Gokhan Koc 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 selam arkadaslar benim aractan ugultu gelıyor bu ses hareket halınde viteste boşta kontak kaspalıyken var. calısır halde dururken gaz versem ses yok sebebı ne olabılır teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 hareket halinde vitesi boşa alıp kontak kapatmak kısmını anlayamadım ben Yorum bağlantısı
Ercan Pamukcu 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 yüksek ihtimalle teker bilyalarından geliyordur. Yorum bağlantısı
Gokhan Koc 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 hareket halinde vitesi boşa alıp kontak kapatmak kısmını anlayamadım ben yanı arac belırlı bir hıza ulaşınsa kontağı[ motoru] kapatıp kendı halınde gittıgi an . arızayı bulduk defransıyel bu fortların belirli bır yaştan sonra kıronok hastalığı imiş Yorum bağlantısı
Birkan Akargündüz 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Bizim arabalarda difransiyel yoktur dostum , senin bahsetmis olduğun problem muhtemelen sansumandan gelen ayna mahruti sesidir. Gecmis olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts