İçeriğe Yönlendir

Samsung N8005 Sürekli Restart Sorunu

Erhan Karaman

Recommended Posts

Erhan Karaman
(düzenlendi)

n8005 tabletime iyi iyi derken nazar değdi. akşam şarjdaydı en son çocuklar oynamıştı. sabah baktım tablet sürekli restart yapıyor. yani ekran kapanıyor sonra mavi çerçeveyle samsung yazısı çıkıyor gidiyor sonra tekrar yazı tekrar gidiş tekrar yazı.. reset format vs. hiç birşey ana ekranı geri getiremedi. var mıdır bir fikri olan kurtarmak için?

tarihinde Erhan Karaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

hard format deneyin tamamen kapatın 2-3dk sonra ses kısma ve power tuşuna basılı tutun samsung yazısı gelince power tuşunu bırakın robot gelmiyosa eğer anakartta çatlak olabilir veya cihaz brick olmuş olabilir işinin ehli bi telefoncu yapabilir diye düşünüyorum garantisi varsa bırakın servise uğraşmayın

Yorum bağlantısı

Açma-kapama tuşuna arkadan bir kaç kere hafifçe vurun. S3'te olan benzer sorunu bu şekilde gidermiştim. 

Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

arkadaşlar teşekkür ederim 2 gündür kafayı yedim denemediğim şey girmediğim forum vs. kalmamıştı. son çare olarak buraya yazmıştım. bakmaya da devam ediyordum. kiese bağladığımda da bu cihaz desteklenmiyor diyordu ama bir yazıda okudum az önce,cihazı bağlayın görmesede acil yazılım kurtarmaya girin diyordu.orada yine görmedi cihazı ama yazılım yükseltme sekmesine girip tabletin modeli ve S/N  numarasını girip tableti de download modunda başlatınca güncel yazılımı yüklemeye başladı ve çoooook şükür açıldı tablet. teşekkürler cevaplarınız için

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan

arkadaşlar teşekkür ederim 2 gündür kafayı yedim denemediğim şey girmediğim forum vs. kalmamıştı. son çare olarak buraya yazmıştım. bakmaya da devam ediyordum. kiese bağladığımda da bu cihaz desteklenmiyor diyordu ama bir yazıda okudum az önce,cihazı bağlayın görmesede acil yazılım kurtarmaya girin diyordu.orada yine görmedi cihazı ama yazılım yükseltme sekmesine girip tabletin modeli ve S/N  numarasını girip tableti de download modunda başlatınca güncel yazılımı yüklemeye başladı ve çoooook şükür açıldı tablet. teşekkürler cevaplarınız için

Note 2 cihazımın, ana kartından tutun piline, pilinden tutun sim kartına kadar her şeyini değiştirdiler, aynı sorun vardı bende de çözülmemişti, geçti sandık yeniden yaptı yeniden yeniden :D derken açma kapama tuşunun içindeki düğmenin bozulduğunu ve en ufak nemlenme vb. durumda kısa devre yaptığını buldular. Eğer tekrar aynı sorunla karşılaşırsanız, Samsung' a sorunu,kapatma tuşu bozuldu ve sürekli kapanıp açılıyor diye bildirin yoksa çok zor oluyor bulmaları :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan Karaman
(düzenlendi)

iki gündür baya kafamı yordu. samsung canlı desteğe ilettim sorunu. servis merkezine götürün diyor. dedim inanılmaz yardımcı oldunuz teşekkürler. :angry:  yine kendimiz çözdük olayı. servise götürsem anakart gitmiş diyecekti belkide

tarihinde Erhan Karaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...