Tolga Erdem 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Hayırlı olsun düşündüğüm araçlardan biri ama lpg li araçtan sonra yakıt nasıl olur merak konusu bende Donanım süper olmuş Güle güle binin. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah Amin çok tşk ederim. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, çok güzel görünüyor maşallah. Çok teşekkürler amin inşallah. Çok güzel maşallah.. Teşekkürler. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Amin sağolun. ALLAH kaza bela vermesin maşallah Çok teşekkürler Hayırlı uğurlu olsun Erhan kardeşim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Donanım süper olmuş , çok iyi denk gelmiş çok sevindim. Satış için yanınıza gelmeyi çok istedim fakat şirket aracımda arıza çıkınca sabah kadıköye servise bıraktım yedek araçta temin edemeyince gelemedim. Arkadaşım Leventle aracı aldıktan konuşma fırsatım oldu oda senin focustan çok memnun. İkiniz içinde hayırlısı oldu. İnşallah fırsat olunca 3 müz bir araya geliriz. Bu arada forumdan araç almak çok keyifli gözün kapalı önerebiliyorsun ve yalan dolan yok aracın herşeyini biliyorsun kafan rahat oluyor. Darısı araba almayı düşünen diğer arkadaşların başına inşallah. Öztunç bey çok teşekkür ederim. Evet sizin gelmenizi ben de isterdim tanışırdık, iyi olurdu ama olsun inşallah dediğiniz gibi başka bir zaman 3lü bir araya geliriz.Valla gerçekten çok temiz araç aldı Levent bey , güle güle kullansın iyi günlerde inşallah kazasız belasız. Ben de çok şükür gönlüme göre bir araç buldum, focus'u aramıyor değilim,yol tutuş , gidiş , ataklık vs. olarak ama yapacak bir şey yok inşallah ilerde dizel otomatik focus'a geçiş yapacağım. Aracın forumdan birinin tanıdığına gittiğini de ayrıca sevindim. Hayırlı olsun düşündüğüm araçlardan biri ama lpg li araçtan sonra yakıt nasıl olur merak konusu bende Donanım süper olmuş Güle güle binin. Bence yakıt öyle çok abartı değil. Biraz da kullanım stiliyle alakalı olduğunu düşünüyorum yakıt olayının.Donanım tam gönlüme göre oldu çok şükür,çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Hayirli ugurlu olsun rabbim kaza bela vermesin cok guzel arac masallah 1 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 Hayirli ugurlu olsun rabbim kaza bela vermesin cok guzel arac masallah Sağol kardeşim amin inşallah. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Maşallah Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Hayırlı olsun Erhan Hocam. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Hayırlı uğurlu olsun 1.2 TSI golf'lerle aynı motor galiba performansı nasılki ? 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Ben leona leon demem led far ve cam tavan olmadıkça. Ama bu harbi leon .. Masallahh allah nazarlardan saklasin tam istediğim kombinasyon ilerde almayi düşündüğüm bi arac ama trim sesleri beni düşündürüyor 1 Yorum bağlantısı
Ömer Budak 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Hayırlı olsun, sıfır gibi duruyor maşallah 1 Yorum bağlantısı
Alper Doğan 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Hayırlı olsun ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Hayırlı olsun,yerinde bir karar olmuş bu araç. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Hayırlı olsun, çok güzel mükemmel bir araç kodlama ile şu iki özelliği mutlaka yaptırın. çok güzel bir görüntü çıkıyor. https://www.youtube.com/watch?v=CADiofbTbNM https://www.youtube.com/watch?v=vVzGwWBTd9U Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Güle güle kullanın, manuel kullanımda Focus gibi performanslı olduğunu görebilirsiniz. Dsg konumunda motor ekonomi amaçlı çok daha hissiz hissettiriyor. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Erdem 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Hayırlı uğurlu olsun abicim kazasız belasız sürüşler dilerim. Güzel bir spor yayda takılırsa görünümü daha sportif olacaktır diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 güle güle kullanmak nasip olur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 (düzenlendi) Hayırlı olsun, sıfır gibi maşallah. Allah kazasız belasız cezasız kullanmak nasip etsin. Ne kadara aldınız? 20 Nisan 2016 tarihinde Ahmet Ertugay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts