Cüneyt Işıkkent 23 Kasım 2016 Yazar Paylaş 23 Kasım 2016 anahtara immo kondu teknoloji ne hızlı şey yahu. immo yok mu ?Lazım olan herşey var fazlasıyla fort la falan karıştırmayalım abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 kimkaçıracak yahu zebullah gbi araba önden saklasan yanı açıkta kalır 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Kasım 2016 Yazar Paylaş 23 Kasım 2016 kimkaçıracak yahu zebullah gbi araba önden saklasan yanı açıkta kalır :D Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Cüneyt desene anahtarı calsalar bile kodsuz yürütemez, oyle ilkel immo değil ileri güvenlik önlemli diye Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Kasım 2016 Yazar Paylaş 23 Kasım 2016 Cüneyt desene anahtarı calsalar bile kodsuz yürütemez, oyle ilkel immo değil ileri güvenlik önlemli diye Bmw Mercedesi anlatmaya gerekmi var mustafacım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Yani yanii. Ne kadar bir başka Ford diye reklam etselerde. Halen Ford Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Cüneyt desene anahtarı calsalar bile kodsuz yürütemez, oyle ilkel immo değil ileri güvenlik önlemli diye 2.5 dakika.. kitli kapıyı açma dahil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 x5/ jaguar x/ merso E.. gibi şanzıman revizyon bekleyen sırası ile 7 araç.. anahtarların olduğu çanta çalınınca.. çare yok araç başı 1000 avro Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 Güncellemeye devam eskimiş amortisörleri ve alt takımdan birkaç parçayı değiştirmek gerekiyordu onları hallettik Çıkan Amortisörlerimiz orijinal amortisörler yüksek ihtimalle ilk defa değişti ki arkaların sökülmesi için koltuk döşemeler ve pandizot bile sökülmesi gerekiyor baya zahmetli oldu ama değdi takozlarımız Anahtarın dışı iyice yıpranmış ve amblemine kadar eskimişti onuda yeniledik Arkadaşın aküsüne takviye yaparken motor bölümündeki + kutup kapağını kaybolmuştu onu siparişle getirtip montajını yaptım Ve benim için en önemlisi benim için Arka bardaklık maalesef e39ların arkada bardaklık yok olması gereken yerde telefon koymalık tarzı bir cep var sipariş ile orijinal arka bardaklık getirttim ve montajını yaptım çokta güzel oldu Buda videosu Servet abi ile yaptığımız görüşmeler sonunda onun önerisiyle Araç kamerası siparişi vermiştik o geldi montajını müsait bir zamanda yapıcaz kamera olarak fiyat performans açısından Viofo a118c tercih ettik. Son olarakta dede paket kışlıklarımız 35 yanaktan sonra hem amortisör hemde 55 yanaklarla inanılmaz bir konfor geldi arabaya fenada durmadı sanki Şimdilik bu kadar kışı böyle geçiririz sanırım 6 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Gizli gizli yapıyorsun dimi. Bardaklık şart tabi 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 Biraz da dede style takılır. kışın böyle abi konfor ön planda 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 kışın böyle abi konfor ön planda Ben ilk taktığımda korktum noluyor diye. Salına salına gidiyordum. Bir de lastikçi havasını az basmış. Koni + yay olunca haliyle lastiğe fazladan yük biniyor.Sonra 2-3 ps fazla basınca biraz kendine geldi. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Ama araç böyle daha uzun görünüyor. Bir de siyah olsaydı O öndeki miniminnacık şeyin arka koltuğuna da otursaydın. Kim koyduysa oraya artık. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 Ama araç böyle daha uzun görünüyor. Bir de siyah olsaydı O öndeki miniminnacık şeyin arka koltuğuna da otursaydın. Kim koyduysa oraya artık. hayırlı olsun cüneyt çok teşekkürler barış abi Makina tam bir cihaz kapak tanıdık geldimi abim Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Keşke amortisörleri boge, takozlarını da lemförder taksaydınız. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts