Erol YILDIRIM 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Daha önceki yıllarda yurtiçi kargo ile kargo gönderip aldım.5 ay önce adresimi değiştirdim.Hepsiburadadan alış veriş yapıyorum.Alış veriş yaparken yeni güncel adresimi belirtiyorum.Yoksa zaten biliyorsunuz alış verişi tamamlayamazsınız.Yurtiçi kargo ısrarla eski adresime kargomu götürüyor.Aramadığım yer kalmadı.Müşteri hizmetleri,bölge müdürlüğü,teslimat şubesi,çıkış şubesi her yeri aradım hepsi topu birbirine atıyor.Sinirden enson telefonu duvara çarpacak hale geldim.Benim yeni adresim şu adres değiştirdim diyorum sürekli oyalanıyorum.Benim adres güncellememi kim yapacak.Kaymakamlığa mı gitsem bilemedim kargo adres güncellemesi için.Kaç sefer aradım.Satıcı firma gönderdiği ürünün üstüne benim alışveriş esnasında belirttiğim adresi basıp ürünü öyle poşetliyor.Dışardan da güncel adresim gözüküyor zaten.Ama yurtiçi kargo bunun üzerine barkot basıp üzerine eski adresimi ısrarla basıyor.Ne yapmam lazım bi akıl verin lütfen.Hepside biz adres güncellemesini yapamayız deyip teslim şubesi müşteri hizmetlerine,müşteri hizmetleri bölge müdürlüğüne,bölge müdürlüğü çıkış şubesine topu atıp duruyor.Hiç biride derdime çare olmadı.Bu adres değişikliği bu kadar mı zor.Ahh tabi bütün suç bende durup dururken nediye adresini değiştirirsinki.Hadibakalım çözün bu 4 bilinmeyenli denklemi. Yorum bağlantısı
Recep Güney 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 kargosu 300-500 tl tutan bir şey alıp sonra da iade edin:) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Benimkini de güncellemiyor. Teslimatçılar öğrendi de. Getiriyorlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Benimki de güncellenmiyor. Her yerde durum aynı YK'de... 1 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 (düzenlendi) Yurtiçi kargo çok sıkıntılı zaten bizim şirkete bakan şube İzmir Manavkuyu şubesi Allah düşürmesin öyle söyliyim size. Şubeye giderek güncelleme yaptırabilirsin aslında. Biz de şirket olarak İzmir Çankaya dan Bayraklıya tanmıştık kargo şubelerine gidip yeni adresimizi verdim. Bizim firmaya gelen kargoları yeni adresimize yönlendirin dedim ve bütün kargolarımız yeni adresimize gelmişti. Yada şöyle yapabilirsiniz ailenden yada yakın arkadaşlarından birinin adını kullanarak kendi mail adresiniz ile bir hesap oluşturun. Yeni adresinizi girin teslimat adresi olarak. Daha önceden bir kayıt olamadığı için yeni adresinize gelecektir ürünler 6 Mayıs 2016 tarihinde Osman USLU tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Bark 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Bir firma niye zarar eder, müşteri kaybeder? İşte örnek; kapı ziline bir kez basıp, ihbar kağıdı yapıştırıp çekip gitmek. İlgili şube telefonlarına bakmamak. Müşteri dostu uygulamaları geliştirememek, lakayt ve karma karma karışık reklam dolu, insanın aradığını bulamaması içim özellikle uğraşılmış wep sayfaları vesselam. Geçmiş olsun, kolay gelsin. Bence başka kargoyla çalışın. Gerçi onlar da aynı gibi. Biz hep bize benziyoruz. PTT bile hala kargoyu mahalle bakkalına bırakıyor. Gerekçe görevli mahalleyi yeterince bilemiyormuş(!)... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 kargo firmalarında adres sorunu var. yeni bir adres geldiğinde eski adresi değiştirmek yerine yeni bir adres açıyorlar. böylece erol yıldırım iki tane kayıt oluyor. ve alfabetik sıralamada ya da veritabanı çekim sırasında eskisi önce ise otomatik olarak kişi adını girince sistem gerisini eski yanlış adresi koyuyor. operatör ise çoğunlukla gerisini okumuyor. bu kronik sorun. kargo firmaları ile ilgili. adreslerin bir numarası olması gerekiyor aslında bunu malesef adrese dayalı kayıt sistemi beceremedi. yani TC numarası IBAN numarası gibi bir adres numarası olmalıydı. ya da mernisten çektiği adres dışında başka adresi veritabanına "sürekli kayda" izin vermemesi lazım. yazılım tasarım sorunu. adamların operatörün kusuru yok. kimseyi haşlamayın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Bence en iyi yontem, arkadaslarin da belirttigi gibi herhangi bir subesine bizzat basvurup adresi guncellemek. Eski adresi sistemden sildirmek. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 İş çıkış şubesinde kargo fişini kesen personelde bitiyor. Yurtiçi Kargo Kurumsal Sözleşmeli Müşterisiyiz. Devamlı gönderi yaptığımız müşterilerimizin değişen adreslerini koli üzerinde belirtsekte, ekranda fatura kesimi esnasında otomatik gelen isim doğru, mahalle doğru ise yapıştırıyor gidiyor. Belki cadde , sokak değişti ? Bunu özellikle belirtmezsem eski adrese gidiyor. Denildiği gibi kargolarda kronik bir sorun. Kesin çözüm ise bence, çıkış şubesi yakınsa ona gidip sistemdeki kaydı düzelttirmek. Çıkış şubesi uzak ise varış şubesine gidip, gelen kargonun gönderi kodu ile içerisinde kayıtlı adresinin değiştiğine dair not düşürmek + kısa kod telefondan çıkış şubesini arattırarak notu görmelerini ve sistemdeki kaydı düzeltmelerini sağlamak.Tecrübe ile sabittir. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 sıkmayın tatlı canınızı başka kargo firmasımı yok? güncellemiyorsa adresinizi siz kargo firmanızı güncelleyin aras,mng,ptt kargo,ups,sürat adını sayamıyacağım epey kargo firması var Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 (düzenlendi) Aynı sorunu ben diğer kargo firmalarında da yaşıyorum.. Bende ki sorun şu misal benim mahalle adım Umut onlar ısrarla komşu mahalle olan Murat yazıyorlar .Benim sokak adı Serhat onlar kafalarından Serkan sokak yazıyor. Dağıtım yapan kişi işi biliyorsa ezbere paketi getiriyor. Eğer yeni işe girmiş biriyse beni bulamıyor çünkü bu semtte Serkan sokak diye bir sokak yok hiç olmadı Israrla kendi sistemlerinden bu adresi basıyorlar. Şimdi aklıma şu geldi... Bir dönem yine böyle sorun olmuştu. Şubeyi arayıp fatura adresi neyse teslimatı oraya yapın demiştim. Fatura da gönderen doğru adresi bastığı için şak diye buluyorlar. Tabii gelen kurumsal gönderi ise.. 7 Mayıs 2016 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Kasıtlımı yapılıyor ?Hayır, 4 kişilik işi 2 kişi yaptığı için ancak bu kadar oluyor. Teslim alan memurun adres teyidine vakti yok. sıkmayın tatlı canınızı başka kargo firmasımı yok? güncellemiyorsa adresinizi siz kargo firmanızı güncelleyin aras,mng,ptt kargo,ups,sürat adını sayamıyacağım epey kargo firması var Işte öyle olmuyor. Gelen kargoların kimle çalıştığını bilmiyoruz ki. Yada bir sürprşz geliyor ama teslim edilemiyor. Niye, adres hatalı. Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Niye, adres hatalı. Birde Nevşehir diye Niğde'ye gidenler var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Birde Nevşehir diye Niğde'ye gidenler var Hee o hep oluyor [emoji23] Yorum bağlantısı
Erol YILDIRIM 7 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2016 Arkadaşlar iyi diyorsunuzda çıkış yeri varış yeri hepsini aradım.Adamlar nerdeyse selamımı almayacaklar.Sürekli topu birbirine atıyorlar.Kargo şirketini değiştiremem çünkü hepsi burada yurtiçi kargo ile çalışıyor.İstesemde değiştiremem ..Ha başka bir alış veriş olur,başka kargo ile çalışılır tabi... Yorum bağlantısı
Recommended Posts