Bilalettin Sinus 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Merhabalar,radyatör genleşme kabımda çatlak vardır sandım gittim yeni kap aldım,yeşil antifirizi max ile min arasına kadar doldurdum.Bekledim aracın fanını açmasını içeriden de sıcak kaloriferi açtım.Kapağı kapattım oturdum çayımı içtim rölantide arabamı izledim.Ancak sonuç olarak yine araç kapaktan su atmaya çalışıyor.Fanı da su seviyesi kapağa gelince açıyor. Acaba kabın kapağında mı sıkıntı diye yeni kapak sipariş ettim o gelene kadar bekleyeceğim. Şimdi bir de aracın motorun sol tarafında yani v kayışının olmadığı tarafta tısssss diye ses yapan bir yer var.Radyatör üst hortumunun bağlı olduğu yer.Orası paslı ve kireçli gözüküyor.Fotoğrafı ekliyorum. orası devir daim yeri midir ? neden tıssssss diye ses yapar ? sizce devirdaim mi gitti ? Araç uzun yolda 5.viteste 80 km hızla seyrederken 4 e çekince harareti bir tık artırıyor.geçen gün gece 50 km lik dönüş yolunda suyu taşırmış ve hararet kırmızı göstergeyi göstermişti ancak o zaman genleşme kabım eskiydi.Kaptandır demiştim.yenisi gelince su artmaz artık ne eklediysem öyle kalır demiştim ama amenna. ford ford dediler japondan şaşılmayacağını anladım valla.0 radyatör sorunlu araçlar bu japonlar. http://i.hizliresim.com/X42PlD.jpg http://i.hizliresim.com/bbQB9j.jpg http://i.hizliresim.com/5VpDqd.jpg http://i.hizliresim.com/AJZ1Gq.jpg http://i.hizliresim.com/0DbErL.jpg http://i.hizliresim.com/4lYa9q.jpg Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 bunun markayla ne alakası var orasını çözebilmiş değilim mesela honda hararet sorunu diye aratırsan binlerce hararet yapan honda bulursun. başındaki markayı değiştirerek hangi markayı yazarsan yaz hepsinde aynı sorundan yüzlerce bulacağına eminim. İnşallah yakın zamanda sorununuzu çözersiniz ama kapaktan kaçırıyorsa kapak sorunlu gibi kapta sorun olsa çatlak yerden kaçırırdı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 18 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2016 (düzenlendi) bunun markayla ne alakası var orasını çözebilmiş değilim mesela honda hararet sorunu diye aratırsan binlerce hararet yapan honda bulursun. başındaki markayı değiştirerek hangi markayı yazarsan yaz hepsinde aynı sorundan yüzlerce bulacağına eminim. İnşallah yakın zamanda sorununuzu çözersiniz ama kapaktan kaçırıyorsa kapak sorunlu gibi kapta sorun olsa çatlak yerden kaçırırdı diye düşünüyorum kapaktan kaçırmasının sebebi antifirizin kapağa kadar yükselip kapaktan tahliye olması.sonuç olarak 120 basıncı geçince sistem dışarıya taşırması gerekiyor diye düşünüyorum yoksa bir yerden patlamaya sebep olabilir. kısa mesafede herhangi bir hararet sorunu yok.Ancak devirli veya şehir dışı kullanımda sorun oluyor. Ustaya kapak gelmeden gideyim şu paslı yerden gelen tıssss sesini dinleteyim diyorum. Kapaktan oldugunu sanmıyorum. O bölgenin adını bilen var mı ? 18 Mayıs 2016 tarihinde Bilalettin Sinus tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 su temizse içine yağ yok ise. termostat kontorl edilir veya kapakta soru nvar. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 18 Mayıs 2016 Paylaş 18 Mayıs 2016 Orası devirdaim degil. Sabah aracı çalırtırmadan suyunu tamamla. O hortumu elinle sıkarak sertligini aklına yaz. Aracı çalıştır. Ara ara hortumun sertligini kontrol et. 1 Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 18 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2016 Orası devirdaim degil. Sabah aracı çalırtırmadan suyunu tamamla. O hortumu elinle sıkarak sertligini aklına yaz. Aracı çalıştır. Ara ara hortumun sertligini kontrol et. orası neresi ? sabahları kontrol ederim her sabah.hatta arkadaşlar dalga geçer gittiğim her yerde kaputu açar bakarım.günde 4-5 kez.. sabahları o hortum yumuşak ancak ısınınca fan açınca dokunulmayacak kadar sıcak ve sert. Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 merhabalar malum radyatör sorunum vardı bugün kapağı da kabı da sıfırladım. ustayla suyu da değiştik hava filan kalmadı içinde. şimdi aracı stop edince sol tekere yakın taraftan su damlıyor.su demiyim de antifirizim damlıyor ve yedek kabımda sabahları baktığımda sıvı azalıyor meğer sebep buymuş sizce devirdaim mi ? nedir bu damlatan yer ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Sürücü tarafı mi yolcu tarafı mi damlatan yer . Yönlerde bir karışıklık olmasın Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 şöyle diyim v kayışının olmadığı yerde. benim araç sağ direksiyon türkiyeden farklı. v kayışının olduğu taraf değil diğer taraftan damlatıyor Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Surucu tarafi ise (akunun oldugu kisim), ayni sorunu yasadim, tam olarak su sanzimanin uzerine ordan yere akiyordu sorun ise termostat kabi yamulmasi, termostat degisimi ile kurtulmustum. şöyle diyim v kayışının olmadığı yerde. benim araç sağ direksiyon türkiyeden farklı. v kayışının olduğu taraf değil diğer taraftan damlatıyor Çözümünüzü Metin Bey açıklamış. Ayrıca o kısımda ki hortumları da kontrol ettirin. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Geçmiş olsun.Silindir kapak contasını kontrol ettirin.Ordan kaynaklıda olabilir. Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 https://www.bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz..com.tr/fiesta-termostat-yuvasi-14-tdci-20022008-pid-13556.html bu parca mı değişmeli yani? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 şöyle diyim v kayışının olmadığı yerde. benim araç sağ direksiyon türkiyeden farklı. v kayışının olduğu taraf değil diğer taraftan damlatıyor mpotor yerleşimi aynıdır o tarafta su ile ilgili bir yer yok Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 mpotor yerleşimi aynıdır o tarafta su ile ilgili bir yer yok nedir peki sizce ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 bir ihtimal belki termostat contası , o da su dolaşıyor aşağı ienne kadar yön değişrip hedefi saprıtıp sola doğru yere damlıyor. su iz yapar zaten tespiti çok kolaydır Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 inşallah ucuz kurtulacak bir şey olur. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 inşallah ucuz kurtulacak bir şey olur. eğer kaçak var ise çok pahalıya patlamaz . kaçak yokta eksiltirse mesele büyür geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 kalorifer hortum borusnuun bağlı olduğu yer var oradan kaçırıyor bugün baktım.şöyle anlatayımv kayışının olduğu tarafın simetriğini düşünün orada radyatör üst hortumunun bağlı olduğu bir yer var. onun arka tarafı kalorifere gidiyor o hortumun bağlı olduğu yerden kaçırıyor. Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 29 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2016 evet boru değişti yolcu tarafına giden boru şimdi de termostat arızalı dnedi.aracın harareti yükseliyor fan açıyor ama genleşme kabım fokurduyor. şarj dinamosunun altındaki hortum buz gibi ama radyatörün üst tarafındaki hortum basınçlı ve sıcak. yani v kayışının olduğu taraftaki hortumda basınç yok v kayışının olmadığı tarafta basınç var. Usta termostat arızalı dedi. umarım çok bir şey çıkmaş. devir daim pompasında bir şey yoktur. Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 30 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2016 evet arkadaşlar termostatı da iptal ettim ilk başlarda arabada hararet bir tık düşük oluyor ancak sonra yine hararet artıyor.Ve taşırma kabı yine taşıyor. Kalorifer hortumları genleşme kabı ve kapağı her şey değişti. Yağda su yok.Araba egzozdan su atmıyor ama yine de değişmedi hiç bir şey. Aracı satmaya karar verdim.Forda'da tövbe ettim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 (düzenlendi) evet arkadaşlar termostatı da iptal ettim ilk başlarda arabada hararet bir tık düşük oluyor ancak sonra yine hararet artıyor.Ve taşırma kabı yine taşıyor. Kalorifer hortumları genleşme kabı ve kapağı her şey değişti. Yağda su yok.Araba egzozdan su atmıyor ama yine de değişmedi hiç bir şey. Aracı satmaya karar verdim.Forda'da tövbe ettim Geçmiş olsun, yalnız Tövbe etme, mersoda bmw de ferraride lambo da bile böyle arıza olur, marka kalite fiyat farketmez, şansızlık sadece, gözden kaçan bir yer vardır, taşırma fokurduyorsa hava girişi vardır, sistem anında hava yapar, devirdaim olmaz, alt boru soğuk kalır, sıkıntı soğutma sistemine hava girmesi, bu nereden olur bulmak lazım, kapak contası olabilir mesela.. Bak şöyle yap, eğer kaçak varsa basitçe bulursun, sizin orada Bosch servisler varmı bilmem, bir servise git ve CO2 testi yaptır, basit br test, pozitif çıkarsa conta yanık demektir, blokta kılcal çatlak olabilir vs... http://www.wurth.com.tr/images/katalog/pdf/14_0380.pdf 30 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 taşırma kabındaki su soğuk elle dokunulabiliyor o kaba.Ancak kapağını açınca veya yolda seyir halinde kaptan su taşıyor. Arabanın termostatı iptal edildi. Radyatör tıkalı olabilirmi diyeceğim ? Alttan ve üstten tapalardan su akıyor yani her yerde geziyor diye düşünoyrum. Akan su yem yeşil yani radyatörde yeni değişmiş benden önceki sahibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 conta yanmış? uzun süreli hararet yüksek gezilirse olur Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 valla direkt çektim kenara görür görmez. Conta değişimi pahalı bir şey midir ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts