İçeriğe Yönlendir

Replika Silahla Uçağa Binme

Engin Akşen

Recommended Posts

Hüseyin Sönmez

Kargo ile taşınması yasaktır.

bisikletle?

Sonuçta makine parçası aslında.  ;)

Yorum bağlantısı

Valla ruhsat almayi zorlastirdilar ben iyiki zamaninda almisim milyonlarca soru soruyolar hemde ne sorular ornek olarak kendi cinslerinizden hoşlanirmisin diye soru var arkadas sinavda fotosunu cekti yolladi gozlerime inanamadim :D

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Valla ruhsat almayi zorlastirdilar ben iyiki zamaninda almisim milyonlarca soru soruyolar hemde ne sorular ornek olarak kendi cinslerinizden hoşlanirmisin diye soru var arkadas sinavda fotosunu cekti yolladi gozlerime inanamadim :D

657 tane soru hemde çin işkencesi gibiydi :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

cahillere vermemek lazım haklılar.... 657 soru yanıtlayamayan alamasın. iyi düşünmüşler.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Silahla uçağa binmek mi???? Tövbeeeee acayip prosedür. Ruhsatı ver şarjörü boşalt poşetle belgeyi al. Çıkışta git silah teslime iki saat bekle sonra tekrar kontrol şarjörü doldur ve çık. Mecbur olmadıkça aslaaaa

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Kargoyla ruhsatsız silah gönderen tanıdıklarım var. Başları belaya girmişti :)

Hoş, ruhsatlı olsa da gönderilmezmiş sanıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Şirketlerin öncelikle tehlikeli madde taşıma hakkı olması lazım yoksa uçağa silah alamazsınız.Kurşun için öncelikle silahtan ayrı bir kutuda konulmalı ve havalimanında polise teslim ediliyor onlar kapalı kutu içerisinde uçağa getiriliyor.Ayrıca miktar olarak limitte bulunmakta.Siz bırakın uçağa silahla girmeyi havalimanından içeri bile adımınızı atamazsınız.Sizi sorguya alırlar uçağınız da kaçar.Silaha bence gerek yok onun yerine daha mantıklı birşeylere para harcamak daha mantıklı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

içi kırmızı biberli yeşil zeytinle binsek? 

olmaz  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Replika orjinal ne farkeder uluslarası arası bir yolculuk yapacaksam böyle birşeye zaten kalkışmam ama şehirler Arası yolculuk yapıyor isem veririm otobüsün bagajına ertesi gün gider alırımm..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı

Silah nedir hiç bilmem uçağa parfüm ile bile binememiştim, eğer durum bu kadar vahimse silahla binmek zor zanaat.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

koleksiyon yapacaksan da aslını almak gerek :)

Illâ alacaz diyon yani
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Geçtiğimiz cuma Şırnak - Silopi'den görev dönüşü Esenboğa Havalimanında iki arkadaş çantamızda boş şarjör var diye özel güvenlik tarafından bekletildik hem de aktarma yolcusu olduğumuzu ve personel kimlik kartlarımızı gösterdiğimiz halde. Gerekli tepkiyi gösterdim anlayana tabi. Burası ülke değil komedi dünyası. :angry:

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Ekci

Basınçtan kaynaklı fişeklerin uçakta patlama riski var diye biliyorum ne derece doğrudur?

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Basınçtan kaynaklı fişeklerin uçakta patlama riski var diye biliyorum ne derece doğrudur?

Verdiğimiz silah ve fişekler de bizimle uçakla gidiyor ama uçağın neresinde nasıl taşınır fikrim yok. Mesela cuma günü Şırnak Ankara seferinde abartı olmasın asker ve polislere ait belki en az 100 silah ve yanlarında en az 30'ar fişek vardı. tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Verdiğimiz silah ve fişekler de bizimle uçakla gidiyor ama uçağın neresinde nasıl taşınır fikrim yok. Mesela cuma günü Şırnak Ankara seferinde abartı olmasın asker ve polislere ait belki en az 100 silah ve yanlarında en az 30'ar fişek vardı.

Ne kabin bölümünde ne de bagaj bölümünde evinizde oturduğunuzdan daha farklı bir basınc yaşamıyorsunuz. Elbetteki bir basınç farklılığı oluyor ama o fark mermileri patlatmadan evvel başınızı patlatırdı ;) Yani merak etmeyin, sorun yok :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Uçak irtifa aldıkça uçak içindeki basınçlandırma sistemi iç basıncı yaşadığımız ortama göre ayarlıyor. Biz çok çok az hissedebiliriz bunu. Uçak içindeki basınç yerdekiyle aynı yani sorun yok.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Babamın beylik silahını şöyle taşımıştık (Albay), yanlış hatırlamıyorsam elini kolunu sallaya sallaya hava alanına geliyorsun, silahı boş ve şarjör çıkık teslim ediyorsun, silah pilota veriliyor, pilotun yanında kalıyor, indikten sonra teslim alıyorsun, hadi eyvallah  :D

ben geçenlerde hava alanına gitmiştim, çantamda çok uçlu mini tornavidalardan  vardı, onunla hava alanına bile giremedim, bırakın uçağı yolcu karşılamaya bile giremiyorsunuz, dışarda beklersiniz yada onu arabaya bırakıp öyle girersiniz... :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Silahla uçağa binmek mi???? Tövbeeeee acayip prosedür. Ruhsatı ver şarjörü boşalt poşetle belgeyi al. Çıkışta git silah teslime iki saat bekle sonra tekrar kontrol şarjörü doldur ve çık. Mecbur olmadıkça aslaaaa

Buraya geleceğin zaman kendini mecbur hisset[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Buraya geleceğin zaman kendini mecbur hisset[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sen varsın y a ne gerek var

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Taner Ayık

Kuru sıkıda olsa gerçek de olsa uçağa binmeyi bırakın havaalanına bile giremezsiniz. X ray den geçerken zaten çıkartıyorsunuz silahı mecbur. E bu durumda da zaten otomatik olarak iş polise yansıyor. Silah ruhsatınızı polise gösteriyor ucaga binecekseniz emanete teslim edip geçiyor ve indiğiniz yerde çıkışta silahınızı teslim alıyorsunuz. Bunun haricinde silah ruhsatında öyle 657 soru sınav şekli falan yok. İlk defa duyuyorum. Belirli evraklar ve tam teşekküllü devlet hastanesi heyet raporu isteniyor. Öyle hem cinsinden hoşlanıyormusun diye soran bir doktora rastgelmekte arkadaşın şansına. Ehliyet sınavımı bu oyle soru soracaklar [emoji1] [emoji1]

Bir de merak ettiğim oyuncak ta olsa neden uçağa silahla binmek gibi bir hevesiniz var. Yada o x ray dan geçerken o an milletin size bakmasımı amaç. Çünkü öyle durumda insanlar dönüp bakıyor sanki birşey varmış gibi. Yanlış anlamayım sadece merakdan soruyorum.

Replika orjinal ne farkeder uluslarası arası bir yolculuk yapacaksam böyle birşeye zaten kalkışmam ama şehirler Arası yolculuk yapıyor isem veririm otobüsün bagajına ertesi gün gider alırımm..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Silahı otobus bagajına verirsen teslim aldıgında ne yapıldığını bilemezsin. Başına bela bile olur. Hayatını bitirir. Silah işi ciddi iştir. Şakası yoktur. Uluslararası yolculuklarda zaten silah ile yurtdısına çıkmak gibi bir durum söz konusu değildir.
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ulen arkadaş vurduracaksınız kendinizi. Bırakın şu silah sevdasını....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Kuru sıkıda olsa gerçek de olsa uçağa binmeyi bırakın havaalanına bile giremezsiniz. X ray den geçerken zaten çıkartıyorsunuz silahı mecbur. E bu durumda da zaten otomatik olarak iş polise yansıyor. Silah ruhsatınızı polise gösteriyor ucaga binecekseniz emanete teslim edip geçiyor ve indiğiniz yerde çıkışta silahınızı teslim alıyorsunuz. Bunun haricinde silah ruhsatında öyle 657 soru sınav şekli falan yok. İlk defa duyuyorum. Belirli evraklar ve tam teşekküllü devlet hastanesi heyet raporu isteniyor. Öyle hem cinsinden hoşlanıyormusun diye soran bir doktora rastgelmekte arkadaşın şansına. Ehliyet sınavımı bu oyle soru soracaklar [emoji1] [emoji1]

Bir de merak ettiğim oyuncak ta olsa neden uçağa silahla binmek gibi bir hevesiniz var. Yada o x ray dan geçerken o an milletin size bakmasımı amaç. Çünkü öyle durumda insanlar dönüp bakıyor sanki birşey varmış gibi. Yanlış anlamayım sadece merakdan soruyorum.

Silahı otobus bagajına verirsen teslim aldıgında ne yapıldığını bilemezsin. Başına bela bile olur. Hayatını bitirir. Silah işi ciddi iştir. Şakası yoktur. Uluslararası yolculuklarda zaten silah ile yurtdısına çıkmak gibi bir durum söz konusu değildir.

meyve kolisinin arasına yerleştirsem silahı kim nereden bilecek?? Bir insan yapmak istesin yeterki

Uluslarası yolculukta böyle birşeye kalkışmam zaten bunu yukarıdada belirttim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Taner bey o kdr soru emin olun var bir cok arkadasim hepsini cozdu bunlarin icinde ruhsati yenilemek icin giden babamda dahil

Ankara astiden elimi kolumu sallaya sallaya gecmisligim vardir kim kontrol ediyorki 2 sene onceydi tabi suan durum ne bilmiyorum

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...