Murat Öngür 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 merhaba aracımın ön amortisörleri içler acısı durumda haliyle ön amortisörleri değiştireceğim sizce ne marka amortisör almalıyım ? Fabrika çıkışı aracın üzerinde sahcs marka mı kullanılıyor ? Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Bildiğim kadarıyla orijinali Motorcraft ama Sachs marka olanı aynı işi daha ucuza görür Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2016 Parcacıya gittim orjinali fomoco marka amortisörmüş fabrika çıkışı yani. Tanesi 245 tl ben de sachs aldım mecburen ama sachs ın orjinalinden pek farkı yokmuş fazlasıyla iş görür dediler. acaba monreo nasıldır focus için ? Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Orjinalleri Sachs. FoMoCo'ya üreten Sachs yani. Monroe'de iyidir. Sachs 1 tık üstün, aynı şekilde de pahalıdır. Arka sağ amortisörüm patlamıştı, ustam ikisini de değiştirelim, şart değil ama daha sağlıklı olur dedi, arkalarda tanesi 90 liradan Monroe tercih ettim memnunum. Tek söyleyeceğim çin malı markalardan kesinlikle takmayın. Tamir olayına da kesinlikle girmeyin. Hem yol tutuşunu çok bozacak, hemde kısa zamanda patlayacaktır. Saygılar. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2016 Orjinalleri Sachs. FoMoCo'ya üreten Sachs yani. Monroe'de iyidir. Sachs 1 tık üstün, aynı şekilde de pahalıdır. Arka sağ amortisörüm patlamıştı, ustam ikisini de değiştirelim, şart değil ama daha sağlıklı olur dedi, arkalarda tanesi 90 liradan Monroe tercih ettim memnunum. Tek söyleyeceğim çin malı markalardan kesinlikle takmayın. Tamir olayına da kesinlikle girmeyin. Hem yol tutuşunu çok bozacak, hemde kısa zamanda patlayacaktır. Saygılar. sachs marka 2 adet satın aldım . tanesi 145 tl Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2016 valla ben servisime sordum sachs dedi y.parcacıma sordum o da illa sachs al dedi , sonuçta sachs da karar kıldık. Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Parcacıya gittim orjinali fomoco marka amortisörmüş fabrika çıkışı yani. Tanesi 245 tl ben de sachs aldım mecburen ama sachs ın orjinalinden pek farkı yokmuş fazlasıyla iş görür dediler. acaba monreo nasıldır focus için ? Monreo marka amartisörü Polo aracımın kullanmıştım, çok sert süspansiyondu. Belki de bana çakma ürün denk geldi. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Bende fiestam icin bakiyorum sachs,monreo,bide japon kyk arasinda kaldim, yol tutus icin hangisi daha iyi olur. Japon olanlar KYB. Kaliteli amortisordur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 orjinali sachs ama bizde satıln sachs lardan değil. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 orjinali sachs ama bizde satıln sachs lardan değil. O halde ne almalı sayın abim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 amortisör.. ne bulunursa alımalı. itahaltı kesildi Yorum bağlantısı
Erdal Köse 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Ben sahcs marka taktım 4 tane. Ama ben pek memnun kalmadım. Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 beyaz etiketli sachslar artık yerli üretim, beldesanı almışlar bilginize.yerli sachslarda üretim problemi var belkide hata..sol taraf sıkıntılı çok sert. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Ocak 2018 Paylaş 29 Ocak 2018 Diğer konuda takoz sorduk orjinal alıp titreşimden kurtulduk, sıra amortisörlere geldi. Ne önerirsiniz? 3cm düşüren yay alıp komple değiştirme niyetim var, yaza 17" e geçeceğim nasipse. Sert kullanan biri değilim, klasik iki çocuklu aile babası sürüşü, ama virajlarda çok yatıyor gibi geliyor. Sadece amortisör değişince düzelir hiç girme yay işine mı dersiniz, girmişken hepsini değişi mı dersiniz. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Şubat 2018 Paylaş 15 Şubat 2018 Monreo orjinal ve iki katı fiyatı olan monreo reflex modeli var, bilgisi olan varmı. 3 cm Yay ve spor amortisör hala bir seçenek ama konfor çok düşer mi rahatsız olur muyum diye korkuyordum. http://www.powershoponline.com/KONI-FORD-FOCUS2-STRT-AMORTISOR-SETI-4-ADET,PR-559.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts