Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Merhabalar. Evimizde banyonun su gideri dusakabinin icinde kaldigi icin banyo yikaninca suyu dusakabinin yerdeki parcasinin uzerinden gidere attirmak cok zor oluyor. Ne sis yansin ne kebap misali, daha once benzer problem yasamis, pratik bir sekilde bu isi halledebilen ya da bir cozum onerisi olan var mi? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 (düzenlendi) Duşakabin'in altını genelde yere yapışık yaparlar, bir de üstüne üstlük mastik silikon çekerler. Bu durumda tavsiyem, duşakabini söküp bir cm yukarıdan monte etmenizdir. Duvara yeniden delik açmanıza gerek yok, duşakabinin duvara monte edilen vida deliklerini birer cm aşağıdan delip duşakabini bu deliklerden vidalayın. Düzenleme: aşağıdan olması gereken sözcüğü yukarıdan yazmışım 18 Nisan 2016 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Duşakabin'in altını genelde yere yapışık yaparlar, bir de üstüne üstlük mastik silikon çekerler. Bu durumda tavsiyem, duşakabini söküp bir cm yukarıdan monte etmenizdir. Duvara yeniden delik açmanıza gerek yok, duşakabinin duvara monte edilen vida deliklerini birer cm yukarıdan delip duşakabini bu deliklerden vidalayın.Bu sekilde dusakabin kullanilirken banyoya su kacirmaz mi? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Bu sekilde dusakabin kullanilirken banyoya su kacirmaz mi? Banyo yapılan yer muhtemelen aşağıdadır. Duştan yıkanılıyorsa su kaçmaz, ancak kovadan tasla alınıyorsa bu durumda kaçabilir. Ama bunun için de duşakabinin alt kısmına kolay çıkarılıp takılabilecek bir süpürge takabilirsiniz. Kuru yerleri yıkarken bu çıkarılır, yıkama bitince tekrar takılır. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Bizim banyoda gider var ama Hanım her zaman siler yıkadığını hiç görmedim Sadece duşakabinde banyodan sonra yıkama yağlama işleri yapar... Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Banyo yapılan yer muhtemelen aşağıdadır. Duştan yıkanılıyorsa su kaçmaz, ancak kovadan tasla alınıyorsa bu durumda kaçabilir. Ama bunun için de duşakabinin alt kısmına kolay çıkarılıp takılabilecek bir süpürge takabilirsiniz. Kuru yerleri yıkarken bu çıkarılır, yıkama bitince tekrar takılır.Bir bakacagim. Tesekkurler tavsiye icin.Bizim banyoda gider var ama Hanım her zaman siler yıkadığını hiç görmedim Sadece duşakabinde banyodan sonra yıkama yağlama işleri yapar...Bizde de gider yok ama hanim hep yikar. Evleri mi degissek? [emoji2] Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 (düzenlendi) Hocam dediginizi anlamadim Ben kabinciyim.dus teknesi mevcutmu?yoksa kabin direkt fayansami oturtulmus? Bir resim atabilirseniz yardimci olmaya calisayim. 18 Nisan 2016 tarihinde Ali Gürbüz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Bir bakacagim. Tesekkurler tavsiye icin. Bizde de gider yok ama hanim hep yikar. Evleri mi degissek? [emoji2] Neden olmasın Bursa sevdiğim bir şehirdi eskiden.Şimdilerde nasıldır bilemem... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Ayni durum bacanağın yazlığında vardı. Bu sekilde yaptım 3 sene önce. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Sanırım duş teknesi var ve etek gibir bir parça yere tam oturduğundan su zor geçiyor? O etek ince bir plastik oluyor genelde köşelerden su geçebilecek kadar kesin veya delin yeter. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Hocam dediginizi anlamadim Ben kabinciyim.dus teknesi mevcutmu?yoksa kabin direkt fayansami oturtulmus? Bir resim atabilirseniz yardimci olmaya calisayim. Dus teknesi var, fayanstan bir karis asagida. Dusakabin fayansin ustune oturtulmus.Sanırım duş teknesi var ve etek gibir bir parça yere tam oturduğundan su zor geçiyor? O etek ince bir plastik oluyor genelde köşelerden su geçebilecek kadar kesin veya delin yeter.Tam olarak tarif ettiginiz gibi. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Kısaca Binayı yapan kişi iki adet süzgeç koyacağına bir adet koymuş oda duşakabinin içinde. Duşakabinin dışında olmayınca banyo yıkanınca suyun gideceği gider yok anlaşılan. İşiniz zor Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Dus teknesi var, fayanstan bir karis asagida. Dusakabin fayansin ustune oturtulmus. Tam olarak tarif ettiginiz gibi. Zaten o etekler genelde geçmeli.Kendinize doğru çekince gelmesi lazım.Duş teknesinin altı gider bakımı için pratik bir sistem.Geçmeli değilse de dediğim gibi delmeniz yeterli.Duş teknesinin altında su gideri ne tarafta biliyormusunuz.Oraya en yakın yerden delin ki tekne altında pislik toplanmasın Yorum bağlantısı
Ali Eren 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 Aynı durum geçen sene aldığım ve 3 ay sonra taşınacağım evimde de var. Duşakabinin altında tekne yok ama 3-4 cmlik bir mermerin üzerinde monte edildi. Nasıl hallederibilirim ki acaba. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Ne saçma bir durum. Biz hala bina yapmayı bilmiyoruz.. saysak buna benzer bir sürü sorun hala var ve yıl 2016.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts