İçeriğe Yönlendir

Kumanda Pili Değiştirdim Ama Çalışmıyor

Mert Yıldız

Recommended Posts

Mert Yıldız

Arkadaşlar kumanda pili değiştirdim fakat şimdi çalışmıyor.Herhangi bir işlem yapmalımıyım.Bilgilarinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun

Arkadaşlar kumanda pili değiştirdim fakat şimdi çalışmıyor.Herhangi bir işlem yapmalımıyım.Bilgilarinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Mert Bey kumanda da ne kumandası onu da bir deyiverseydiniz keşke :)
Yorum bağlantısı
Ali Gök

televizyon kumandası ise pil yatağındaki tellerin paslanma durumuna bakın. bozulmuşssada 10 20 30 lira arasına eminonunde satılır

araç kumandası ise doğru pil takıldımı pil doğru ise ölçü aleti ile ölçüm yapın akım varmı diye yoksa bilmem var ise pil zayıf geliyor olabilir

Yorum bağlantısı
Şerafettin KISAER

Araç kumandasını pil değiştirince tekrar kodlamak gerekmez mi?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Kumandayı tekrar tanıtmanız gerekiyor büyük ihtimalle. Forumda nasıl yapılacağı olması lazım.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Kumandayı tekrar tanıtmanız gerekiyor büyük ihtimalle. Forumda nasıl yapılacağı olması lazım.

ben değiştirdim kodlama vs gerekmedi araçtan araca değişiyor demekki

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

ben değiştirdim kodlama vs gerekmedi araçtan araca değişiyor demekki

Pil tamamen biterse hafıza silinebiliyor.

Yorum bağlantısı
Barış Göktürk

Anahtarın pil yuvasına ulaşmanın yolu nedir? Şöyle bir elimde evirdim çevirdim ama zorlamak da istemedim. Bir tekniği vardır illa ki...

Yorum bağlantısı
Barış Göktürk

Anahtarın pil yuvasına ulaşmanın yolu nedir? Şöyle bir elimde evirdim çevirdim ama zorlamak da istemedim. Bir tekniği vardır illa ki...

Tarife gerek kalmadı. Pili değiştirdim ancak dark etmedi. Hala kumanda tuşları ile aracın kapılarını açıp-kapamak için tuşlara "ısrar" etmek durumundayız...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...