İçeriğe Yönlendir

Sony Teyp 6 Cd Alır Mı ?

Ahmet BÜBERCİ

Recommended Posts

Ahmet BÜBERCİ

up166543-Ford_Sony_mp3_red_CD_7M5T_18C932010 Titanyum 16 Tdci Motor Arac Aldım Arkadaslar Dun Aldım Ins Bundan Snra Sık Sık Gorusuruz :) 

Bunda 6 Cd Bırden Koyma Ozellıgını nasıl Kullanacaz Bır Turlu Bulamadım Nasl Yapmam erek Yardımcı Olursanız Sevınırım
Bırde Bılmem Gereken Ozellıkler Felan Varmı Acaba Veya Yapmam Gereken Bırseyler SImdıden Tesekkurler 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Aramıza hoşgeldiniz.

Bu teyp 1 cd alıyor. 6 tane alanlar da load tuşu olmalı.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Muhammed Boşnak

Belki de sadece  cdyi içeri sürmek gerekiyordur :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

6 CD olanlarda yuvarlak tuşun yanında "CD Changer" yazıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

bu tek cd li ama mp3 oldugu icin pek sorun yaratmaz. 

6dl li olanin üzerinde 6cd changer yaziyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik

Arabanız hayırlı olsun üstad. Biz bilgisayarın disket sürücüsüne 3 tane disket sığdırmış milletiz. 6 CD yi sığdıramayacağız.

sony-floppy-disk.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hayırlı olsun. Oradaki phone, yes no tuşlarının da bluetooth ile alakası olmuyor genelde. Çünkü teypte bluetooth yok, siz sormadan ben söyleyim dedimi. :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ahmet BÜBERCİ

Arkadaslar Hepınıze Ayrı Ayrı Tesekkur Ederım 

Aracın Resımlerını Yakın zamanda Paylasırım İnş. 

Arac Hakkında Bılmem Gereken Puf Noktalar varmı Pekı Gizli Özellıkler Felan 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Arkadaslar Hepınıze Ayrı Ayrı Tesekkur Ederım 

Aracın Resımlerını Yakın zamanda Paylasırım İnş. 

Arac Hakkında Bılmem Gereken Puf Noktalar varmı Pekı Gizli Özellıkler Felan 

Muhakkak gizli özellikleriyle ilgili bir konu vardır yine fakat ben bir iki tane söyleyeyim. Aracınız dizelmiş, dizellerde direksiyon sertlik ayarı yol bilgisayarı menüsünden yapılıyor. Sanılanın aksine bu 3 ayar(spor, konfor, standart) aracın performansına etki etmiyor, sadece direksiyon sertliği ve hissiyatı..

Follow me home için arabadan inerken 1 defa selektör yapın ışıklar bir süre yanık kalacaktır.

OBD 2 cihazıyla bilgisayara bağlayıp uygun programla menüye 1 2 şey eklenebiliyor. Ama bana sorarsanız çok da gerekli değil.

Uzaktan kumandanın açma ve kapama tuşları basılı tutulduğunda 4 camı birden açıp kapatabiliyor. 3 saniye içinde 2 kere kilitlemeye bastığınızda da kapıları içeriden de kilitliyor, böylece kapılar bir hırsızlık durumunda içeriden de açılmıyor dışarıdan da. Bu özelliği, içinde insan varken kullanmayın.

Araç bir kere yürüdükten sonra bagajı açabilmek için kapılardan en az birisini açmanız gerekiyor. Işıkta vs bagajınızı açan olmasın diye...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet BÜBERCİ

Muhakkak gizli özellikleriyle ilgili bir konu vardır yine fakat ben bir iki tane söyleyeyim. Aracınız dizelmiş, dizellerde direksiyon sertlik ayarı yol bilgisayarı menüsünden yapılıyor. Sanılanın aksine bu 3 ayar(spor, konfor, standart) aracın performansına etki etmiyor, sadece direksiyon sertliği ve hissiyatı..

Follow me home için arabadan inerken 1 defa selektör yapın ışıklar bir süre yanık kalacaktır.

OBD 2 cihazıyla bilgisayara bağlayıp uygun programla menüye 1 2 şey eklenebiliyor. Ama bana sorarsanız çok da gerekli değil.

Uzaktan kumandanın açma ve kapama tuşları basılı tutulduğunda 4 camı birden açıp kapatabiliyor. 3 saniye içinde 2 kere kilitlemeye bastığınızda da kapıları içeriden de kilitliyor, böylece kapılar bir hırsızlık durumunda içeriden de açılmıyor dışarıdan da. Bu özelliği, içinde insan varken kullanmayın.

Araç bir kere yürüdükten sonra bagajı açabilmek için kapılardan en az birisini açmanız gerekiyor. Işıkta vs bagajınızı açan olmasın diye...

Hocam Cok Tesekkurler Sadece Tek Sorum Kaldı Oda Selektoru Aracı Stop Ettıkden Sonramı Yapmamız Gerek Ayrıca Her Seferınde Kapılar Acılınca Kendı Isıklar Devreye Gırermı ?

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Rica ederim. Evet stop ettikten sonra yapın. Tekrar kapıları açınca açılacağını sanmıyorum, denemedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Çağlar Bayur
Orhan Kayalak yazdı:

Slm bu teybin kenar citasindannnerden bulqbiliriz

kenanr çıtası derken? sizin teyp boşluğu oval mi

Yorum bağlantısı
Orhan Kayalak

Caglar bey trak caliyor uzerindeki resimdekinden takmak istiyorum ama buldugumnteyp citasiz dikdortgen cita bulursam onu tqkcam

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Orhan Kayalak yazdı:

Caglar bey trak caliyor uzerindeki resimdekinden takmak istiyorum ama buldugumnteyp citasiz dikdortgen cita bulursam onu tqkcam

resimdeki ile buldum dediğiniz aynı dır montaj da. foto varsa daha aydınlatıcı olarak bilgi verebiliriz.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Orhan Kayalak

Caglar bey bazilari oval bazilari citali peki biz o citadan bulabikirmiyiz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...