Serhan Gürbüzol 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 41 kere Maşallah diyelim, gerisini zaten makine söyleyecektir, gönlünce kullan Cüneyt 1 Yorum bağlantısı
Reha Demirbaş 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Araç tek kelimeyle harika duruyor. Hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 Furkan Avcı yazdı: Hayırlı olsun Cüneyt, BMW alınmaz diyorlar ya, sıkıntı çıkarır üzer vs diye, araç hakkındaki kullanım deneyimlerini ciddi olarak takip ediyor olacağım. Allah kaza bela vermesin. Abi vallahi şuana kadar zevkten başka birşey yaşatmadı ama buradanda paylaşıcam seninlede zaten konuşuruz sürekli Murat Atagenç yazdı: Maşallah çokta temiz görünüyor. Dışı m yapılmış ama içi de m direksiyonu hak ediyor 192 atın mutluluğu Şuanlık pek oynayamasamda ilerisi için var güzel planlarım inşallah Sami Demirpaz yazdı: Hay maşallah canım, araba fotoğraftakilerden çok daha dikkat çekici ve diri. Kesinlikle bilinçli kişilerce kullanıldığı belli bir araba. İçinde olsun açılıp kapanan en ince detayına kadar baktım maşallah tık yok. Nazar değmesin brocum. çok teşekkürler brocum /> Fatih Mehmet Uslu yazdı: Halen dönüp baktıran bir tasarımı var. Bazen ben de bakıyorum 520i den 530i ye kadar. Genede söylenen aralarında yakıt olarak aşırı fark olmadığı yönünde. Bu durumda 520 yerine daha büyük motorlular mantıklı hale geliyor. Hayırlı olsun. Sürüş izlenimlerinizi bekliyoruz. şöyleki 2000model altı 520i ler 150hplik gerçekten zevksiz ve ağır kalıyor 2000den sonra 170hp oluyor ama oda 2200cc motor hacimi ile bu sebepten 525 veya 530 çok daha mantıklı 2000 yılından sonra 528i 525i oluyor zaten güncellenmiş motor olarak çıkıyor. Mahmut Yıldız yazdı: Süper bir araç. Güle güle kullanın. Kaça aldınız acaba? kaça aldığımı söylemeyeyim çok uyguna almadım ama çokta aşırı bir fiyata almadım takip etttiğim bir araçtı zaten Taner Gündüz yazdı: maşallah dip diri allah kaza bela vermesin ne kadara aldınız kaça aldığımı söylemeyeyim çok uyguna almadım ama çokta aşırı bir fiyata almadım takip etttiğim bir araçtı zaten Oğuz Erdem yazdı: Maşallah Allah kazadan beladan korusun kardeşim. İlerleyen zamanlarda davul direksiyon ve ciğerden itibaren 4 çıkışlı tatlı bir egzoz yaparsın umarım plan proje hazır sadece biraz zaman lazım Servet Aydın yazdı: Hemde ne ahlaksız Araba'yı Şehir dışında canlı gören ben..Neyle gittim bakmaya Kangoo ile...Sonra kalk 3000 km kangoo ile yol yap. Ne sövdüm içimden ne sövdüm Cüneyt'e belli değil...Bu araba ise benim bindiğim mandal la Yolladığın resmi bulamadım abi silinmiş sanırım ama telefonu açar açmazki..Ben kangoo ile takasa giriyorum sen kendine başka bir araba bak demen ve konuşmanın ilerisinde hiç düşünme atla uçağa gel demen yetmişti Evren İskent yazdı: Hayirli, ugurlu olsun. Her bmw boyle durmuyor..aractan anlayan ellerde bakilmis belli, aractan anlayana gitmesi daha guzel olmus. Saygilarimla. çok teşekkürler evren abi. Batuhan Yüksel yazdı: Maşallah valla ben bmw hastasıyım zaten böylesine nadirini böylesine temizini çok az gördüm arasıra bize çekimlerinden at böyle arabalardan marum kalmıyalım tabikide.. Mehmet Ozyurek yazdı: Gerçek bir Bmw Güle güle kullan kardeşim. Çok beğendim. çok sağol mehmet abi teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Aşk 3 haftir diye boşuna demiyorlar, Cüneyt hayırlı olsun kardeşim. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 Burak Erdin yazdı: Aşk 3 haftir diye boşuna demiyorlar, Cüneyt hayırlı olsun kardeşim. Çok teşekkürler Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Cuneyt gule gule kullan kardesim. Cok guzel araba masallah.[emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 İbrahim Can yazdı: Cuneyt gule gule kullan kardesim. Cok guzel araba masallah.[emoji106] Cok tesekkurler Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Maşallah hayırlı uğurlu olsun. Bu araca binipte e60 alan hiçkimse aracından memnun değil. Kısaca özetlemiş olursak 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Kardeşim yoğun iş tempom nedeni ile foruma anca girebildim, konuyu yeni gördüm. Aracını ilk gördüğüm günden beri çok beğenmiştim, alınca da çok sevindim Maşallah mal boncuk 5 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 :nazar : :nazar : GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 1 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2016 Süha Demirtaş yazdı: Kardeşim yoğun iş tempom nedeni ile foruma anca girebildim, konuyu yeni gördüm. Aracını ilk gördüğüm günden beri çok beğenmiştim, alınca da çok sevindim Maşallah mal boncuk Kazasız belasız cezasız kullanmak her daim nasip olsun tekerin düz bassın . O araç telefonuda kablolu olsa iyiydi ) Bundan beri German Brothers takılacaz Çok sağol abim inşallah hepbirlikte Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Sefa Çelik yazdı: E60 Büyükçekmece-Mecidiyeköy BMW nire, IETT nire? Beğenmemeleri normal Birde a30 var mköy - beşiktaş Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 18 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2016 uzun zaman olmuş bir güncel çekelim Farlar bixenonlandı kutu içi k&n filtre takıldı kapı ve tampondaki bantlar gövde rengine boyandı Öncelikle bixenon videosu ile başlayalım Yeni kısa tip hella mercek kullandık Mercedes Ml serisinde kullanılan d2s ampuller ve hella Bmw balast kullanıldı uzunlarda halojen H7 buyrun video; [media] [media] Bunlarda Sami Demirpaz kardeşimin objektifinden Bunlarda Bonus Olsun.. 6 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Masaallah Bu arava benim olsa hicbir yere fotografini koymazdim [emoji6] [emoji6] [emoji2] [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 18 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2016 İsmail Avcı yazdı: Masaallah Bu arava benim olsa hicbir yere fotografini koymazdim [emoji6] [emoji6] [emoji2] [emoji2] Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Cüneyt bi ara test edelim bu canavarı, maşallah Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 nadir arabalardan yolda tokatladıklarım hiç böyle durmuyor Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 18 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2016 Cem Işık yazdı: Cüneyt bi ara test edelim bu canavarı, maşallah tabikide Cem abi Mustafa Tüfekçi yazdı: nadir arabalardan yolda tokatladıklarım hiç böyle durmuyor Köfte yeme zamanı gelmiş :) Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Mustafa Tüfekçi yazdı: nadir arabalardan yolda tokatladıklarım hiç böyle durmuyor Tokat ?Ctesi neden olmasın, lpg 1.92 malum 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Cüneyt Işıkkent yazdı: tabikide Cem abi Köfte yeme zamanı gelmiş :) Süha Demirtaş yazdı: Tokat ? Ctesi neden olmasın, lpg 1.92 malum benzinde basıyom depoyu fulleyeyim du o zman zamdan önce Yorum bağlantısı
Recommended Posts