Misafir 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 Herkese merhabalar Akşam bir arkadaşım focusu ile ilgili bir sorundan bahsetti. Aracının gauge menüsüne girmiş ve işi bittikten sonra anahtarı çekmiş çıkmış. Daha sonra aracı çalıştırmak istediğinde araç her defasında gauge menüye girerek çalışmış. Bir türlü bu menüden kurtulamıyor. Akü kutup başını sök dedim teyp kodun varsa. Fakat o da yokmuş. Gerçi işe yarar mı bende bilmiyorum. Başına böyle bir sıkıntı gelen oldu mu acaba. Ya da nasıl bir çözümü vardır bu işin. Konu ile ilgili video buyrun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 ibreler ilk anda test etmiyor. farklı bir arıza var sanırım. en basiti ve en öncesi aküsünü ölçtürsün derim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 Sanıyorum ki menü seçim tuşu basılı kalmış. Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 Tuhafmış. Merakla bekliyorum ben de sonucu Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Bilgisayara bağlatıp baktırsın bence Eren. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Bence yazılımsal birşey dikkat ederseniz kontağı çevirdikten sonraki ekranda çıkan bizim araçlardakinden farklı Bknz: http://i.hizliresim.com/kBDoy7.png benim arabada kontak açıldığında o ekran çıkıyor normal Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Bence yazılımsal birşey dikkat ederseniz kontağı çevirdikten sonraki ekranda çıkan bizim araçlardakinden farklı Bknz: http://i.hizliresim.com/kBDoy7.png Kontak açılış esnasında o menü çıkıyor onda sorun yok. Sizde dikkat edin kontağı açarken göreceksiniz Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 elm ile bağlanıp gem ve hec menülerinden her ikisini de resetlemeyi deneyin belki çözüm olabilir Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 elm ile bağlanıp gem ve hec menülerinden her ikisini de resetlemeyi deneyin belki çözüm olabilirAbi yanımda olsa denerdim de farklı şehirden arkadaş. Ben önerileri iletiyorum arkadaşa. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Sorun çözüldü. Baştan beri yapmayı düşündüğümüz ama teyp kodu olmadığı için cesaret edemediğiz akü kutup başı sökme işlemi işe yaramış. Şimdi teyp kodu arıyoruz Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Sorun çözüldü. Baştan beri yapmayı düşündüğümüz ama teyp kodu olmadığı için cesaret edemediğiz akü kutup başı sökme işlemi işe yaramış. Şimdi teyp kodu arıyoruz 2.5ta da öyle mi bilmiyorum ancak focus 1 kasada torpidodan teybe doğru bakınca numara görünüyordu teybin üzerindeki.Çıkarmadan sorunu halletmiştim zamanında Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 2.5ta da öyle mi bilmiyorum ancak focus 1 kasada torpidodan teybe doğru bakınca numara görünüyordu teybin üzerindeki.Çıkarmadan sorunu halletmiştim zamanındaTeybi sök seri numarasını yolla dedim. Sağolsun bir abimiz kodu buldu Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 [emoji8] [emoji122] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts