Ubeyd Bayar 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Arkadaşlar ford fiesta 2012 aracıma geniş ekran sony sistemini takmaya çalıştım fakat , fordun heralde bi güvenlik özelliği gibi bişey diye tahmin ediyorum, ekranı değiştirdiğimde teyp kendini 1 saat moduna alıyor ve hiç bir şeyi çalışmıyordu. Servisi aradım bana aküden (-) kutpunu söküp 5 dk bekleyin dediler fakat sorun çözülmedi. Teyp tekrar 1 saat modu uyarısı veriyordu. Bende dediklerinin tam tersini yaptım + kutpunu söküp tekrar hemen taktım ve sorunum çözüldü. . Bazı forum sitelerinde bunu aküden sebep demişler. Adam aküsünü komple değiştirmiş ve düzelmiş. Halbuki ne hikmetse gariptirki sadece (+ ) kutpu sökünce düzeliyor bu olay. Adamlara üzüldüm akü değiştirmişler direk. 7 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 - kutup devreyi her yerden tamamlayabilir araç gövdesi eliniz yada havadan bile. ama + tamamlayamaz temas gerekir. 2 Yorum bağlantısı
Ubeyd Bayar 4 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2016 Arkadaşlar fiesta 2012 titanyum x aracıma sony teyp klavyesi bağladım. Üstünede geniş ekran bağladım. Fakat 1 saat modu olayı bi türlü gitmiyor. Kutup başlarını söktüm bekledim her yolu denedim genede gitmiyor o uyarı. Daha önce konu açtım fakat çözüm değilmiş meğer. Gene aynı uyarı geldi. Sebebi nedir kafayı yicem yoksa. Yorum bağlantısı
Çözüm Murat Ersel Çevik 4 Mayıs 2016 Çözüm Paylaş 4 Mayıs 2016 Anladığım kadarı ile sistemin 1 saatte kendisini kapatması olayından bahsediyorsunuz. Akü koruma maksadı ile konulmuş bir sistem. Belki IDS ile çözülür. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Arkadaşlar fiesta 2012 titanyum x aracıma sony teyp klavyesi bağladım. Üstünede geniş ekran bağladım. Fakat 1 saat modu olayı bi türlü gitmiyor. Kutup başlarını söktüm bekledim her yolu denedim genede gitmiyor o uyarı. Daha önce konu açtım fakat çözüm değilmiş meğer. Gene aynı uyarı geldi. Sebebi nedir kafayı yicem yoksa. Ubeyd Bey, konunuz birleştirilmiştir. Mevcut konunuzdan devam edebilirsiniz. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Ubeyd Bayar 5 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2016 Anladığım kadarı ile sistemin 1 saatte kendisini kapatması olayından bahsediyorsunuz. Akü koruma maksadı ile konulmuş bir sistem. Belki IDS ile çözülür. O nedir hocam nasıl oluyor. Yada nerde ? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 O nedir hocam nasıl oluyor. Yada nerde ? Araç çalışmazken teyp açıldığında 1 saat modu devreye girer. 1 saat sonra kendisini kapatır. Yorum bağlantısı
Ubeyd Bayar 5 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2016 Araç çalışmazken teyp açıldığında 1 saat modu devreye girer. 1 saat sonra kendisini kapatır.Bunumu yapim çözüm olarak ? Araç zaten sabah kadar bekledi bu sabah açtım gene aynıBaşla araştırmalarımda. Aküden dolayı diyolar. Aracım marş çok güzel alıyor. Akü ne alaka olabilir. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Serviste aracı bilgisayara bağlatın. Yorum bağlantısı
Ubeyd Bayar 5 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2016 Serviste aracı bilgisayara bağlatın. Servis bilgisyaara bağlamaya sadece 130 lira isito. Servis soyguncu. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Servis bilgisyaara bağlamaya sadece 130 lira isito. Servis soyguncu. Otocom yani üniversal cihaz bu arızayı bulamaz. İzmir servisleri ile görüşün ya da Sabri Ustaya gidin. Bilgisayara bağlanmadan bulunmayabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts