İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Oem Bi-Xenon + Bi-Led

Misafir

Recommended Posts

Ezme olsa olsa kayısı ezmesi olur. Benimle ilgili olmayan konuda ben neden ezileyim canım? Hem beni ezmeye adam lazım. ;) Yürek lazım. ;):p

Pazar günü iyi yürek yemişsin sen [emoji23]

Yorum bağlantısı

Pazar günü iyi yürek yemişsin sen [emoji23]

Elimde bomba fotolar var o güne ait..  ;) Her tür tehdit, şantaj, şike, hile, hurda itina ile yapılır..  ;) Canım abim benim..  :flowers:

Yorum bağlantısı

Süpersin abim, geçen Samet'de anlatmıştı ufaktan. Fanlı modeller sığmıyor muydu ?

Saol kardeşim.

Fanlı modeller,farın yapısı itibari ile olmuyor ama bu püsküllü ledde gayet iyi oldu F/P anlamında cidden başarılı.

Elimde bomba fotolar var o güne ait.. ;) Her tür tehdit, şantaj, şike, hile, hurda itina ile yapılır.. ;) Canım abim benim.. :flowers:

Canımsın [emoji533]

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

maşallah abi artık öndeki yandı sipariş geçeyim bari illa takacak bi yer bulurum  :D  :D

Topluca gidiyorsanız vvay size bulaşanın haline :D :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Kullanan nasılda biliyor :)

Bilmem mi, hele ki en çok İETT otobüslerinde işe yarıyor Abi.

Yorum bağlantısı

Bir kıvılcım yetiyor gardaş,özellikle Gökhan ve Eray der kaçarım,bende arkadan izliyorum [emoji41]

Bilmem mi, hele ki en çok İETT otobüslerinde işe yarıyor Abi.

Onlar zaten yetiyor evet [emoji51]

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Aklını almışlığımız var bi kaç kişinin öyle araya alıp :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Süpersin abim, geçen Samet'de anlatmıştı ufaktan. Fanlı modeller sığmıyor muydu ?

İstanbuldan bi arkadaşıma bendeki modelden aldık abi. Fanlı yani. Aracı focus 2,5. Üründe tam bugün eline ulaşmış. Sığdırabilirse haber veririm :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

bilmem mi :D :D

Bir kıvılcım yetiyor gardaş,özellikle Gökhan ve Eray der kaçarım,bende arkadan izliyorum [emoji41]

Onlar zaten yetiyor evet [emoji51]

izlemek daha zevkli :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

:D  :D  doğru geçen Hakan abinin araçtaydın dönüşte  :D  veriyo gazı çekiliyo kenara  :fiuw:

Yorum bağlantısı

[emoji23][emoji23][emoji23]

O yüzden arkada kalıyorum işte [emoji23] ha varsa bir durum [emoji100][emoji100][emoji100][emoji379][emoji23]

:D:D doğru geçen Hakan abinin araçtaydın dönüşte :D veriyo gazı çekiliyo kenara :fiuw:

Gençlerin önünü açıyorum daha ne istiyorsun [emoji23]

Yorum bağlantısı

:D:D Töbeee.. Başka yerlere kayıyor iyice konu. :D Pestili azalt abi. ;):p

Pestil değil o yaptığı özel karışım [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

püsküllü led

uzun dönemde arka kapak erimesi ve led ömrü hakıında takip edelim bakalım

ka olsa fanlı çift led rahat sığıyora fara. driver ları ile birlikte

Yorum bağlantısı

püsküllü led

uzun dönemde arka kapak erimesi ve led ömrü hakıında takip edelim bakalım

ka olsa fanlı çift led rahat sığıyora fara. driver ları ile birlikte

Çağlar Abi,Sametin aracında yaklaşık 2 aydır takılı bir sıkıntısını görmedik.fan farın yapısından dolayı olmadı abi.

Hakan abi eline sağlık, iyi günlerde kullan inşallah.

Benim İbiza' nın kısa uzun farları ikisi de H7. Aşağıda linkini verdiğim ürün aracıma uyar mı? Uyarsa kalitesi ve fiyat durumu nasıl sence?

http://tr.aliexpress.com/item/Pair-CREE-LED-COB-6400LM-Set-60W-Set-H7-Bulb-Car-DRL-lamp-Cooling-Belt-Design/32567886510.html

Teşekkürler Aydıncığım.

İbiza deyinca aklıma hemen Murat Sağdaş kardeşimiz gelir :) bence onunla bir irtibata geçsen daha iyi olur,yakın zamanda Sağdaş kardeşimde bu ledlerden aldı İbizasına.

Yine bel altı vurdun [emoji23]

Sağdaş kardeşim,Aydın için alıntıladım seni.

Hayırlı olsun abi. Çok iyi olmuş. :nazar:

Teşekkür ediyorum Süleyman.

Yine beni borca sokacaksın ya ellerine sağlık harika

Sana kötü birşey al dermiyim hiç canikom benim [emoji23]

Teşekkürler kardeşim.

Yorum bağlantısı

Yakışır kardeşime. :bravo: Demek merakla beklediğim süpriz buydu :biggrin: . Süper olmuşşşşşş :good1:  Emeği geçen  herkezin ve hatta  bu yolda kobay olmayı bile göze alanlarında  eline emeğine cebine sağlık. :D  Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı

Yakışır kardeşime. :bravo: Demek merakla beklediğim süpriz buydu[emoji3]. Süper olmuşşşşşş :good1: Emeği geçen herkezin ve hatta bu yolda kobay olmayı bile göze alanlarında eline emeğine cebine sağlık. :D Güle güle kullanın.

Herşey Siz değerli mk2 kullanıcıları içindi Teşekkürler [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yorum bağlantısı

İstanbuldan bi arkadaşıma bendeki modelden aldık abi. Fanlı yani. Aracı focus 2,5. Üründe tam bugün eline ulaşmış. Sığdırabilirse haber veririm :)

Geçmiş olsun kardeşim [emoji28] [emoji379]
Yorum bağlantısı

Yakışır kardeşime. :bravo: Demek merakla beklediğim süpriz buydu :biggrin: . Süper olmuşşşşşş :good1: Emeği geçen herkezin ve hatta bu yolda kobay olmayı bile göze alanlarında eline emeğine cebine sağlık. :D Güle güle kullanın.

Çok saol kardeşim,biz de sürprizler ne yazık ki bitmiyor :))

Darısı sana diyorum.

Herşey Siz değerli mk2 kullanıcıları içindi Teşekkürler [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Adamsın ya [emoji8]

abi araba araza lambası yakıtımı önemli olan o

Araçtaki aydınlatma sistemi neredeyse komple led oldu,tek bir arıza ışığı yada arıza kodu görmedim.

Hakan hayırlı uğurlu olsun mükemmel olmuş :good1:

Teşekkür ediyorum Hocam,çok saolun.

Geçmiş olsun kardeşim [emoji28] [emoji379]

Neden böyle yazdın ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...