İçeriğe Yönlendir

2008 Tdi Collection Focus Yerine Qashqai Visia 2011 1.5 Dci Alınır Mı?

Ahmet Özcan2

Recommended Posts

Ahmet Özcan2

2008 tdi collection Focus yerine Qashqai Visia 2011 1.5 dci alınır mı?

2008 dizel focusum var. km 137 binde. Bundan dolayı değiştirmeyi planlıyorum. Sizce Qashqai 2011 1.5 dci visia modeli alınır mı? Qashqai nin yol tutuşu nasıl? Focustan sonra performans kaybı yaşar mıyım?

Yorum bağlantısı
Ahmet Özcan2

km si yükseliyor diye değiştirmek istiyorum. Birde 3 yıldır biniyorum biraz değişiklik iyi gelir diye düşünüyorum. Arabamdan çok memnunum yoksa

Yorum bağlantısı
Ahmet Özcan2

juke çok tatlı bir araba. Çok da hoşuma gidyor ama piyasası ağır bir arab diye duydum. Birde iç hacim olarak özellikle arka koltukta oturan için hiç rahat değilmiş.

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere
(düzenlendi)

Visia yerine Tekna paketi alınır. Malzeme kalitesi, yol tutuşu, konfor ve yakıtı çok güzel.

Şöyle bir düzeltme yapayım 2014 üzeri kasa daha iyi. Bütçe yeterli ise.

tarihinde Serhad İncedere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alperen Artam
(düzenlendi)

Şuan 90binde 2011 visia 1.5dCi kullanıyorum açıkcası en boşu olan bu modelin başlıca dezavantajları jant yok,elektronik göstergeli klima yok,esp yok,sisler yok ancak şunu söyleyebilirim ki yakıt konusunda kesinlikle üzmez(5 kişi binseniz bile) ayrıca 1.5 dizel torkun sonuna kadar hakkını veriyor. Manuel kullanımı ayrı bir keyifli diyebilirim, yol tutuşu visianın 16lık lastiklerine rağmen gayet iyi,en çok beğendiğim diyebileceğim nokta ise frenler ciddi manada arabayı kontrol altına çabucak alabiliyor,süspansiyonlar ise normal ne sert ne çok yumuşak demem o ki sınıfında yakıt ve dış güzellikte Qashqai visia olsa bile düşünülmelidir.

tarihinde Alperen Artam tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

km yükseliyor diye değişcekseniz sonu yok kesin zarar edeceksiniz.

ama değişiklik istiyorsanız olur:D

Yorum bağlantısı
Ahmet Özcan2

ben Kilis te çalışıyorum. Hanım Ankaralı. Uzun yola sık çıkıyoruz. Juke küçük gelir gibi.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

2008 tdi collection Focus yerine Qashqai Visia 2011 1.5 dci alınır mı?

2008 dizel focusum var. km 137 binde. Bundan dolayı değiştirmeyi planlıyorum. Sizce Qashqai 2011 1.5 dci visia modeli alınır mı? Qashqai nin yol tutuşu nasıl? Focustan sonra performans kaybı yaşar mıyım?

Hocam madem 2011 alacaksınız niçin c-max bakmıyorsunuz?  :)  :good1:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Neden dedin ki oyle?

qashqai focusa göre yol tutuş olarak oldukça zayıf gelir ve bana göre qashqainin dci olması dışında bir avantajı yok bu sebeplerden dolayı bana göre focus sonrası qashqai isabetli bir tercih olmaz gibime geliyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...