İçeriğe Yönlendir

Focus 2,5 Gauge Menu Sorunu

Misafir

Recommended Posts

Herkese merhabalar

Akşam bir arkadaşım focusu ile ilgili bir sorundan bahsetti. Aracının gauge menüsüne girmiş ve işi bittikten sonra anahtarı çekmiş çıkmış. Daha sonra aracı çalıştırmak istediğinde araç her defasında gauge menüye girerek çalışmış. Bir türlü bu menüden kurtulamıyor. Akü kutup başını sök dedim teyp kodun varsa. Fakat o da yokmuş. Gerçi işe yarar mı bende bilmiyorum. Başına böyle bir sıkıntı gelen oldu mu acaba. Ya da nasıl bir çözümü vardır bu işin. Konu ile ilgili video buyrun

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ibreler ilk anda test etmiyor. farklı bir arıza var sanırım. en basiti ve en öncesi aküsünü ölçtürsün derim

Yorum bağlantısı

Bence yazılımsal birşey dikkat ederseniz kontağı çevirdikten sonraki ekranda çıkan bizim araçlardakinden farklı

Bknz: http://i.hizliresim.com/kBDoy7.png

Kontak açılış esnasında o menü çıkıyor onda sorun yok. Sizde dikkat edin kontağı açarken göreceksiniz
Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin

elm ile bağlanıp gem ve hec menülerinden her ikisini de resetlemeyi deneyin belki çözüm olabilir

Yorum bağlantısı

elm ile bağlanıp gem ve hec menülerinden her ikisini de resetlemeyi deneyin belki çözüm olabilir

Abi yanımda olsa denerdim de farklı şehirden arkadaş. Ben önerileri iletiyorum arkadaşa. :)
Yorum bağlantısı

Sorun çözüldü.

Baştan beri yapmayı düşündüğümüz ama teyp kodu olmadığı için cesaret edemediğiz akü kutup başı sökme işlemi işe yaramış. Şimdi teyp kodu arıyoruz :D

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Sorun çözüldü.

Baştan beri yapmayı düşündüğümüz ama teyp kodu olmadığı için cesaret edemediğiz akü kutup başı sökme işlemi işe yaramış. Şimdi teyp kodu arıyoruz :D

2.5ta da öyle mi bilmiyorum ancak focus 1 kasada torpidodan teybe doğru bakınca numara görünüyordu teybin üzerindeki.Çıkarmadan sorunu halletmiştim zamanında 

Yorum bağlantısı

2.5ta da öyle mi bilmiyorum ancak focus 1 kasada torpidodan teybe doğru bakınca numara görünüyordu teybin üzerindeki.Çıkarmadan sorunu halletmiştim zamanında

Teybi sök seri numarasını yolla dedim. Sağolsun bir abimiz kodu buldu :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...