Bilalettin Sinus 11 Haziran 2016 Yazar Paylaş 11 Haziran 2016 Merhabalar radyatörümun akü tarafındaki üst hortumundan su damlatırken gördüm.Çıkardım içindeki contanın işlevini yitirdiğini düşünüyorum.SU bandı ile sardım kaçak yoktu ancak bir kaç km yol yaptıkan sonra basıncı görünce su yine kaçıyordu. BU contayı bulabilr miyim sizce sorun sadece bu conta mıdır ? http://i.hizliresim.com/81Pg9n.jpg Forda selamlar yine Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 Resim yanlış yüklenmiş, imzamdaki yöntemle tekrar yükleyebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 11 Haziran 2016 Yazar Paylaş 11 Haziran 2016 (düzenlendi) http://i.hizliresim.com/81Pg9n.jpg o linki bulamayacağım sanırım 11 Haziran 2016 tarihinde Bilalettin Sinus tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 oringi sanayide bulabilirsiniz eğer bundan olduğuna eminseniz eğer her boyda satılıyor Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 11 Haziran 2016 Yazar Paylaş 11 Haziran 2016 yani o dediğim hortum damlatıyor.radyatördeki plastik parça değişir mi yoksa tüm radyatör mü değişmeli küçücük damlatma için ? Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 13 Haziran 2016 Yazar Paylaş 13 Haziran 2016 Merhabalar su kaçağını çözdükten sonra aklıma bir konu takıldı.Hortumlarda yüksek basınç var dendi ? Ancak hararet sorunum yok.Basınç zayıf noktalara vurup su kaçağına mı sebep oluyor acaba ? Hararet sorunum yok ama basınç var. Araç fanı geç mi açıyor diye düşünüyorum.Aracı stop ettim fan çalıştı sonra 10 saniye çalıştırdım kapattım yine çalıştı.Acaba araç açıkken fan mı çalışmıyor diye düşünüyorum ama bazen de çalışıyor. Silindir Contası değildir umarım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Ford'larda fan, araç stop edince de stop etmeli. Stop ettiği halde fan çalışıyorsa öncelikle fan ve elektrik tesisatı kontrol edilmeli. Sonrası ise beyin olabilir. Yurtdışında beyinler ucuz. Şanslısınız bu konuda diyebilirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Bilalettin bey, hararetle alakalı tüm sorunlarınızı tek bir başlık altında topladım, buradan devam edelim lütfen. Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 13 Haziran 2016 Yazar Paylaş 13 Haziran 2016 satış yapan site var mı acaba ? Araç stop etmeden önce çalışmıyor.Stop edince çalışıyor 1 dakika içinde susuyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 satış yapan site var mı acaba ? Araç stop etmeden önce çalışmıyor.Stop edince çalışıyor 1 dakika içinde susuyor. Direkt beyine yönelmeyin. Önce fanın elektrik tesisatını kontrol edin. Şase alıyor olabilir. Ayrıca hortumlardaki basınç için devirdaim kontrol edilmiş miydi? Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 13 Haziran 2016 Yazar Paylaş 13 Haziran 2016 devir daim yapıyor termostatta iptal Yorum bağlantısı
Bilalettin Sinus 30 Haziran 2016 Yazar Paylaş 30 Haziran 2016 fan müşürüm sağlam çıktı obd ile kontrol ettim dereceyi gösteriyor. araç 110 derecede fan açıyor öncesinde hiç açmıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts