İçeriğe Yönlendir

Replika Silahla Uçağa Binme

Engin Akşen

Recommended Posts

Taner Ayık

meyve kolisinin arasına yerleştirsem silahı kim nereden bilecek?? Bir insan yapmak istesin yeterki

Uluslarası yolculukta böyle birşeye kalkışmam zaten bunu yukarıdada belirttim

Vala ister meyve kolisinin içine yerleştir ister karpuzun içine sok. Şu okur kapıda güvenlikler adamındır. Göz yumarlar ama anlaşıldıgı kişiyi alırlar o içeri girmesine imkan verenleri de atarlar. Uluslararası işim sohbet aşaması tabii ki. Ama dediğim gibi neyin içine saklarsan sakla. Sokamazsın. [emoji1] [emoji1]
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Vala ister meyve kolisinin içine yerleştir ister karpuzun içine sok. Şu okur kapıda güvenlikler adamındır. Göz yumarlar ama anlaşıldıgı kişiyi alırlar o içeri girmesine imkan verenleri de atarlar. Uluslararası işim sohbet aşaması tabii ki. Ama dediğim gibi neyin içine saklarsan sakla. Sokamazsın. [emoji1] [emoji1]

buraya çok sayıda senaryo yazabilirim ama en basiti şöyle bir örnek vereyim öyle birşey yapsam merkez bir otogara gitmem mesela kendi memleketimin otobüsleri Ankara Samsun yolundan Çalışkanlar petrol ofisinden kalkıyor uzun namlulu bile götürsem bir Allah'ın kulu birşey demez silahı zaten geçtim...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hic olmadi basit bisy soyleyim cevre yolundn arabayla gelirsn orda iner otobuslerin giris yaptigi yerden yuruyerk girersin kimse gormez

Yorum bağlantısı
Taner Ayık
(düzenlendi)

Taner bey o kdr soru emin olun var bir cok arkadasim hepsini cozdu bunlarin icinde ruhsati yenilemek icin giden babamda dahil

Ankara astiden elimi kolumu sallaya sallaya gecmisligim vardir kim kontrol ediyorki 2 sene onceydi tabi suan durum ne bilmiyorum

Ben ilk defa duydum. Belki ruhsat şartları farklı oldugu için olabilir. Bizim meslek (kuyumcu) oldugu için öyle bir sınav falan duymadım. Sadece evraklar tamamlayıp veriyorsun. Yaklasık bir ay falan sürüyor işte. Valilik onayı. Emniyetin dükkana gelip kontrol ve onay aşamaları. İnanın ilk defa duydum ve şaşırdım.

Psikolog da bir kaç soru soruyor ama basit saçma şey. O bile ellerini uzat, o şekilde otur kalk. Kullandıgın ilaç var mı. Tamam. Sağlamsın.

tarihinde Taner Ayık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ben ilk defa duydum. Belki ruhsat şartları farklı oldugu için olabilir. Bizim meslek (kuyumcu) oldugu için öyle bir sınav falan duymadım. Sadece evraklar tamamlayıp veriyorsun. Yaklasık bir ay falan sürüyor işte. Valilik onayı. Emniyetin dükkana gelip kontrol ve onay aşamaları. İnanın ilk defa duydum ve şaşırdım.

Doktora kalmis birsey genelde yivsiz tufek icin bile bana hic bisi sormadilar arkadasim girdi hastaneye yolladilar
Yorum bağlantısı
Taner Ayık
(düzenlendi)

Otogar veya otobusden bahsetmiyor ama. Havaalanı ve uçaktan bahsediyoruz. Otobüse silah belinde istediğin gibi bin. Zaten sorun yok. Aşti ye elinde bombayla girsen bakan yok zaten.

Hic olmadi basit bisy soyleyim cevre yolundn arabayla gelirsn orda iner otobuslerin giris yaptigi yerden yuruyerk girersin kimse gormez

Otobüs değil konu. Uçak ve havaalanlarından bahsediyoruz ama biz. Soruyu soran arkadaşta uçağa binmekden bahsediyor. tarihinde Taner Ayık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ooo bu konuda epey komplo teorisi çıkmış. :D Abone olayım, lazım olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Emre yolda aliyolar filan diyince oyle dedim yoksa ucak ihtimal yok gorevliye teslim indikten sonra gorevliden geri teslim

Yorum bağlantısı
Taner Ayık

Doktora kalmis birsey genelde yivsiz tufek icin bile bana hic bisi sormadilar arkadasim girdi hastaneye yolladilar

Söylediğim gibi. Tüfek. Silah bulundurma ve taşıma ya göre demek ki doktorun keyfine kalmış [emoji1]

Emre yolda aliyolar filan diyince oyle dedim yoksa ucak ihtimal yok gorevliye teslim indikten sonra gorevliden geri teslim

Aynen öyle. Karayolunda alternatif çok. Adamlat kilolarca bomba, uyusturucu getiriyor götürüyorlar otobüslerle. Silahdan ne olur ki.
Yorum bağlantısı
Engin Akşen

Bir de merak ettiğim oyuncak ta olsa neden uçağa silahla binmek gibi bir hevesiniz var. Yada o x ray dan geçerken o an milletin size bakmasımı amaç. Çünkü öyle durumda insanlar dönüp bakıyor sanki birşey varmış gibi. Yanlış anlamayım sadece merakdan soruyorum.

Silahı otobus bagajına verirsen teslim aldıgında ne yapıldığını bilemezsin. Başına bela bile olur. Hayatını bitirir. Silah işi ciddi iştir. Şakası yoktur. Uluslararası yolculuklarda zaten silah ile yurtdısına çıkmak gibi bir durum söz konusu değildir.

Taner bey konuyu okurken ufak bir yeri kaçırmış olmalısınız. Uçağın içine silah üzerimde binmekten bahsetmiyorum. Öyle bir şeyin olmayacağını bende biliyorum. Silahla uçağa binme gibi bir hevesim de yok insanların silaha bakmalarından ego tatmin edecek bir durumumda yok. Sadece biraz ilgim var ( arada temizlemek gibi şeyler. )  Evime otobüsle yaklaşık 21 saatlik uzaklıkta olan bir ilde okuyorum ve genellikle uçakla gidip geliyorum o yüzden böyle bir konu açtım. Umarım merakınızı gidermişimdir. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...