Yasin Kahveci 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Arkadaşlar merhabalar.Opel modellerinde bulunan ecotec motorların, yağ eksiltme durumu hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Nedir bu işin aslı ? Bu yüzden opel marka bir araç almaya çekinir oldum. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Ayrıca her motor yağ eksiltir, eksiltmelidir. Hiç eksiltmiyorsa problem vardır. Veya çok eksiltmesi de problem olduğuna işaret eder. Ne miktarda bir eksiltmeden bahsediyoruz? Birde, hangi Ecotec motor? Bir sürü versiyonu var. Şu an sahip olduğumuz Z10XE kodlu 1.0 litre 59 beygirlik bir Corsamız var. Bu motorda hiç yağ yakmaya rastlamadık. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 1 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2016 (düzenlendi) Ayrıca her motor yağ eksiltir, eksiltmelidir. Hiç eksiltmiyorsa problem vardır. Veya çok eksiltmesi de problem olduğuna işaret eder. Ne miktarda bir eksiltmeden bahsediyoruz? Birde, hangi Ecotec motor? Bir sürü versiyonu var. Şu an sahip olduğumuz Z10XE kodlu 1.0 litre 59 beygirlik bir Corsamız var. Bu motorda hiç yağ yakmaya rastlamadık. Ahmet Hocam,yorumunuz için teşekkürler.Bir sürü versiyonu olduğunu bilmiyordum.2004-2007 arası astralarda ve merivalarda kullanılan motorlar için duyuyorum bunu.Kaç km de ne kadar eksilttiğini, kullanmadığım için bilmiyorum.Başka hiç bir markaya yağ eksiltiyor denmez iken opelin bu motorlarına yağ eksiltiyor denmesi benim çekinceme neden olan. 1 Mayıs 2016 tarihinde Yasin Kahveci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 1 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2016 Yasin hala araba almadın mı ? Abi bulamıyorum,artık öyle değişensiz felan da olsun demiyorum.Bugün kaputu ve arka sol çamurluğu değişmiş bir merivayı alacaktım neredeyse,fiyatta anlaşamadık.Düşün artık psikolojimi Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Abi bulamıyorum,artık öyle değişensiz felan da olsun demiyorum.Bugün kaputu ve arka sol çamurluğu değişmiş bir merivayı alacaktım neredeyse,fiyatta anlaşamadık.Düşün artık psikolojimi Anlıyorum ama senin durumun 30'una gelmiş hala evlenmemiş bayan sendromu Az daha bozayım psikolojini Bak bu ikisinden birini al, arkana bile bakma https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-elentra-1.6-gls-lpg-287373256/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-son-gun-2004-seat-cordoba-288691127/detay 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 1 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2016 Anlıyorum ama senin durumun 30'una gelmiş hala evlenmemiş bayan sendromu Az daha bozayım psikolojini Bak bu ikisinden birini al, arkana bile bakma https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-elentra-1.6-gls-lpg-287373256/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-son-gun-2004-seat-cordoba-288691127/detay Abi komple boyalı da olsun istemiyorum Abi komple boyalı da olsun istemiyorum Abi,artık marka model de ayırt etmiyorum.Aracın bagajı geniş olsun yeterli (clio,albea hariç) Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Abi komple boyalı da olsun istemiyorum Abi,artık marka model de ayırt etmiyorum.Aracın bagajı geniş olsun yeterli (clio,albea hariç) Verdiğim linkdeki arabalar uygun 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 1 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2016 Verdiğim linkdeki arabalar uygun Abi,elantra galeriden ve bel altı boyalı.O yüzden çekiniyorum. Cordoba ise,satan kişi 2 ay önce felan 20000 liraya aldı. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Abi,elantra galeriden ve bel altı boyalı.O yüzden çekiniyorum. Cordoba ise,satan kişi 2 ay önce felan 20000 liraya aldı. Sendrom dasın yapacak bir şey yok 1 Yorum bağlantısı
Kani Kaya 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Ayrıca her motor yağ eksiltir, eksiltmelidir. Hiç eksiltmiyorsa problem vardır. Veya çok eksiltmesi de problem olduğuna işaret eder. Ne miktarda bir eksiltmeden bahsediyoruz? Birde, hangi Ecotec motor? Bir sürü versiyonu var. Şu an sahip olduğumuz Z10XE kodlu 1.0 litre 59 beygirlik bir Corsamız var. Bu motorda hiç yağ yakmaya rastlamadık. Düşüncenize katılmıyorum.. 5 sene 2001 focus(lpg) kullandım..genelde agresif kullanırım..yağ değişimlerini kendim yaptım...7000 km bir değiştim ne kadar yağ koyduysam o kadar çıkıyordu.. Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Kolay gelsin kardeşim. İmkanın varsa forumda satılık focus var ona bak derim. Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 (düzenlendi) Düşüncenize katılmıyorum.. 5 sene 2001 focus(lpg) kullandım..genelde agresif kullanırım..yağ değişimlerini kendim yaptım...7000 km bir değiştim ne kadar yağ koyduysam o kadar çıkıyordu.. Ben bitirir, yağ eklemeniz gerekir veya bakım zamanı geldiği zaman kritik seviyeye iner demiyorum. Biraz aşağıya inecektir, inmesi gerekiyor. 7000km de az bir periyot. O yüzden farkedememişsinizdir. Bilimsel olarak eksiltmemesinin imkanı yok, silindirin gel gitr yaptığı yüzeyde elbet ince bir tabaka kalacaktır. Eksiltmiyorsa da yağlama performansında sıkıntı vardır. Çok eksiltiyorsa da sıkıntı. Bu ikisi arasındaki durumlar idealdir. Focus'ların yağ değişim aralığı 15.000km. Buna dayanarak değişim periyodunuzu kısa buldum. Onu da belirteyim. 1 Mayıs 2016 tarihinde Ahmet Nalbantoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kani Kaya 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 değişim peryodum 1 yıl..ancak 7-8 bin yapıyorum..sattığımda expertizde motor çok iyi çıkmıştı .kullandığım yağ mobil 5w 30... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Motor kodu Z16XE benim merivada öyleydi, yağ eksiltiyor ama çok değil. 6000 km sonra yaklaşık 500 ml ekliyordum. Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 (düzenlendi) değişim peryodum 1 yıl..ancak 7-8 bin yapıyorum..sattığımda expertizde motor çok iyi çıkmıştı .kullandığım yağ mobil 5w 30... Doğru olanı yapmışsınız. Yağınız da en doğrusu. E hal böyle olunca tabii çok iyi çıkacak 2 Mayıs 2016 tarihinde Ahmet Nalbantoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts