Onur Okur 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Herkese merhabalar. 2005 model benzinli mk3 kullanmaktayım. Aracım 290.000 km'de. Aracımı geçen yıl ikinci el olarak aldım ve nazar değmesin harika, sorunsuz bir araç. 120 km/h ile giderken gaz pedalından ayağımı çektikten sonra tık-tık-tık diye derinden bir ses geliyor. Ustama gösterdiğimde egzos manifoldunda çatlak olduğunu söyledi. Kaynak ile halledilebilir fakat iyi bir kaynak ustası ve iyi bir elektrod ile yapılması gerekiyor. Kaynak ustamın yapabileceği bir şey değil mecburen kaynakçıya gitmek zorundayım. İyi işçilik olmazsa veya iyi bir elektrod kullanılmazsa çatlak büyüyecek ve durum daha da zorlaşacak. Bu tarz durumlar için abd menşeli bazı macunlar var. http://www.amazon.com/Blue-Magic-18003-QuikSteel-Temperature/dp/B0084AA2LK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1460979778&sr=8-1&keywords=bluemagic+exhaust#Ask Türkiye'ye gönderimi yapılan bu ürünü buldum. 1300 celcius'a kadar dayanıyor. Bence kritik nokta macunun ısı eşiği olmalı. İçten yanmalı bir motor eksotermik reaksiyon sırasında en fazla 900 celcius oluyormuş. https://www.researchgate.net/post/Catalytic_converter_exhaust_temperature-anyone_know Konu ile ilgili bu sayfayı buldum. 900 c değerini buradan öğrendim... Macun hakkındaki görüşlerinizi ve işe yarama olasılığını merak ediyorum. Geçtiğimiz hafta 600 km'lik İstanbul-Isparta yolunu gittim geldim. Ses rahatsız edici boyutlarda değildi fakat bir sonraki yolculuğuma kadar bu sorunu halletmek istiyorum. Bir sonraki yolculuk tarihim Haziran başında. Yani aşağı yukarı 50 günlük bir sürem var. Bana işini bilen ve elektrod değiştirmeye hevesli bir kaynakçı bulabilirseniz o opsiyona da açığım. Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür Ederim. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Egsoz manifoltunuzun malzemesinin hangi malzemeden yapıldığını bilmek lazım öncelikle.Büyük ihtimalle pik döküm olabilir.Genelde pik dökümden yapılmaktadır.Pik döküm için %98 nikel içeren pik döküm elektrodları kullanmak gerekir.Ancak kaynak yapılacak olan metalin 300 dereceye kadar ısıtılıp, sıcak halde iken kaynatılması çatlak rifsikini azaltacaktır.Ayrıca kaynak sonrası parça üzeri kum ile örtülerek parçanın yavaş soğuması sağlanmalı ki ani soumadan kaynaklı gerilmeler oluşmasın.İmkan varsa fırın içersinde soğutmayapmak dahada faydalı olacaktır. Piyasada pik döküm kaynağını çok iyi yapan yer bulmak zordur normal kaynak ustalarının çoğu çelik kaynağı yaptığı için pik döküm kaynağına hakim değiller.Bunun için pik dökümcülerden yardım isteyebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 (düzenlendi) Benim araçta da manifoltta çatlak vardı, ustam manifoldu söktü ve yönlendirdiği egzozcuda kaynak (özel bir kaynak olduğu söylenmişti) yapıldı. Sonrasında aracın çekişi iyileşti ve yakıt tüketimi de düştü. Kısacası yurtdışından macun getirtmek yerine iyi bir egzozcuda sorun giderilebilir diye düşünüyorum. 19 Nisan 2016 tarihinde Ahmet Ertugay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts