Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Emmi 'nin ilk mesaja göre öyle gibi. Liberty ve Ka diğer bildiklerimiz.Onlar duruyor Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Herkese hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Onlar duruyor Ka yı belki ben alacağım 1 Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Alanada, satanada hayırlı olsun.. Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Ağzını burnunu kırmak lazım dimi Sevabı olduğu iddaa ediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Kısa bir karşılaştırma Mondeo daha hırçın. Qashqai daha sakin. Qashqai daha sessiz. Qashqai vites geçişleri daha belirsiz. Mondeo daha az yakıyor. Mondeonun viraj limitini ben bulamamıştım. Qashqainin limitleri var ama o da kesinlikle başarılı. Mondeo daha geniş ama qashqainin bagajını da bu kadar büyük tahmin etmiyordum. Qashqai ses sistemi daha iyi. Qashqai donanımındaki artılar, anahtarsız kumandasız giriş çıkış ve marş. Qashqai ısıtmalı deri koltuk. Qashqai 6 ileri otomatik. Qashqai 2000 devirde 120 yapıyor. Mondeo 2000 devirde 100 yapıyor. Qashqai direksiyonu daha işlevsel. Qashqai görüş açısı daha iyi. Qashqai kol daya daha işlevsel. Qashqai orjinal ısıtmalı koltuk. Qashqai aynaları elektrikli kapanabiliyor. Qashqai kliması çift yönlü. Mondeo artıları. Isıtmalı ön cam. Mondeo farları daha iyi (bixenon) Mondeo direksiyonu çok başarılı. Mondeo frenleri daha iyi. Mondeo daha agresif. Mondeo oturma pozisyonu çok başarılı. Qashqainin 4 çeker avantajı çok farklı bir özellik. Kıyaslanacak bir durumu yok. Test ettikçe bu konudaki izlenimlerimi yazacağım. 13 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Kaşkayi yaz, kopyala yapıştır yapmak zorunda kalmazsın.. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Kaşkayi yaz, kopyala yapıştır yapmak zorunda kalmazsın.. Anlamadım len. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 emminin mondy i ekspertiz gözü ile bakınca... ford un yapmaya unuttuğu çok şey varmış anladık... güzel bir gündü.. qaşkay direksiyonu bana kitlendi.. yormadı. yumuşak karakterinden daha iyi yol tutuyor. bazı plastiği hariç kalite nissan.. çekiş harika.. Smax zaten eskiden de vardı. bu cam ,tavanlısı oldu. eksikleri tabi ki var gidereceğiz zevk alacağız gezerken... emminin yapacağı işler bitince boş teneke qşkayı kepitelim oyalansın dedik.... mondi ile de takas oldu ... ortada henüz para yok hulusi ağbimiz mustang kralıdır. efsane eski fordcudur. ... çay içiyorduk bacanağına focus lazım oldu.... focusu verdik Osman dan merso yu kaptık... ortada henüz para yok havuz arabası yapmalı 3-4 segment. her sene değiş dur noter masrafı da olmaz 8 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Anlamadım len. Bütün kaskayi leri tek tek yazdın mı o mesajda ? Yorum bağlantısı
Onur Demir 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Her 3-4-5 tarafada hayırlı olsun. :/ 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 O nissanın tek beğendiğim yanı anahtarsız giriş ve çalıştırma. Bir mondi yerini tutamaz, cip bana göre degil, s-max olabilir. Çağlar bey satacağıniz zaman haber vermez misiniz rica etsem, almak zorunda kalmayalım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 O nissanın tek beğendiğim yanı anahtarsız giriş ve çalıştırma. Bir mondi yerini tutamaz, cip bana göre degil, s-max olabilir. Çağlar bey satacağıniz zaman haber vermez misiniz rica etsem, almak zorunda kalmayalım.. yine mi soğancıya gitcez? 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Hayırlı olsun ne deyim. Emmi vallaha da billahada qq aklıma geldi ama yok la saçmalama dedim kendime. Allah hepinize hayırlı uğurlu etsin. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 yine mi soğancıya gitcez? Yedek anahtarın bende, bence sen bobin kablosunu falan çıkarıp eve götür. Sabah nerde la bu smax deme sonra.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 kabloyu sökmeme için önce ekobuust motor takmam gerekecek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 havuz arabası yapmalı 3-4 segment. her sene değiş dur noter masrafı da olmaz Smax bu yaz bir ay benim. Nissanı isteye bir ay verrim. Bütün kaskayi leri tek tek yazdın mı o mesajda ?He len. [emoji87] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Smax bu yaz bir ay benim. :rezerve: Nissanı isteye bir ay verrim. veletlerden mesaj: kafalıkta film oynatmıosa kalsın diolar 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 :rezerve: veletlerden mesaj: kafalıkta film oynatmıosa kalsın diolar Tamam. Sırayla Ben gidip geleyim. Sonra sen git. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Emmi 'nin ilk mesaja göre öyle gibi. Liberty ve Ka diğer bildiklerimiz. Ekleme: Bilmediğimiz bir de Focus varmış o da gitti celica, cupra, deffender bir kaç adet mondeo, bir kaç adet focus da var benim bildiğim Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Herkese hayırlı olsun.Güzel alışveriş olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 Araca tarafımca el konulmuştur,emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum [emoji41] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2016 Araca tarafımca el konulmuştur,emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum [emoji41] Hayrını gör. Yapacak bişey kalmamıştı. Nirvana Yorum bağlantısı
Recommended Posts