İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Oem Bi-Xenon + Bi-Led

Misafir

Recommended Posts

Bunları göster göster, sonra ben stok satarım de ? Bu nasıl iş enişte ne gördüysem isterim. :D

Bana hayırlı olsun o zaman :p

Yorum bağlantısı

Güle güle kullan Hakanım... :good1:

Teşekkürler kardeşim.

Bunları göster göster, sonra ben stok satarım de ? Bu nasıl iş enişte ne gördüysem isterim. :D

Bana hayırlı olsun o zaman :p

[emoji23] Emeğin hakkı verilirse neden olmasın [emoji23]Satana kadar durmak yok :)

Ne oldu ya,kim ne alıyor :)

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Keşşke benim olsa :D

S-max'e olursa sipariş vereyim. Olur mu?

Teşekkürler Sefa,hemen yolluyayım ayıp ettin :)

S-max'ın far iç yapısı nasıl acaba ? Fotoğraflarsan yorumlarız ve ona göre sipariş verirsin.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hay masallah, bende alayim bundan benimkininde yeri dar idi bunlar sigar muhtemelen.

Yorum bağlantısı

Hay masallah, bende alayim bundan benimkininde yeri dar idi bunlar sigar muhtemelen.

Eyvallah Sami.

Al tabii :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Keşşke benim olsa :D

S-max'e olursa sipariş vereyim. Olur mu?

orjinal xeno nbozulur mu yahu

Yorum bağlantısı

Hakan abi eline sağlık, iyi günlerde kullan inşallah.

Benim İbiza' nın kısa uzun farları ikisi de H7. Aşağıda linkini verdiğim ürün aracıma uyar mı? Uyarsa kalitesi ve fiyat durumu nasıl sence?

http://tr.aliexpress.com/item/Pair-CREE-LED-COB-6400LM-Set-60W-Set-H7-Bulb-Car-DRL-lamp-Cooling-Belt-Design/32567886510.html

Ibiza için ben farklı bir ürün aldım. Aracımın konusunda var... Tavsiye ederim. Yetmedi bir takım daha aldım. [emoji2] Bana göre piyasadaki en iyi set...

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/281277-Seat-Ibiza-1.2-Tsi---Dsg

Videosu :

Teşekkürler Aydıncığım.

İbiza deyinca aklıma hemen Murat Sağdaş kardeşimiz gelir :) bence onunla bir irtibata geçsen daha iyi olur,yakın zamanda Sağdaş kardeşimde bu ledlerden aldı İbizasına.

Sağdaş kardeşim,Aydın için alıntıladım seni.

Gerekli bilgilendirme yapılmıştır [emoji2] [emoji106]

Yorum bağlantısı

Ibiza için ben farklı bir ürün aldım. Aracımın konusunda var... Tavsiye ederim. Yetmedi bir takım daha aldım. [emoji2] Bana göre piyasadaki en iyi set...

Adamsın [emoji8]

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/281277-Seat-Ibiza-1.2-Tsi---Dsg

Videosu :

Murat Hocam konunu inceledim fakat ledlerle ilgili bir link göremedim. Link ekleme şansın var mı?

Yorum bağlantısı

monte edilen yeri açıp çevre boyaları kabarmış mı bir kontrol et

Çağlar abi şuan çektim fotoyu uzun far arkası buyur

6774f024f2c1f9975a8f8b8b9781cd06.jpg

Yorum bağlantısı

Murat Hocam konunu inceledim fakat ledlerle ilgili bir link göremedim. Link ekleme şansın var mı?

Tabiki buyrun...

Roket R3 H11 80 W 9600LM H7 Cree LED Far Dönüşüm Kiti sürüş Lambası Ampul Xenon Motosiklet Araba Işık Kaynağı 6000 K Sis Lambası

http://s.aliexpress.com/JZjUnYNF

(from AliExpress Android)

Yorum bağlantısı
Selçuk Akbayrak

Selamun aleyküm.

Böyle konuları okumak cidden çok hoşuma gidiyor.Öncelikle ellerine sağlık.Fakat yaklaşık 2-3 aydır araştırıyorum bizim 2.5 lara olacak birşey bulamadım.uzunların arkası o kadar darki neredeyse silim birşey olması lazım.Araştırmaya ve denemelere devam ediyorum.Allah izin verirse 2.5 ların uzunlarıda ledlendiricez inşallah.

Yorum bağlantısı

Selamun aleyküm.

Böyle konuları okumak cidden çok hoşuma gidiyor.Öncelikle ellerine sağlık.Fakat yaklaşık 2-3 aydır araştırıyorum bizim 2.5 lara olacak birşey bulamadım.uzunların arkası o kadar darki neredeyse silim birşey olması lazım.Araştırmaya ve denemelere devam ediyorum.Allah izin verirse 2.5 ların uzunlarıda ledlendiricez inşallah.

Aleykümesselam,Teşekkürler.

İyice araştırmak lazım haklısınız.

Hayırlı olsun abi, güle güle kullan.

Eyvallah Ali Hocam [emoji8]

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Sellektör yapılan öndeki araç şoförü : O neydi gız :D

Abi süper olmuş.. Güle güle kullan.. :nazar:

Yorum bağlantısı

Selamun aleyküm.

Bu ürün 2.5 lerin arkasına oluyor Hocam [emoji106] [emoji106] rahatlıkla alabilirsiniz
Yorum bağlantısı

Sellektör yapılan öndeki araç şoförü : O neydi gız :D

Abi süper olmuş.. Güle güle kullan.. :nazar:

Teşekkürler Fatihciğim.

Bu ürün 2.5 lerin arkasına oluyor Hocam [emoji106] [emoji106] rahatlıkla alabilirsiniz

Güzel bir detay [emoji122]

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun. Röntgen mi çekecen napacan abi bunlarla :)

MR çekiyorum [emoji23]

Teşekkürler kardeşim.

Yorum bağlantısı
Selçuk Akbayrak

Şu anda benim kıl mı kıl sikintili mi sikintili elektrikçi abim var onunla iştişare ediyoruz bakalım olur derse sipariş geçicem

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...