Yasin Koç 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 arkadaşlar 2 el basamak buldum.basamak ford connectin orjinal fabrikasyon basamagı o benim arabaya olurmu vede basamagı nasıl takacam araçıma deligi filan varmı altta Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 arkadaşlar 2 el basamak buldum.basamak ford connectin orjinal fabrikasyon basamagı o benim arabaya olurmu vede basamagı nasıl takacam araçıma deligi filan varmı altta Aldığınız basamak orjinalse ve sökülen araçtan sizin aracınız ile kasa farkı yoksa sizin aracınıza da olur. Delik sonrada açılıyor diye biliyorum basamaklarda. Yorum bağlantısı
Yasin Koç 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 ama altta 8 tane delik yuvası var onlara olmazmı Aldığınız basamak orjinalse ve sökülen araçtan sizin aracınız ile kasa farkı yoksa sizin aracınıza da olur. Delik sonrada açılıyor diye biliyorum basamaklarda 50 yıl modelinin basamagı Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 ama altta 8 tane delik yuvası var onlara olmazmı 50 yıl modelinin basamagı Connect için tam bilgim yok. Kayınpeder Duster a taktırdı. Delikleri sonradan deldiler. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Orjinalinde takılcak yerler var diye biliyorum ama dikket etmedim. Yarın unutmazsam bağlantı yerlerinini resmini çekerim. Yorum bağlantısı
Yasin Koç 30 Nisan 2016 Yazar Paylaş 30 Nisan 2016 ZEN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bu deliklere nasil vida geçirecezz ZEN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Buda basamagim ZEN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts