Osman Uslu 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Merhaba Arkadaşlar, Bizim biberin anteni çok uzundu ve pek sevmiyordum açıkçası. Anteni değiştirmeye karar verdim. Köpekbalığı modeli varmış BMW lerdeki gibi. Ondan almayı düşündüm ancak aracın tavanının şeklinden dolayı çok müsait olmadığını düşündüm. Bende daha kısa olan bir anten aldım. Eski ve yeni halinin resimlerini iletiyorum. Bu arada anten olmadan da radyo çekiyormuş anteni söktükten sonra denedim gayet güzeldi Ürün: http://www.hepsiburada.com/modacar-karbon-fiber-tavan-anten-cubugu-842389-p-OTM842389 Eski hali: Yeni hali: 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 güzel olmuş bende çinden almıştım ancak bi süre sonra rengi yavaş yavaş açılmaya başladı, çok dikkat çekincede çıkardım, aslında bi siyah boya bulsam iyi olacak, aklıma getirdiniz iyiki 1 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 güzel olmuş bende çinden almıştım ancak bi süre sonra rengi yavaş yavaş açılmaya başladı, çok dikkat çekincede çıkardım, aslında bi siyah boya bulsam iyi olacak, aklıma getirdiniz iyiki İnşallah rengi atmaz. Renginin atacağını da hiç düşünmemiştim aslında. Renk konusundan çok çalınma ihtimali korkutuyor beni. Bizim buralarda çok apaçi var bir de resimde gözükmemiş ama antenin üstünde momo yazıyor. O yazıyı birşey sanıp alır giderler diye korkuyorum Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Güzel olmuş bende çinden almıştım fakat takıp takmama konusunda hala kararsızım... 1 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 7 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2016 Güzel olmuş bende çinden almıştım fakat takıp takmama konusunda hala kararsızım... Bence takmalısınız ekstra bir artısı yok ama estetik duruyor Yedek bulundur Orijinal i bagaj da duruyor zaten. Her şeye hazırladım kendimi 1 Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 merhaba, araç yakanırken yıkamacı aracın anten cubuğunu kırdı. çubuğun ucunda bulunan vidalı olan bölüm yuvanın içinde kaldı. o kısmı yuvadan çıkaramadım. bu durumda komple mi değiştermek gerekecek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 tavandan sökülüp tornacıda içindeki çıkartılabilir. ancak yenisi kaç para ona bakmalı Yorum bağlantısı
Osman Uslu 14 Haziran 2016 Yazar Paylaş 14 Haziran 2016 Benim orijinal anteni sökünce vidalı bölüm çıkmadı. Yuvanın içinde kaldı. Bende yeni anteni yuvanın içinde kalan orijinal vidasına taktım. Vida kırıldıysa bir şey diyemiyorum ama. 1 Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Benim orijinal anteni sökünce vidalı bölüm çıkmadı. Yuvanın içinde kaldı. Bende yeni anteni yuvanın içinde kalan orijinal vidasına taktım. Vida kırıldıysa bir şey diyemiyorum ama.Dün sizin antenin aynısinı taktırdım. Fakat fena parazıt yapıyor seyir halinde iken. Anten den memnun musunuz. Sıkıntı varmı Yorum bağlantısı
Osman Uslu 29 Haziran 2016 Yazar Paylaş 29 Haziran 2016 Dün sizin antenin aynısinı taktırdım. Fakat fena parazıt yapıyor seyir halinde iken. Anten den memnun musunuz. Sıkıntı varmı hayır ben hiç bir sorun yaşamadım. Parazit kesinlikle yapmıyor. Çok nadir frekans kaydırıp başka kanala geçiyor sonra geri geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts