Mert Yıldız 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Arkadaşlar kumanda pili değiştirdim fakat şimdi çalışmıyor.Herhangi bir işlem yapmalımıyım.Bilgilarinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Arkadaşlar kumanda pili değiştirdim fakat şimdi çalışmıyor.Herhangi bir işlem yapmalımıyım.Bilgilarinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler Mert Bey kumanda da ne kumandası onu da bir deyiverseydiniz keşke Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 televizyon kumandası ise pil yatağındaki tellerin paslanma durumuna bakın. bozulmuşssada 10 20 30 lira arasına eminonunde satılır araç kumandası ise doğru pil takıldımı pil doğru ise ölçü aleti ile ölçüm yapın akım varmı diye yoksa bilmem var ise pil zayıf geliyor olabilir Yorum bağlantısı
Şerafettin KISAER 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Araç kumandasını pil değiştirince tekrar kodlamak gerekmez mi? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Kumandayı tekrar tanıtmanız gerekiyor büyük ihtimalle. Forumda nasıl yapılacağı olması lazım. Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Kumandayı tekrar tanıtmanız gerekiyor büyük ihtimalle. Forumda nasıl yapılacağı olması lazım. ben değiştirdim kodlama vs gerekmedi araçtan araca değişiyor demekki Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 ben değiştirdim kodlama vs gerekmedi araçtan araca değişiyor demekki Pil tamamen biterse hafıza silinebiliyor. Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 19 Mayıs 2016 Paylaş 19 Mayıs 2016 Anahtarın pil yuvasına ulaşmanın yolu nedir? Şöyle bir elimde evirdim çevirdim ama zorlamak da istemedim. Bir tekniği vardır illa ki... Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 19 Mayıs 2016 Paylaş 19 Mayıs 2016 Anahtarın pil yuvasına ulaşmanın yolu nedir? Şöyle bir elimde evirdim çevirdim ama zorlamak da istemedim. Bir tekniği vardır illa ki... Tarife gerek kalmadı. Pili değiştirdim ancak dark etmedi. Hala kumanda tuşları ile aracın kapılarını açıp-kapamak için tuşlara "ısrar" etmek durumundayız... Yorum bağlantısı
Recommended Posts