Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Farı ayarsızlara ve xenonlara ölüm [emoji23] Far terbiyecisi diyelim o zaman bundan sonra sana Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Güzel olmuş emeğinize sağlık.Ne şampiyonluk kutlanır bunlarla Vodofone ARENA'nın ışıkları gibi olmuş Maşallah.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Abi hayırlı olsun. Güle güle kullan. Çok fark etti değil mi dediğim kadar varmış. Bi-xenon alternatifi olmayanlar için kesin ve etkili bir çözüm. Gen5 vs artık bence yavaş yavaş tarihe karışacak. Sektör ledler ile büyük darbe aldı. 9600 Lm olanı daha fena [emoji16] Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Çok beğendim. Hatta sadede uzun selektör daha başarılı geldi bana. Adamlar yapmış. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Far terbiyecisi diyelim o zaman bundan sonra sana Olabilir güzel olmuş emeğinize sağlık Teşekkürler. Güzel olmuş emeğinize sağlık.Ne şampiyonluk kutlanır bunlarla Vodofone ARENA'nın ışıkları gibi olmuş Maşallah.... Teşekkürler Hocam,senin aracada yapmalısın o halde Abi hayırlı olsun. Güle güle kullan. Çok fark etti değil mi dediğim kadar varmış. Bi-xenon alternatifi olmayanlar için kesin ve etkili bir çözüm. Gen5 vs artık bence yavaş yavaş tarihe karışacak. Sektör ledler ile büyük darbe aldı. 9600 Lm olanı daha fena [emoji16] Teşekkürler kardeşim,etmez mi hiç fena oldu diyebilirim.Alternatif konusuna kesinlikle katılıyorum. Led can'dır Çok beğendim. Hatta sadede uzun selektör daha başarılı geldi bana. Adamlar yapmış. Hocam,İkisi birbirini tamamlıyor diyebiliriz aslında. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 maşallah abi artık öndeki yandı sipariş geçeyim bari illa takacak bi yer bulurum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Hayırlı olsun kardeşim. Ateş ediyor.bilirim o hissi. X5 de aldım gelsin onla da ateş edecem... ama sen inki ucuzu. Daha iyisini aldık[emoji14] [emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Hayırlı olsun kardeşim. Ateş ediyor.bilirim o hissi. X5 de aldım gelsin onla da ateş edecem... ama sen inki ucuzu. Daha iyisini aldık[emoji14] [emoji41] Yine bel altı vurdun [emoji23] Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Hakan güle güle kullan çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Off. Resmen ezdin abi adamı.. Yine bel altı vurdun [emoji23]Ama ucuzundan almamışmı[emoji56] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 maşallah abi artık öndeki yandı sipariş geçeyim bari illa takacak bi yer bulurum Eyvallah kardeşim,eksik olma. Olmadı arka stoplara bile takarsın sen [emoji23] Hayırlı olsun kardeşim. Ateş ediyor.bilirim o hissi. X5 de aldım gelsin onla da ateş edecem... ama sen inki ucuzu. Daha iyisini aldık[emoji14] [emoji41] Teşekkürler Erölcuğum. Her pahalı olan iyi maldır anlamına gelmez,önce bunu iyi kavramak lazım indirimli fiyatı ile aldım ben bunu.[emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Ama ucuzundan almamışmı[emoji56] Valla ucuzu ne kadar pahalısı ne kadar bilemiycem abi. Ama resmen ezmişsin yani. Kapak falan hak getire.. Bakalım ne cevap verecek? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Off. Resmen ezdin abi adamı.. İster ezer ister yok eder rahatsız mı oldun ? [emoji23] Yine bel altı vurdun [emoji23] İçte kalan bastırlımış duyguların tepkisiymiş bu [emoji23] az önce doktorumla okuduk iletisini [emoji23] Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 İster ezer ister yok eder rahatsız mı oldun ? [emoji23] İçte kalan bastırlımış duyguların tepkisiymiş bu [emoji23] az önce doktorumla okuduk iletisini [emoji23] renoda farlar eriyo diyolar abi bunları takınca ne diyosun Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Hakan güle güle kullan çok güzel olmuş Teşekkürler Ersen [emoji8] Ama ucuzundan almamışmı[emoji56] İşleve bakarım ben Erölcuğum. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 İster ezer ister yok eder rahatsız mı oldun ? [emoji23] İçte kalan bastırlımış duyguların tepkisiymiş bu [emoji23] az önce doktorumla okuduk iletisini [emoji23] Rahatsızlık değil. Sadece ortamın geildiğini hissettim. Ezildiğini, yok edildiğini görünce şaşırdım.. Rahatsızlık değil, aksine sevinç duydum. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Teşekkürler Ersen [emoji8] İşleve bakarım ben Erölcuğum. İşlevdiyen azını kediler yesin senin[emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Valla ucuzu ne kadar pahalısı ne kadar bilemiycem abi. Ama resmen ezmişsin yani. Kapak falan hak getire.. Bakalım ne cevap verecek? Çok üzüldün sanırım,madem içine dert oldu e buyur sen ezil [emoji23] Ezikmisin nesin anlamadım [emoji23] renoda farlar eriyo diyolar abi bunları takınca ne diyosun Etrafına poşet geçirsin,naylon naylona deymemeli [emoji23] Rahatsızlık değil. Sadece ortamın geildiğini hissettim. Ezildiğini, yok edildiğini görünce şaşırdım.. Rahatsızlık değil, aksine sevinç duydum. Kardeşim konu benim,ezilen sensin [emoji23] Belki biz Erölla birbirimizi ezerek anlaşıyoruz ? Neden bu merak ? [emoji23] İşlevdiyen azını kediler yesin senin[emoji8] Atomill manyağı yap beni [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Çok üzüldün sanırım,madem içine dert oldu e buyur sen ezil [emoji23] Ezikmisin nesin anlamadım [emoji23] Etrafına poşet geçirsin,naylon naylona deymemeli [emoji23] Kardeşim konu benim,ezilen sensin [emoji23] Belki biz Erölla birbirimizi ezerek anlaşıyoruz ? Neden bu merak ? [emoji23] Atomill manyağı yap beni [emoji23][emoji23] Yarın eskişehirde olGör. Memleket örümcek adam görsün Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 İşlevdiyen azını kediler yesin senin[emoji8] Töbeee.. Başka yerlere kayıyor iyice konu. Pestili azalt abi. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Şimdi ilk iş yolda, otobanda sellektör. Sağa sola nasıl kaçacaklar 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Çok üzüldün sanırım,madem içine dert oldu e buyur sen ezil [emoji23] Ezikmisin nesin anlamadım [emoji23] Etrafına poşet geçirsin,naylon naylona deymemeli [emoji23] Kardeşim konu benim,ezilen sensin [emoji23] Belki biz Erölla birbirimizi ezerek anlaşıyoruz ? Neden bu merak ? [emoji23] Atomill manyağı yap beni [emoji23][emoji23] Ezme olsa olsa kayısı ezmesi olur. Benimle ilgili olmayan konuda ben neden ezileyim canım? Hem beni ezmeye adam lazım. Yürek lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Yarın eskişehirde ol Gör. Memleket örümcek adam görsün Oradan İstanbula ne kalmış ki ? Atomil varsa ekipten birini yönlendireyim [emoji41] Töbeee.. Başka yerlere kayıyor iyice konu. Pestili azalt abi. Ayaklı bomba gibi mübarek [emoji23] Şimdi ilk iş yolda, otobanda sellektör. Sağa sola nasıl kaçacaklar Kullanan nasılda biliyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts