Bayram Aktaş 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Selam abilerim kardeşlerim, Malum pederle araba konusunda anlaşamıyoruz ama biz böyle mutluyuz Adamın şoförlüğü yok ama halen şunu alalım bunu alalım diye fikir değiştiriyor şimdide Kia Sportage istiyor 2007 - 2008 o civarlarda. Araba aslında hoşuma gitti bilmiyorum bir de sizlerin görüşlerini almak istedim. Ortalama vergisi 1200 1300 lira arasında ona baktık. Siğorta firması ilede konuştum ortalama trafik siğortası 1000 lira çıkar dendi. Bu hususları gözden çıkardık. Size danışmak istediğim acaba araba nasıl en dolusu hangisidir, ortalama ne yakar, beni üzer mi vs vs. Bilgi verirseni çok memnun olurum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 23 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2016 Trafik sigortası belli olmaz Valla ortalama bin tl falan dediler hocam bilmiyorum valla Benzin mi dizel mi ? Dizel hocam 2.0 Motor Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Ne yazdım acaba Sende var ya Sıpotıç abi.. Bilgi verebilirsin diye alıntıladım. Vermezsen de canın sağolsun abi. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Dizelse iyi yoksa o aracın yakıtı İstanbul da 10-12 lt arası gezer.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 (düzenlendi) Dizelse iyi yoksa o aracın yakıtı İstanbul da 10-12 lt arası gezer.. abi o aracın dizelide 10 12 yakabilir hertürlü benzinden az tabi 23 Mayıs 2016 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Sende var ya Sıpotıç abi.. Bilgi verebilirsin diye alıntıladım. Vermezsen de canın sağolsun abi. Kerem'cim o Sıpotıç ile benim ki farklı Ayrıca bilgi paylaştıkça çoğalır Yine de fikir edinmek isterse konu altta http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/275802-mu%C4%9Fladan-kia-sportage/ 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 abi o aracın dizelide 10 12 yakabilir hertürlü benzinden az tabi Benzinlisinden çok daha iyidir Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 23 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2016 Dizelse iyi yoksa o aracın yakıtı İstanbul da 10-12 lt arası gezer.. Ortalama 35 kuruş falan yakarsa iyi gibi aslında ama bilemedim abi abi o aracın dizelide 10 12 yakabilir hertürlü benzinden az tabi Dizel candır abi benzin kadar hırpalamaz bizi Kerem'cim o Sıpotıç ile benim ki farklı Ayrıca bilgi paylaştıkça çoğalır Yine de fikir edinmek isterse konu altta http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/275802-mu%C4%9Fladan-kia-sportage/ Teşekkür ederim abi bilgilendirme için lakin senin araç ile benim alacağım araç çok farklı. Sadece parçası ucuz mudur her yerde bulabilir miyim beni üzer mi bu konuda bildiğini paylaşabilirsin abi Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Ortalama 35 kuruş falan yakarsa iyi gibi aslında ama bilemedim abi Dizel candır abi benzin kadar hırpalamaz bizi Teşekkür ederim abi bilgilendirme için lakin senin araç ile benim alacağım araç çok farklı. Sadece parçası ucuz mudur her yerde bulabilir miyim beni üzer mi bu konuda bildiğini paylaşabilirsin abi Günümüzde parça bulmak sorun değil, sorun USTA bulmak İstanbul'da olduğun için usta ve parça sorunun olmaz. Kia marka araçlar genel manada fiyat-performans diye tabir ettiğimiz araçlardır. Hem benim aracım hem senin alacak olduğun arabaların özelliklerini başka markalara endekslersen fiyatının ne kadar cazip olduğunu görürsün. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 55-60 bin bandında 2012-2013 dizel otomatik 508ler var.hem D segmentte hem uzun hem rahat hem otomatik... O segmentte araç tercih edilecekse Tiguandır bence işin en başı..Autoshow dergisinde yeni kasa Tiguanla Sportage ı karşılaştırmışlar sonuç bariz Tiguan lehine.. Bence D segment daha mantıklı ve daha rahat..koca koca cüsseli arabaların yüksekliği varda uzunluğu yok ağırlığı yok offroad kabiliyeti yok virajda yatma eğilimi var..bu segmente karşı değilim ama parayı verip düdüğü çalma tarafındayım..hem ucuz yollu olsun hem jip olsun mantığı kapitalist sistemde olmuyor maalesef 1 Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 23 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2016 Günümüzde parça bulmak sorun değil, sorun USTA bulmak İstanbul'da olduğun için usta ve parça sorunun olmaz. Kia marka araçlar genel manada fiyat-performans diye tabir ettiğimiz araçlardır. Hem benim aracım hem senin alacak olduğun arabaların özelliklerini başka markalara endekslersen fiyatının ne kadar cazip olduğunu görürsün. Çok haklısın Serdar abi, ilgi ve alakan için teşekkür ederim söylediklerini dikkate alacağım. 55-60 bin bandında 2012-2013 dizel otomatik 508ler var.hem D segmentte hem uzun hem rahat hem otomatik... O segmentte araç tercih edilecekse Tiguandır bence işin en başı..Autoshow dergisinde yeni kasa Tiguanla Sportage ı karşılaştırmışlar sonuç bariz Tiguan lehine.. Bence D segment daha mantıklı ve daha rahat..koca koca cüsseli arabaların yüksekliği varda uzunluğu yok ağırlığı yok offroad kabiliyeti yok virajda yatma eğilimi var..bu segmente karşı değilim ama parayı verip düdüğü çalma tarafındayım..hem ucuz yollu olsun hem jip olsun mantığı kapitalist sistemde olmuyor maalesef Naptın abi sen 55 60 lara çıkabilsem keşke alacak muhakak çok güzel arabalar vardır lakin şimdilik bunda karar kıldık diyelim. Çok fazla basmayız abi bizde virajda yatarsa. Ortalama uzun yol 120 140 arası diyelim. Eğer bundada virajda yatarsak arabadan değil taktiri ilahiden deriz İlgin için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Yeni Kialar bazı standartları yakaladıda eski Kialar hakkında ciddi şüphelerim var.Hayırlısı olsun yinede en azından C segmentte alınabilecek daha iyi alternatifler vardır diye düşünüyorum.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 eski tucson nasıl? Bir arkadaşın var oldukça memnun. 2006 2 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Sportgage tucson dan daha kalitelidir iç mekan kalitesinden direk anlaşılabilir, ancak yedek parçalarda dahil servis fiyatları tucsonun daha uygundur iki araç neredeyse aynı sayılabilecek nitelikte araçtır İki araçta çok iyidir rahattır konforludur kalitelidir ve fiyatına göre alınabilecek gayet güzel araçlardır (tucson-sportgage) Ama şahsen aynı olsalarda bana kia soğuk geliyor tucson alırdım:) 2 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Yeni Kialar bazı standartları yakaladıda eski Kialar hakkında ciddi şüphelerim var.Hayırlısı olsun yinede en azından C segmentte alınabilecek daha iyi alternatifler vardır diye düşünüyorum.. F3 kokusu aldım sanki 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 F3 kokusu aldım sanki Bende 3 harfli kokusu aldım arkadaşa önermeye geldim tam f/p aracı diyordum 2 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Bende 3 harfli kokusu aldım arkadaşa önermeye geldim tam f/p aracı diyordum O koku senden hiç eksik olmuyor ne hikmetse 2 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 (düzenlendi) Çok seviyorum Kiayı.. :D Bu arada elimde F30 jantı 4 adet 4 adette kış lastiği var..2000 EUR ya almıştım diye hatırlıyorum uygun fiyatlı bir Kia ile takas etmek istiyorum ...konu açsam mı ki? Alakasız mı olur karar veremedim.. 23 Mayıs 2016 tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts