İçeriğe Yönlendir

Mobil Tarifeler Hk.

Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

Merhabalar,

Türk Telekom kullanıcısıyım. Ancak malumunuz Ankara'nın göbeğinde bile çekim sorunu yaşadığım için başka bir operatöre geçmek istiyorum. İnternet sitelerinde gezindiğimde çok farklı/aldatmacalı paketler, tarifeler ve kampanyalar var. En iyisinin son kullanıcı yorumu olduğunu düşünerek sizden de fikir almak istedim.

Kullandığınız operatör, tarifesi, ücreti, taahhüdü, şartları, paket içeriği vb. hakkında bilgi verebilirmisiniz.

tarihinde Burak Tokcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Bende Türk Telekom kullanıyorum ama hiç şebeke sorunu yaşamadım (İzmir). Eğer operatör değiştirecekseniz Türk Telekom'dan sonda en hesaplı tarifeler Wodafone da.

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

500 dk heryöne 2 gb internet 1000 sms 25 tl gibi bir paket var turkcell de müşteri temsilcisi ile görüşürseniz yardımcı olurlar sanırım. Türk Telekom her yerde aynı demek ki, benim evin içinde çekmiyor turkcelle geçirdim hattı artık kafam rahat.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Vodafone;

1000 dakika

1000 SMS

2 gb net 

devreden tarife özelliği ile 25 liraya kullanıyorum.

Yorum bağlantısı

Vodafone;

1000 dakika

1000 SMS

2 gb net 

Aynı paketi 20 TL'ye kullanıyorum :)

Yorum bağlantısı

Vodafone;

1000 dakika

1000 SMS

2 gb net 

Beni de bu tarifeyle kandırdılar. Tam bitiyordu sözleşmem yeniledim, bakalım mayıs da başlayacağız nasipse.. 

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören
(düzenlendi)

Tekirdagda bende turk telekom ile hic cekim sorunu yasamiyorum bağlantım surekli LTE , 1000dk heryone 1000sms 7gb internet 40 tl

tarihinde Tuna İşgören tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

vodafone'dan memnunum.. aldığı ücret kadar hizmeti verebiliyor.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu tarife işinden nefret ediyorum, koy bir herkese uygun tarife diye bir rakam. Yok interneti bol, yok dakikası bol, yok yeni gelen, yok gidiyorum diyene gitme kal, öğrenci, kamu, çalışan, öğretmen diye sınıflandırmalar falan.. Hele mobil ödeme denen zırvalığa bir 500 lira falan ödedim galiba. Aha buraya yazıyorum kayıtlara geçsin, tek fatura sözünüzü tutun operatörler. Onu bunu ekleyip iş ortaklarınızla bizim paralara göz dikmeyin.. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Vodafone kullanıyordum. Yeni telefon alınca 3G'de sıkıntı yaşadım, Türk Telekom'a geçtim.

1000dakka 4GB 500 SMS 29 lira ama gittiğim okulda 3G çekmiyor.Bu aralar tekrar değiştirmeyi düşünmüyor değilim..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kime ne tuttururlarsa demek :D 

Beni de bu tarifeyle kandırdılar. Tam bitiyordu sözleşmem yeniledim, bakalım mayıs da başlayacağız nasipse.. 

Bana lazım değil aslında SMS ile İnternet ama önceki SMS ve İnternet olmadan 20 liraydı 5 lira fark olunca ona devam etmek yerine buna geçtim.Sıkıntı yok daha ilk ayı. 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Kime ne tuttururlarsa demek :D 

Bana lazım değil aslında SMS ile İnternet ama önceki SMS ve İnternet olmadan 20 liraydı 5 lira fark olunca ona devam etmek yerine buna geçtim.Sıkıntı yok daha ilk ayı. 

Aslında benim ki limitinde duran bir tarifeydi. Dakika bitince hop kesiyor, interneti bitince hop girmiyor ve aylık ne kadar ödeyeceğimi biliyordum. 

Bu iş biraz bana ter döktürecek ama inş. limit aşımı olmadan yılı tanımlarım. Keşke eskisi gibi limitinde duran tarifeler yapsalar :)

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Aslında benim ki limitinde duran bir tarifeydi. Dakika bitince hop kesiyor, interneti bitince hop girmiyor ve aylık ne kadar ödeyeceğimi biliyordum. 

Bu iş biraz bana ter döktürecek ama inş. limit aşımı olmadan yılı tanımlarım. Keşke eskisi gibi limitinde duran tarifeler yapsalar :)

Uyarı gelir veya uygulama ile sürekli takipte kalacaksın :) Yoksa öperler affetmezler :D 

Yorum bağlantısı

4.5 G gelmeden önce ev değiştirmiştim.evimde 3g çekmiyordu. wodafone müşteri hizmetlerini aramıştım evde 3g ile bağlanamıyorum diye.Verdikleri cevap çok netti BULUNDUĞUNUZ BÖLGEDE 3G HİZMETİ VEREMİYORUZ türkcell avea kullanıcıları cayır cayır 3g ile bağlanabildiği bölgede hemde. Konyanın göbeğinde bu yer ayrıca. Bu nedenle taahütümün dolmasını bekliyorum bu ay son. Hanım benden 1 ay önce türk telekoma geçti gayet memnun muhtemel bende geçeceğim en uygun tarifeler onda. 3 gb 1000 dakika 1000 sms 25 tl 2 ay öncesine kadar vodafone gayet güzeldi.

&&&   Yıllardır değişmeyen sistem    &&&

türk telekom en uygunu kalite çok düşük

wodafone orta kalite ortalama fiyat

türkcell çok yüksek fiyat çok iyi kalite...

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

4.5 G gelmeden önce ev değiştirmiştim.evimde 3g çekmiyordu. wodafone müşteri hizmetlerini aramıştım evde 3g ile bağlanamıyorum diye.Verdikleri cevap çok netti BULUNDUĞUNUZ BÖLGEDE 3G HİZMETİ VEREMİYORUZ türkcell avea kullanıcıları cayır cayır 3g ile bağlanabildiği bölgede hemde. Konyanın göbeğinde bu yer ayrıca. Bu nedenle taahütümün dolmasını bekliyorum bu ay son. Hanım benden 1 ay önce türk telekoma geçti gayet memnun muhtemel bende geçeceğim en uygun tarifeler onda. 3 gb 1000 dakika 1000 sms 25 tl 2 ay öncesine kadar vodafone gayet güzeldi.

&&&   Yıllardır değişmeyen sistem    &&&

türk telekom en uygunu kalite çok düşük

wodafone orta kalite ortalama fiyat

türkcell çok yüksek fiyat çok iyi kalite...

Konya merkezde hangi konum, sizin icin sakincasi yoksa paylasabilir misiniz, kontrol edeyim. (ozel mesaj ile de yollayabilirsiniz, adres veya enlem boylam olabilir)

Yorum bağlantısı

Vodafone aynı cevabı banada verdi. 1 ay olmadan değiştirdim. Eskiden yıllarca avea kullandım. Fiyatlar iyi ama çıldırtıyodu. Çekiyor ama nete girmezdi. 7 aydır Turkcell kullanıyorum tık demedi daha. Fiyatları pahalı ama. Ankarada her yerde eziyor diğerlerini. Ama bu kadar fazla olmamalıdır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Turkcell heryöne 500dk1000 sms(hiç kullanmıyorum)4 GB internet 45 TL

Ama hiç 59 dan aşağı ödemedim.

Yorum bağlantısı

Vodafone;

1000 dakika

1000 SMS

2 gb net 

Ben de aynı paketi 14 TL'ye kullanıyorum.

Şaka şaka :D

Vodafone Red Basın kullanıyorum, 

1000 dk

1000 sms

2 gb

39 TL , güzel kısmı ise taahhüt yok.

Yorum bağlantısı
Ahmet Sarıca

Açıkçası operatörlerdeki faturalılara uyguladıkları fahiş fiyatlardan ötürü.uzun zamandır faturasız hat kullanmaktayım.örneğin faturasızda 23-25 tl olan paket taahhüt ile 35 tl oluyor.Normalde Taahhüt veren müşteriye güzellik yapılması gerekirken onlar zaten garanti nasılsa kaçamazlar deyip kitliyorlar faturayı.Bu yüzden faturasız kullanıyorum ne zaman kafam bozuldu geç diğerine.Operatörlere yakayı kaptırmamak lazım.Sizi garanti müşteri olarak görmemeliler hiçbir zaman.

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

vodafone red s 57 lira.

ev-iş-vodafone sınırsız, 5gb internet, turkcell avea almanya hollanda vb sabit numaralar 1000dk.

ve en önemlisi turkcell'deki gibi fatura süprizi yok.

+özel müşteri hizmetleri, budget %50 indirim, sabiha gökçen havalimanında hızlı geçiş hizmeti (fast track)

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Bimcell [emoji2] 28 TL 4 GB net 600 dk her yöne 500 SMS 1 GB internet hediye, çatır çatır giriyorum, Sivas merkez.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

500 dk + 1000 SMS + 4 GB = 59 TL ödüyorum, taahhütle 49'a düşüyor ama taahhüt yapamıyorum. Şu anda 500DK+1000SMS+3GB : 39 TL. Bence fayda/maliyet oranı en güzel tarife. Turkcell kalitesi de yanında hediye (bunu benim TİM'deki abiye söylüyorum, hasta oluyor :p )

Bir de bugün durup dururken 532 'den aradılar, mevcut taahhüt ve fiyat ile hiç bir şey değişmeksizin 4 GB internetimi 6 GB'a çıkardılar. Teşekkür edip kapattım. Memnunum, kolay kolay ayrılmayı düşünmüyorum. 2 sene taahhüt nedeniyle Vodafone kullandım. Muhtemelen en yüksek yüzdeli günah oranım bu iki senede çıkacak istatistiklerde :p Bakacuyk.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...