İçeriğe Yönlendir

Gitti Focus Geldi Leon :)

Erhan Güler

Recommended Posts

Tolga Erdem

Hayırlı olsun düşündüğüm araçlardan biri ama lpg li araçtan sonra yakıt nasıl olur merak konusu bende :) Donanım süper olmuş Güle güle binin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

Amin çok tşk ederim.

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, çok güzel görünüyor maşallah.

Çok teşekkürler amin inşallah.

Çok güzel maşallah..

Teşekkürler.

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. :)

Amin sağolun.

ALLAH kaza bela vermesin maşallah  :nazar:  :nazar: 

Çok teşekkürler

Hayırlı uğurlu olsun Erhan kardeşim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Donanım süper olmuş , :good1::bravo: çok iyi denk gelmiş çok sevindim. :nazar:  Satış için yanınıza gelmeyi çok istedim fakat şirket aracımda arıza çıkınca sabah  kadıköye servise bıraktım yedek araçta temin edemeyince gelemedim. Arkadaşım Leventle  aracı aldıktan konuşma fırsatım oldu oda senin focustan çok memnun. İkiniz içinde hayırlısı oldu. İnşallah fırsat olunca 3 müz bir araya geliriz. :) Bu arada forumdan araç almak çok keyifli  gözün kapalı önerebiliyorsun ve  yalan dolan yok aracın herşeyini biliyorsun   kafan rahat oluyor.   Darısı  araba almayı düşünen diğer arkadaşların başına inşallah. 

Öztunç bey çok teşekkür ederim. Evet sizin gelmenizi ben de isterdim tanışırdık, iyi olurdu ama olsun inşallah dediğiniz gibi başka bir zaman 3lü bir araya geliriz.Valla gerçekten çok temiz araç aldı Levent bey , güle güle kullansın iyi günlerde inşallah kazasız belasız. Ben de çok şükür gönlüme göre bir araç buldum, focus'u aramıyor değilim,yol tutuş , gidiş , ataklık vs. olarak ama yapacak bir şey yok inşallah ilerde dizel otomatik focus'a geçiş yapacağım. Aracın forumdan birinin tanıdığına gittiğini de ayrıca sevindim.

Hayırlı olsun düşündüğüm araçlardan biri ama lpg li araçtan sonra yakıt nasıl olur merak konusu bende :) Donanım süper olmuş Güle güle binin.

Bence yakıt öyle çok abartı değil. Biraz da kullanım stiliyle alakalı olduğunu düşünüyorum yakıt olayının.Donanım tam gönlüme göre oldu çok şükür,çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

Hayirli ugurlu olsun rabbim kaza bela vermesin cok guzel arac masallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Hayirli ugurlu olsun rabbim kaza bela vermesin cok guzel arac masallah

Sağol kardeşim amin inşallah.

Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel

Hayırlı uğurlu olsun 1.2 TSI golf'lerle aynı motor galiba performansı nasılki ? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Ben leona leon demem led far ve cam tavan olmadıkça. Ama bu harbi leon .. Masallahh allah nazarlardan saklasin tam istediğim kombinasyon ilerde almayi düşündüğüm bi arac ama trim sesleri beni düşündürüyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Doğan

Hayırlı olsun

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

Güle güle kullanın, manuel kullanımda Focus  gibi performanslı olduğunu görebilirsiniz. Dsg konumunda motor ekonomi amaçlı  çok daha hissiz hissettiriyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Erdem

Hayırlı uğurlu olsun abicim kazasız belasız sürüşler dilerim. Güzel bir spor yayda takılırsa görünümü daha sportif olacaktır diye düşünüyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay
(düzenlendi)

Hayırlı olsun, sıfır gibi maşallah. Allah kazasız belasız cezasız kullanmak nasip etsin.

Ne kadara aldınız?

tarihinde Ahmet Ertugay tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...