İçeriğe Yönlendir

Teker Bilyaları Değişimi Ve Fiyatı

Hasan Yılmaz Konya

Recommended Posts

Hasan Yılmaz Konya

Araç durduğu yerde direksiyonu sağ ve sol yaparken ön düzenden takır tukur sesler geliyordu, aynı zamanda sağ taraftan da tümsekten geçerken lokurtular vardı. servis ön 2 tekerin bilyası ve arka sol tekerin bilyası değişecek dedi, Bilyadan bu sesleri yaparmı bilmiyorum ? ve aşağıdaki fiyatları verdi. parçaların orjinal olduğunu söyledi sizce bu fiyatlar normalmi ?

2 adet ön teker bilyası 320 TL

1 adet sol arka teker bilyası takım 220 TL

2 ad ön amortisör 320 TL

2 adet ön fren balatası  125 TL

2 adet arka fren balatası 115 TL

Torna cı 100 TL

işçilik 150 TL

Yorum bağlantısı

Bilya dediğiniz Porya sanırım,rakamlar uygun gibi.porya bozulunca ses yapmaya başlar,özellike 100 km hızda giderken rahatsız edici bir uğultu yapar,vakti zamanında bende arka sol poryayı değiştirmiştim.

Yorum bağlantısı
Mirsad Öztürk

Fren balatalari pahali kale marka aldik benim on arkasin on arka o 100 lira verdi ben on iki tanesine 55 lira verdim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya

yetkili servisi aradım verilen fiyatları yazıyorum. şoktayım

ön teker bilya 530 * 2 1060 TL

1 adet arka terker bilya 545

ön fren balata 200

arka fren balata 195

işçiliği sormadım bile

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

dediğiniz sesi bilya yapmaz bence tümsekten geçerken diyorsunuz lokurtu şeklinde bilya uğultu yapar sağ sol dönüşlerde tek taraftaysa özellikle teker üstündeki yük kalkınca kesilir sol arka bilya değiştirdim 50 malzeme 20 torna 30 işçilik fiyat fazla bence sizin sorununuz ön takımda bence aks ve ön düzene baktırın bilyayı da aracı life kaldırıp elle tekeri döndürseniz bile sesi farkedersiniz

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Marka belirtmemişsiniz ancak rakamlar yine de pahalı gibi duruyor. Bilya dediğiniz şey 125-150 tl arasını geçmez. Balatalar da kale 60-70 tl takımı.. tornacı ne yapıyor 100 tl ye ? en çok tornacıya şimdiye kadar 50 tl vermişimdir..

Amortisör fiyatı normal duruyor. Ayrıca takır tukur sesi amortisör yapabilir ama bilya kesinlikle yapmaz.

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mirsad Öztürk

Lokurtularin benim arabama gore 2 nedeni var biri rot baslari idi degisti ve ses azaldi ikincisi hala devam ediyor o da on teker arka salincak burclarinin ici bosalmis degismesi lazim bence bu parcalara baktirin derim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya

az önce başka bir servise gittim, teker bilyalarında bişey yok dediler. amortisor bilyası ve tablası, birde arka zrotlar değişecek(orjinal), fren balataları kale marka değişecek, birde ön takımda rot mili değişecek toplam 550 tl tutuyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...