Gökhan Tongay 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Youtube ta bir video buldum benim düşüncelerime göre gayet mantıklı çünkü çayda bile buharlaşma olurken sıcak motor yağında niye olmasın ayrıca motorun içinde bir sürü hareketli parça var gayetki hava akımı yapacaktır. umarım faydali herkesin aklına karpuz kabuğu düşüren konuya açıklık getirir. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Ustam şöyle der; her motorda az da olsa üfleme olur... Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 benim 2009 model l200 aracımda yağ çubuğunda buhar ufak ufak yağ atması var şimdi bu motor yağ mı yakıyor gerçi eksilme olmuıyor yağda ama rektefiye mi gerekiyor acaba :/ Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 16 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2016 ustanıza danışmanızda fayda var Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 17 Mayıs 2016 Paylaş 17 Mayıs 2016 O üfleme zaten var normal.Bu kış heveslendik rover alalım dedik,bulunduğumuz ilçede talip olduğumuz bir araca bakmaya gittik.Aracı çalıştırdık fazla dedğil 2 dakka bekledik,normalde yapmam ama yağ çubuğunu çekeyim bakayım dedim ve müthiş yoğun beyaz duman üflediğini gördüm.Araç sahibi motor sağlam desede beni inandıramazdı vaz geçtik.Videodada ustanın dediği gibi yağ çubuğundan hava gelmeyecek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts