Doğuş Yılmaz 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Arkadaşlar herkese merhaba, Ford Ka 98 aracım var,sormak istediğim bu isofix bağlantı noktası,yani bebek koltuğunu sabitlemek için aparat. Bu araçlarda var mı yoksa ekstra işlem mi yaptırmamız gerekiyor,konuyla ilgili deneyimi olan varsa çok güzel olur:) Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Merhaba Doğuş Bey, Ka da isofix yok. Ancak sonradan takılabilir mi bilemiyorum. Aşağıdaki konuya bir göz atabilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/227403-isofix-bağlantısı/?p=2972808 Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 16 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2016 Merhaba Doğuş Bey, Ka da isofix yok. Ancak sonradan takılabilir mi bilemiyorum. Aşağıdaki konuya bir göz atabilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/227403-isofix-bağlantısı/?p=2972808 Teşekkür ederim Kerem Bey bir bakayım neymiş,yani Ka'lara da bir şekilde oluyordur herhalde bebek koltuğu Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Teşekkür ederim Kerem Bey bir bakayım neymiş,yani Ka'lara da bir şekilde oluyordur herhalde bebek koltuğu Olur tabii. Her araca olur. İlla isofix düşünceniz yoksa emniyet kemeri ile kolayca bağlayabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 16 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2016 Olur tabii. Her araca olur. İlla isofix düşünceniz yoksa emniyet kemeri ile kolayca bağlayabilirsiniz. Ha yok tabi,konuya çok uzak olduğum için isofix lazımmış gibi düşündüm, emniyet kemeriyle her türlü kullanabiliyorsak güzel Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 isofix şart değil. Kaliteli kemer ile bağlanan bir koltuk tercih edin. Römer, chicco vs 1 Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 16 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2016 isofix şart değil. Kaliteli kemer ile bağlanan bir koltuk tercih edin. Römer, chicco vs Teşekkür ederim hocam,onlara bakınayım ben:) Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Ha yok tabi,konuya çok uzak olduğum için isofix lazımmış gibi düşündüm, emniyet kemeriyle her türlü kullanabiliyorsak güzel Aşağıdaki resimde emniyet kemeri ile bağlanan bir koltuk var. Yine son video da nasıl bağlanacağı var. Tabi bu koltuğun marka/ modeline göre değişir ama genelde benzerdir. Siz kendi koltuğunuzu kullanım kılavuzuna göz atarak bağlantıyı kolayca yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 16 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2016 Aşağıdaki resimde emniyet kemeri ile bağlanan bir koltuk var. Yine son video da nasıl bağlanacağı var. Tabi bu koltuğun marka/ modeline göre değişir ama genelde benzerdir. Siz kendi koltuğunuzu kullanım kılavuzuna göz atarak bağlantıyı kolayca yapabilirsiniz. ... Tamamdır bu işimi görür,ekstra parça gerekiyor zanettim ilk bakarken de doğru emniyet kemeri işi daha mantıklı Yorum bağlantısı
Recommended Posts