dün su alıyodu bugün almıyor . Ek olarak hiç birşey yapmadım 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 Yok abi dün su alıyodu bugün almıyor . Ek olarak hiç birşey yapmadım Hocam suyu videodaki yerden alıyormuş Oralara silikon çektim 1 haftadır acayip yağmur yağıyor bir damla su yok. Ordan nasıl su alıyor oraya kadar nasıl geliyor hala anlamış değilim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Çok enteresan. Yeri tespit etmen iyi olmuş,aklımızda olsun burası. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Süleyman az uğraşmadın ama değdi. Diğer hatch'lere de tecrübe oldu bu bagaz kapağının menteşesi 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 28 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2016 Süleyman az uğraşmadın ama değdi. Diğer hatch'lere de tecrübe oldu bu bagaz kapağının menteşesi Abi seninde çok yardımın oldu sağolasın. O gösterdiğin videoya daha önce bakmıştım . Heryere silikon çekmiş bide konuşmayıda anlamayınca direk kapatmıştım Sen söylemesen daha çok uğraşırdım sayende çözdük Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mayıs 2016 Paylaş 29 Mayıs 2016 Estağfirullah kardeşim senin gayretin olmasa olmazdı bu iş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts