İçeriğe Yönlendir

Son/orta Susturucu Iptali?

Burak Dogan

Recommended Posts

Burak Dogan

2004 Focus 1.6 Ghia aracım biraz sesli çalışmasını istiyorum. Bu kasa için yaptıran arkadaşlar var mı? Kumandalı mı yoksa kalıcı mı yaptırdınız, bu konuyla ilgili hiç bilgim yok, ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

2004 Focus 1.6 Ghia aracım biraz sesli çalışmasını istiyorum. Bu kasa için yaptıran arkadaşlar var mı? Kumandalı mı yoksa kalıcı mı yaptırdınız, bu konuyla ilgili hiç bilgim yok, ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yanlızca orta susturucu iptali sayesinde hoş bir ses elde ediliyor.  Son susturucuya karışmamanızı tavsiye ederim belki sadece çift çıkışlı bir uç takılabilir son susturucuya.

Söktüğünüz orta susturucuyu alın bi kenarda saklayın. İlerde geri takmanız gerekebilir.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Sessiz araba en iyi arabadir. Araba dediğin fısır fısır gidicek yolda ;)

Yorum bağlantısı
Burak Dogan
(düzenlendi)

Yanlızca orta susturucu iptali sayesinde hoş bir ses elde ediliyor.  Son susturucuya karışmamanızı tavsiye ederim belki sadece çift çıkışlı bir uç takılabilir son susturucuya.

Söktüğünüz orta susturucuyu alın bi kenarda saklayın. İlerde geri takmanız gerekebilir.

Bir de şöyle birşey var : https://www.facebook.com/316165228403941/photos/ecnf.100000969984812/692681670752293/?type=3&theater

Son susturucu değişiyor mu bilmiyorum ama nasıl istediğini söyleyip ona göre yapılmış şekilde sana yolluyor, sen gidip sadece montajlattırıyorsun, hem de kumandalı. Böyle birşey deneyen oldu mu? Hem havanın sadece egzosdan çıkmasını istiyorum.

tarihinde Burak Dogan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Talip Eren

Egzos çıkışı fazla rahatlarsa alt devirler ölür. Sadece orta susturucu iptali bile alt deviri zayıflatıyor. İptal etmek yerine uygun susturucu değişimleri yapılabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Dogan

Egzos çıkışı fazla rahatlarsa alt devirler ölür. Sadece orta susturucu iptali bile alt deviri zayıflatıyor. İptal etmek yerine uygun susturucu değişimleri yapılabilir.

Şöyle birşey var abicim : https://www.facebook.com/316165228403941/photos/ecnf.100000969984812/692681670752293/?type=3&theater

Kumandalı şekilde ve sadece son susturucuyu değiştiriyoruz, sağlıklı ve istediğim gibi olur mu?
Yorum bağlantısı
Talip Eren

Sağlıklı mı bilemem ama ses çıkaracaktır elbet. Bu ve benzeri birçok ürün var piyasada. Şahsi fikrim egzos değişimi performans için olmalı,sadece ses isteniyorsa çok çeşit var. Bana göre açık hava filtresi sesi daha sportif ve hoş,hem 3000 devirin altında bağırmaz hem de ceza gibi bir sorun yaşamazsınız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...