İçeriğe Yönlendir

Yeni Gözdem Kia Sportage Olacak Heralde

Bayram Aktaş

Recommended Posts

Bayram Aktaş

captiva?

Görünüş olarak hoş bir araç ama Chevrolet'in Türkiye pazarından çekilmesi konusu beni huzursuz ediyor Çağlar abi.

eski tucson nasıl? Bir arkadaşın var oldukça memnun. 2006

Muhakkak memnundur Mehmet abi ama ben hyundai sevmiyorum :)

Sportgage tucson dan daha kalitelidir iç mekan kalitesinden direk anlaşılabilir, ancak yedek parçalarda dahil servis fiyatları tucsonun daha uygundur iki araç neredeyse aynı sayılabilecek nitelikte araçtır

İki araçta çok iyidir rahattır konforludur kalitelidir ve fiyatına göre alınabilecek gayet güzel araçlardır (tucson-sportgage)

Ama şahsen aynı olsalarda bana kia soğuk geliyor tucson alırdım:)

Valla hocam bende Sportagenin tuscondan daha iyi ve gösterişli olduğunu düşünüyorum. Yeni kasa olsa belki Tuscon derim ama paramız yetmez :)

Captiva yakıt canavarı

Hangi araba yakmıyor ki abi, 35 kuruşa razıyım :D

Yeni Kialar bazı standartları yakaladıda eski Kialar hakkında ciddi şüphelerim var.Hayırlısı olsun yinede en azından C segmentte alınabilecek daha iyi alternatifler vardır diye düşünüyorum..

Şüphe derken abi ne gibi. Parça konusu mu yoksa kronik sorunlar mı ?

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Hyundainin kia nın kronik sorunu olmaz:) kronik sorunu vardır diyenlerin %99 u arabayı markayı tanımayan bilmeyen hatta neredeyse hiç binmemiş insanlardır millet hyundai yi kiayı hala yumurta kasa accentten ibaret zannediyor.

Kronik denilebilecek şeyler keyfe keder şeylerdir mesela eralardaki arkayı zıplatma sorunu gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...