İçeriğe Yönlendir

Mobil Tarifeler Hk.

Misafir

Recommended Posts

Ersen Tapan

500 dk + 1000 SMS + 4 GB = 59 TL ödüyorum, taahhütle 49'a düşüyor ama taahhüt yapamıyorum. Şu anda 500DK+1000SMS+3GB : 39 TL. Bence fayda/maliyet oranı en güzel tarife. Turkcell kalitesi de yanında hediye (bunu benim TİM'deki abiye söylüyorum, hasta oluyor : :p)

Bir de bugün durup dururken 532 'den aradılar, mevcut taahhüt ve fiyat ile hiç bir şey değişmeksizin 4 GB internetimi 6 GB'a çıkardılar. Teşekkür edip kapattım. Memnunum, kolay kolay ayrılmayı düşünmüyorum. 2 sene taahhüt nedeniyle Vodafone kullandım. Muhtemelen en yüksek yüzdeli günah oranım bu iki senede çıkacak istatistiklerde :p Bakacuyk.

Tarifenin adı ne ? Bana daha azını daha pahalıyo satıyorlar .

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Tarifenin adı ne ? Bana daha azını daha pahalıyo satıyorlar .

İnterneti bol 500 dk 4 GB 1000 SMS - Hepsi bir arada

diye yazıyor Turkcell hesabımda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Şahsi telefonum vodafone 28 TL 750 DK 2000 sms 2.5GB internet. bulsam şöyle 100 dk 100 sms 100 mb hemen geçerim.

Şirket hattım TT benim evde de 3G az çekiyordu, gittim bir iki anten yönü değiştirdim  :tongue:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Konya merkezde hangi konum, sizin icin sakincasi yoksa paylasabilir misiniz, kontrol edeyim. (ozel mesaj ile de yollayabilirsiniz, adres veya enlem boylam olabilir)

hocacihan mh. Osman Nuri Hekimoğlu civarı

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Şirket hattı candır 12 gb int 1000 dak her yöne 250 sms 9000 dak şirket içi bedava fatura yok.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Turkcell ve aveaya faturadan dolayı kızdığım bir gün annemin babamın ve benim hatlarımızı hepbirden bimcelle geçtim. Avea alt yapısı kullanıyor ama aveadan iyi çekiyor.önceden üçümüze 100 lira veriyordum şimdi maliyet 45 lira. Operatörlere boş para ödeyip sıkılanlara

Her yöne 500dk 1gb bimcellilerle konuşma bedava 15 lira

20 tl yükleyince 1gb 500 sms hediye geliyor. Yani toplamda

500 dk 2gb 500sms 15 lira annemle babamla da bedava konuşuyorum.

Yorum bağlantısı

EGM hattı kullanıyorum,oldukçada iyi fiyatı,yıllarca Turkcelle fazla para ödemekten kurtuldum çok şükür.

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Bimcell çok internet isteyene 5gb 600 dk 500sms 28 lira bimcellilerle konuşma bedava. Tabi bimcelli varsa etrafınızda :)

Yorum bağlantısı

Aveanın alt yapısını kullanıpta aveadan nasıl iyi çekebilir? En fazla avea kadar iyi çeker. Yani bazen çeker :)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

4 GB internet, 5400 dakika tarife içi, 1000 dakika her yöne, 1000 SMS - Türk Telekom EGM Kamu Mega tarifesi 31 TL.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Avea alt yapısı kullanıyor ama aveadan iyi çekiyor.

Çiğdem hanım sizinki psikolojik olmuş, işin içinden biri olarak kesinlikle aynı alt yapılar. En küçük bir fark yok.

Aveanın alt yapısını kullanıpta aveadan nasıl iyi çekebilir? En fazla avea kadar iyi çeker. Yani bazen çeker :)

Yorum bağlantısı

4 GB internet, 5400 dakika tarife içi, 1000 dakika her yöne, 1000 SMS - Türk Telekom EGM Kamu Mega tarifesi 31 TL.

İndirim iste anında %15 yapıyorlar ben şuan 25.5 tl ödüyorum [emoji41] Ha 16 tl ödeyende var bu pakete [emoji3]

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Erol YILDIRIM

Merhabalar.Vodafone hattım var iki adet.Bunları başka bir hatta taşımak istiyorum.Tukcell kapsama alanı iyi fakat pahalı,avea ucuz ama çekmez,vodafone orta şeker v.s.Sizin tavsiyeniz ne olurdu.Şöyle bol dakikalı bol Gb lı bi tarife tavsiye etseniz  Faturalı olsa daha iyi benim için ikide bir dakika yüklemeyeyim. : :biggrin:

Yorum bağlantısı

Türk telekoma yeni geçtim 1 aydır kullanmaktayım.4.5G ile alakalı bir sıkıntı çekmedim vodafondan bile iyi geldi.

Konuşma dersen arada bir cızırdıyor oda 4.5G açık iken arada yapıyor.

1000 dakka 1000 sms 5 gb internet 29 tl 

1000 dakka 1000 sms 3GB internet 19 tl eşim kullanıyor

1 tl karşılığında internet gönderebiliyorsun tanıdıklarına yada alabiliyorsun ( hiç kullanmadım ama güzel bir özellik )

şimdilik memnunum bakalım hadi hayırlısı

forumda yakın zamanda bir konusu açılmıştı bunun bulaiblirssem linkini eklerim

Yorum bağlantısı

Merhabalar.Vodafone hattım var iki adet.Bunları başka bir hatta taşımak istiyorum.Tukcell kapsama alanı iyi fakat pahalı,avea ucuz ama çekmez,vodafone orta şeker v.s.Sizin tavsiyeniz ne olurdu.Şöyle bol dakikalı bol Gb lı bi tarife tavsiye etseniz  Faturalı olsa daha iyi benim için ikide bir dakika yüklemeyeyim. : :biggrin:

Bulunduğunuz, telefonu en çok kullandığınız mekanlarda arkadaşlarınızın operatörleri ne durumda diye bir bakın. Eğer TT iyi ise bence en ekonomik ve geniş tarifeler TT (Avea) da.. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...