İçeriğe Yönlendir

Gitti Focus Geldi Leon :)

Erhan Güler

Recommended Posts

Tuna İşgören

özel değilse ne kadara aldınız yazabilirmisiniz bendede var bu aralar leon kaşıntısı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Hayırlı olsun 18 inch opsiyonel jantlı fr'ına 2 yıl bindim gerçekten muazzam bir araçtır her açıdan...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

az önce bayiyi aradım 1.4 TSİ FR modelini 66.750 tlye bırakıyor.  1.2 tsi style paket i de 55.000 e bırakıyor fiyatlar oldukça iyi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

az önce bayiyi aradım 1.4 TSİ FR modelini 66.750 tlye bırakıyor.  1.2 tsi style paket i de 55.000 e bırakıyor fiyatlar oldukça iyi 

o fr 125 hpdir önermem, 140 lık ya da 150 lik sizi çok daha memnun edecektir hem yakıt hem ikinci el hem peroformans bakımından.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

150 act var sanırım onun liste fiyatı 73500 onuda 70bine bırakırlar o beni çok çok aşar şuanda benim alabileceğim malesef 1.2tsi onuda cam tavan ve led farsız asla almam . 2.el uygun araç düşerse anca düşünebilirim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Hayırlı uğurlu olsun 1.2 TSI golf'lerle aynı motor galiba performansı nasılki ? 

Aynen hocam, aynı motor. Çok teşekkür ederim. Focus'tan sonra performansı pek sarmadı ama eşim kullanacağı için özellikle işimizi görüyor. Bir de benzinli araç olmasının verdiği bir etki var , ayak pek gaza sert basamıyor :)

Ben leona leon demem led far ve cam tavan olmadıkça. Ama bu harbi leon .. Masallahh allah nazarlardan saklasin tam istediğim kombinasyon ilerde almayi düşündüğüm bi arac ama trim sesleri beni düşündürüyor

Led far kesinlikle şart. Trim sesleri de sürek olmuyor daha çok bozuk yollarda.

Hayırlı olsun, çok güzel mükemmel bir araç

kodlama ile şu iki özelliği mutlaka yaptırın. çok güzel bir görüntü çıkıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=CADiofbTbNM

https://www.youtube.com/watch?v=vVzGwWBTd9U

Açıkçası yaptırmayı düşünmediğim özelliklerden 2si hocam. Açılışta selamlama, xds , arka park sensörünün ekrana yansıması ve kilitleyince aynaların otomatik kapanması gibi özellikleri yaptıracağım nasipse. Çok teşekkür ediyorum.

Güle güle kullanın, manuel kullanımda Focus  gibi performanslı olduğunu görebilirsiniz. Dsg konumunda motor ekonomi amaçlı  çok daha hissiz hissettiriyor.

D modunda ekonomik , S modunda bütçe düşmanı , manuel mod'u bilmiyorum açıkçası :)

Hayırlı uğurlu olsun abicim kazasız belasız sürüşler dilerim. Güzel bir spor yayda takılırsa görünümü daha sportif olacaktır diye düşünüyorum. 

Çok teşekkürler. Spor yay düşünmüyorum açıkçası şuanki görüntüsü fazlasıyla hoşuma gidiyor açıkçası.

araç ateş ediyor :)

:)

Hayırlı olsun, sıfır gibi maşallah. Allah kazasız belasız cezasız kullanmak nasip etsin.

Ne kadara aldınız?

Tşkler. 60.500 tl hocam.

özel değilse ne kadara aldınız yazabilirmisiniz bendede var bu aralar leon kaşıntısı :D

60.500

Dsg değildir ama sanırım.

Yorum bağlantısı

Forumda Seat patlaması yaşıyoruz. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın [emoji1] [emoji6]

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Hayırlı olsun. Bu leonda ne var anlamadım, ben de bi tane almış bulundum :)

c93d155a109a7678e5c24d40e46fd19c.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Hayırlı olsun güle güle kullanın, yazılımıda bir düşünün derim, doğası değişiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Hayırlı olsun. Bu leonda ne var anlamadım, ben de bi tane almış bulundum :)

c93d155a109a7678e5c24d40e46fd19c.jpg

Hocam görüntü inanılmaz cezbedici,bakan dönüp 1 kere daha bakıyor. 17" jant kesinlikle tavsiye ederim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın, yazılımıda bir düşünün derim, doğası değişiyor.

Yazılım olayı şu aşamada biraz zor açıkçası maddi açıdan,şuan hem eşime hem de bana yeterli seviyede performans sunuyor. Çok teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün

Masallah fazla yakisikli [emoji1] [emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Bülent Aysan

Led far mutlaka tabiki ama bu jantlar çok yakışıyor Leona. Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...