Güven Kaya 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Arkadaslar 2 bin km önce on fren diskleri trw balatalarida kale olarak değişmistim. Memlekette ama 1 haftadir direksyonda frene basinca titreme oluyordu sanayide frenci bi ustaya gittim trw satıyormuş bayiyi arayip diskleri 2015 yilinda takılmasına ragmen ustaninda yardımıyla geri aldilar yeni trw disk takildi. Ama balata olarak veka takti. Kale ile ayni kalite dedi bilgisi olan var mi Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Veka ince balatadır,baskı yüzeyi azdır çabuk aşınacaktır.Uzun yolda balatalar ısındığında performansıda düşecektir.Balata olarak bosch yada trw tercih etmekte fayda var. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Zaten takılmış artık da neden kale varken o seçeneğe yöneldi usta. Kale ile değiştirin bence macera olmasın iyidir Yorum bağlantısı
Güven Kaya 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 Usta onu takinca bende birşey demedim diskten dolayı yardımcı oldu çünkü Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Veka ile kale aynı aşagi yukari ayni kalitedir.Sıkıntı olmaz. Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 14 Kasım 2017 Paylaş 14 Kasım 2017 Veka ince balatadır,baskı yüzeyi azdır çabuk aşınacaktır.Uzun yolda balatalar ısındığında performansıda düşecektir.Balata olarak bosch yada trw tercih etmekte fayda var.Trw balata ve otosan balata aldım kullandım hayatımın hatası oldu. Bir balata bukadar mı ses yapar. Mecburiyetten bsg taktık tık ses yok. Trw mi bir daha asla bugünde arka kampanaya veka balata taktık bakalım. Bosch balata kale balata çok tozlu çok yumuşak. D2302 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Kasım 2017 Paylaş 14 Kasım 2017 Sert balata ses yapar. Yumuşak çabuk biter. Veka hiç duymadım. Ancak bu sektörde şu iyidir bu kötü denmiyor. Bu yıl iyi olan seneye kötü olabiliyor. Taze veriler ile not verilmeli. 2 Yorum bağlantısı
Emre Usta 19 Kasım 2017 Paylaş 19 Kasım 2017 Veka balata kullaniyorum.Daha onceden kale vardi fren tutmuyor gibi hissediyordum.20 bin km oldu veka balatadan memnunum yumusak daha kisa mesafede duruyor ancak jantlarda balata tozu oluyor fiyatida 50 liraydi 2 ay önce. Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız 27 Kasım 2017 Paylaş 27 Kasım 2017 Sert balata ses yapar. Yumuşak çabuk biter. Veka hiç duymadım. Ancak bu sektörde şu iyidir bu kötü denmiyor. Bu yıl iyi olan seneye kötü olabiliyor. Taze veriler ile not verilmeli. Guncel verilere gore su an tavsiyeler ne yonde Mehmet bey? Yorum bağlantısı
Recommended Posts