İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Oem Bi-Xenon + Bi-Led

Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

Şu anda benim kıl mı kıl sikintili mi sikintili elektrikçi abim var onunla iştişare ediyoruz bakalım olur derse sipariş geçicem

Şu anda benim kıl mı kıl sikintili mi sikintili elektrikçi abim var onunla iştişare ediyoruz bakalım olur derse sipariş geçicem

Bu forumdan bi abime aldık yaptık. Selam söyle ustana Hoş bu iş için ustaya gerek yok ampul degistiriyorsunuz [emoji6] tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bu forumdan bi abime aldık yaptık. Selam söyle ustana Hoş bu iş için ustaya gerek yok ampul degistiriyorsunuz [emoji6]

:sandalye:

Yorum bağlantısı

Ben elektrikçime gittim,beni bunlarla oyalama git kendin tak dedi :)

benimde yapmak istediğim çok güzel bir uygulama olmuş :)

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Selçuk Akbayrak

Yanlış anlaşıldım galiba istişare ediyoruz dedim kaldıki ben kendim zaten elektrikçiyim aracıma yapılan herşeyi zaten kendi ellerimle yaparım ses sisteminden tutunda izolasyona kadar.bu ledlerin farklı çeşitlerinden 3 tane denedim olmuyor püsküllü olandanda denedim olmuyor.buda püsküllü ama verilen linkte benim istediğim ölçü yok.neyse sürçü lisan ettiysem affola

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Yanlış anlaşıldım galiba istişare ediyoruz dedim kaldıki ben kendim zaten elektrikçiyim aracıma yapılan herşeyi zaten kendi ellerimle yaparım ses sisteminden tutunda izolasyona kadar.bu ledlerin farklı çeşitlerinden 3 tane denedim olmuyor püsküllü olandanda denedim olmuyor.buda püsküllü ama verilen linkte benim istediğim ölçü yok.neyse sürçü lisan ettiysem affola

Biz bunu focus 2 yede taktik 2.5 e de taktik Sizin becerinize kalmış kolay gelsin.

Bu linkte istediğiniz ölçüler mevcut

http://m.aliexpress.com/item-desc/32564453306.html

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Akbayrak

Biz bunu focus 2 yede taktik 2.5 e de taktik Sizin becerinize kalmış kolay gelsin.

:) neyse yine anlatamadım ama eyvallah. :bravo:

Yorum bağlantısı

:) neyse yine anlatamadım ama eyvallah. :bravo:

Anlamayacak birşey yokki uymadığını söylüyorsunuz bizde bunu uyguladık diyoruz birabir oturuyor kablolarıda modifiyeli tak çalıştır yani 

Yorum bağlantısı

Anlamayacak birşey yokki uymadığını söylüyorsunuz bizde bunu uyguladık diyoruz birabir oturuyor kablolarıda modifiyeli tak çalıştır yani 

cmax de denemek istermisin sametcim :biggrin:

Yorum bağlantısı
Selçuk Akbayrak

Anlamayacak birşey yokki uymadığını söylüyorsunuz bizde bunu uyguladık diyoruz birabir oturuyor kablolarıda modifiyeli tak çalı

Sizin taktığınız led şeklinde yani arkası püsküllü olan 3 adet  ledi denedim.Yerine oturuyor arka kapak kapanmıyor

Püskülleri nekadar kıvırırsan kıvır kapak kapanmıyor.

Sizin takmış olduğunuz püsküllü led daha elime geçmedi yani deneme fırsatım olmadı.Benim taktıklarımla sizin taktığınız arasında fark var.Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.Yoksa mevzu yapamamak deil.

Yorum bağlantısı

Sizin taktığınız led şeklinde yani arkası püsküllü olan 3 adet ledi denedim.Yerine oturuyor arka kapak kapanmıyor

Sizin takmış olduğunuz püsküllü led daha elime geçmedi yani deneme fırsatım olmadı.Benim taktıklarımla sizin taktığınız arasında fark var.Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.Yoksa mevzu yapamamak deil.

İstanbulda arkadaşıma fanlı model aldım. Biraz sağını solunu modifiye etti. Sığdırdı. Kendisi ile konuştum önerir misin diye. Püsküllü daha iyi oturur dedi. Son hali bu. Plastik kapağı da tam olmasa da oturttum dedi

46abe91f7817cc7971dfcf8457e64cf8.jpg

Araç focus 2,5

Yorum bağlantısı

Sizin taktığınız led şeklinde yani arkası püsküllü olan 3 adet  ledi denedim.Yerine oturuyor arka kapak kapanmıyor

Biz sizinle anlaşamadık hala :) Bakın konuda geçen ve linkini vermiş olduğum Ledler birebir uyuyor ve kapak kapanıyor hani uğraşmayın alın bunu takın demek istiyorum. Yoksa yapmak yapamamak vs değil. Ok?

cmax de denemek istermisin sametcim :biggrin:

sıkıntı yok Hacı muro al onda da denerim abi ;) 

İstanbulda arkadaşıma fanlı model aldım. Biraz sağını solunu modifiye etti. Sığdırdı. Kendisi ile konuştum önerir misin diye. Püsküllü daha iyi oturur dedi. Son hali bu. Plastik kapağı da tam olmasa da oturttum dedi

Araç focus 2,5

Eren geçen ay İlhan karagül ün aracına aldık taktık Sağdaşınkinin aynısı bendekınden daha uzun o ve daha sert Adam 1 aydır kullanıyor 2,5 Focus

Yorum bağlantısı
Selçuk Akbayrak

46abe91f7817cc7971dfcf8457e64cf8.jpg

Araç focus 2,5

Fanlı ampulu bende oturttum oraya ama kapak kapanmıyor onuda kesip biçmek gerekiyor yapanın eline sağlık 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Ali Karakaya

Hakan Abi izlenimler nasıl. Uzunlar açık yarım saat gidilse sıkıntı yapacak mı.

Yorum bağlantısı

Hakan Abi izlenimler nasıl. Uzunlar açık yarım saat gidilse sıkıntı yapacak mı.

Mehmet Ali,dün gece test etme imkanım oldu Eskişehirden,İstanbula dönerken tek kelime muhteşem diyorum.

Uzunlar açık olarak 20 dakika test etmişti Samet Daz,bende ara ara açtım uzun süre açık tutamadım devamlı karşıdan araç geldiği için.güvenlik için kesinlikle öneriyorum,otobüs yada kamyon sıkıştırmasına ve aniden önünüze atlamasına son :) atladıkları anda yerine geri sokuyor :)

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Hemen ver :) Sonucu görünce bize teşekkür edeceksin :)[/quote

Hakan bey o aydınlatması muhteşem cihazın linkini alabilirmiyiz mümkünse..]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...