İçeriğe Yönlendir

Trakyalı Beyaz Martı :) Bolca Fabia Içerir..

Tuna İşgören

Recommended Posts

Tuna İşgören

Hepinize cok cok teşekkür ederim,

60km kadar kullandim bugün. Ses izolasyonu gayet başarılı aracin, rölantide motor sesi hic duyulmuyor calistigi belli olmuyor aracin, start stop cok başarılı çalışıyor. Lastikler nexen marka o biraz canımı sıktı hic duymadim daha once boyle bir lastik iyimidir acaba ?

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayirli olsun guzel tercih. Ben cok begeniyorum bunlarin birde fabrikasyon janjanli aksuarlilari var cok begeniyorum.

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Güle güle kullanın kaliteyi baya yükseltmişler iç kısım golf ayarında görünüyor... :)

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Valla bekleme gibi sansim olsa cam tavanli siparis vericektim ancak 3 ay sonra geliyor o yüzden bayiideki son araci aldim

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

polo ile rakam farkı ne idi aynı donanımda?

Caglar abi poloda ne yazikki bu donanimlar yok , bunun yari dolulugundaki polo 58bin civarıydı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Hayırlı olsun güle güle kullanın forumda Skoda çoğalıyor bölüm isteriz diye isyan mı etsek...[emoji5] [emoji5]

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Çok beğendim.Güle güle kullanın

LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

bi araba da daha ne olsun, maşallah. Allah kaza bela vermesin

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Hayırlı olsun güle güle kullanın forumda Skoda çoğalıyor bölüm isteriz diye isyan mı etsek...[emoji5] [emoji5]

Kemal abi gördüğüm kadariyla aracin octavia, bayiide inceledim cam tavanli modeli acayip hoşuma gitti agustos gibi durumlarimi ayarlayabilirsem almayi düşünüyorum, bayiideki arac 1.2 tsi 110hp dsg , mavi renk ve panoramik cam tavanli modeldi 80bine kadar bıraktılar, memnunmusun aracindan ?

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Kemal abi gördüğüm kadariyla aracin octavia, bayiide inceledim cam tavanli modeli acayip hoşuma gitti agustos gibi durumlarimi ayarlayabilirsem almayi düşünüyorum, bayiideki arac 1.2 tsi 110hp dsg , mavi renk ve panoramik cam tavanli modeldi 80bine kadar bıraktılar, memnunmusun aracindan ?

Evet gayet memnunum dizel otomatik benimkisi haziranda 1 yıl olacak 2010 dan beri en uzun bindiğim araç olacak. Memnun olmasaydım şu an yine araç arıyor olurdum.[emoji6]
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

yeni aracınız hayırlı olsun, rabbim kaza bela vermesin.  :nazar:  ben seviyorum bu fabiaları.

iç döşeme dahil bire bir aynısını iş yerinden bir arkadaş aldı 1-2 hafta önce. onda da hız sabitleme var sanırım sizde de hız sabitleme var. bu fabialarda hız sabitleme yoktu. donanım listesinde bile görünmüyordu. listede görünmemesine rağmen hız sabitlemeyi standart mı yaptılar acaba...

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

yeni aracınız hayırlı olsun, rabbim kaza bela vermesin. :nazar: ben seviyorum bu fabiaları.

iç döşeme dahil bire bir aynısını iş yerinden bir arkadaş aldı 1-2 hafta önce. onda da hız sabitleme var sanırım sizde de hız sabitleme var. bu fabialarda hız sabitleme yoktu. donanım listesinde bile görünmüyordu. listede görünmemesine rağmen hız sabitlemeyi standart mı yaptılar acaba...

Ambition pakette sanirim

Sadece hiz sinirlayici var tam Emin degilim, arkadaşınızın aracıda style paketmi , 2016 modellerde park sensörü ve park pilotta standart.

En sinir olduğum olay dönüşlerde yanan sis farlarını aktif etmemişler, vaktim olunca kadran selamlama , kapilari kilitleyince ve açınca korna ile ikaz , donuse duyarlı sis farlari ozelliklerini actiricam

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Ambition pakette sanirim

Sadece hiz sinirlayici var tam Emin degilim, arkadaşınızın aracıda style paketmi , 2016 modellerde park sensörü ve park pilotta standart.

En sinir olduğum olay dönüşlerde yanan sis farlarını aktif etmemişler, vaktim olunca kadran selamlama , kapilari kilitleyince ve açınca korna ile ikaz , donuse duyarlı sis farlari ozelliklerini actiricam

hayır style donanım ve hatta hala skodanın sitesinde bile hız sabitleme yazmıyor http://www.skoda.com.tr/models/yeni-fabia/donanim

imkan olursa yarın arkadaşın fabiasının fotolarını ekleyeyim.

işte sizin araçtaki hız sabitleme

1dm4nA.jpg

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Ufak bi arastirma yaptım forumlarda 2015 model satilanlarda yağmur sensörü kararan dikiz aynasi arka park sensörü hiz sabitleyici opsiyonmuş, milletten para almışlar hep siparisle getirmisler araclari, 2016da demekki yaptiklarindan utandılar hepsi standart oldu :D

Arkadaşınızın fabiada lastik markasinada bakabilirmisiniz benim aractaki nexen marka. Hamur yumuşak duruyor ama kalite konusunda şüphelerim var :(

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

resimler geldi.

bu tsi'lerde arkada neden TSI yazsı yok acaba... bütün opsiyonlar standart olmuş. lastikler 185*60*15 nexen, bende yeni duydum. çift renk döşemeler de fazladan ücrete tabi imiş, sizde durum nasıldı.

v4dJLz.jpg

1dmGkj.jpg

L37O4o.jpg

r9BJVm.jpg

7vEybY.jpg

PM4Oo5.jpg

goz9A5.jpg

9L8D55.jpg

MJ5ayg.jpg

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Benim döşemeler hediye :) herhangi bir ücret almadılar , araci ne zaman ve ne kadara almis?

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun, fiyat performans geldiğinde işin içine en mantıklı tercih. Ama skoda 1.0 motorları duyurdu bakalım yeni motorlar ne zaman satılacak. Bir de keşke 110 hp olsa şu B sınıfı tadından yenmez.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...