İçeriğe Yönlendir

İstanbulda Oto Döşemeci Tavsiyesi

Serkan Karadağ

Recommended Posts

Serkan Karadağ

İyi günler arkadaşlar.

Daha önce işlem yaptırıp memnun kaldığınız oto döşemecileri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Tecrübelerini yazan arkadaşlar Anadolu veya Avrupa yakası olduğunu belirtirse güzel olur. 

Oto koltuk kılıfı yaptırırken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

Hangi tür kumaş daha dayanıklı ( Deri, Suni Deri, Alkantra vs..)?

Yorum bağlantısı

Fulya'da ARTCAR var. Senelerdir takip ediyorum işçilikleri ve malzemeleri oldukça iyi. Aracınızın deri koltuklu versiyonu varsa birebir aynısını yapıyorlar...

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Fulya'da ARTCAR var. Senelerdir takip ediyorum işçilikleri ve malzemeleri oldukça iyi. Aracınızın deri koltuklu versiyonu varsa birebir aynısını yapıyorlar...

Aslında niyetim suni deri ve kumaş karışımı yapmak. En çok yıpranan kenarlar olduğu için kenarları suni deri yaptırıp orta kısımları kumaş yaptırmak istiyorum. 

Yorum bağlantısı

Aslında niyetim suni deri ve kumaş karışımı yapmak. En çok yıpranan kenarlar olduğu için kenarları suni deri yaptırıp orta kısımları kumaş yaptırmak istiyorum. 

Tercih ettiğiniz kumaşı tedarik edip istediğiniz şekilde yapıyorlar diye biliyorum, görüşmekte fayda var. Fiyatları bana hep yüksek geliyor ama işçiliklerine değer bence :)

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Tercih ettiğiniz kumaşı tedarik edip istediğiniz şekilde yapıyorlar diye biliyorum, görüşmekte fayda var. Fiyatları bana hep yüksek geliyor ama işçiliklerine değer bence :)

Yaptıkları uygulamalar çok kaliteli gözüküyor. Koltuk airbaglerine nasıl bir çözüm buluyorlar?

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Yaptıkları uygulamalar çok kaliteli gözüküyor. Koltuk airbaglerine nasıl bir çözüm buluyorlar?

bende merak ettim airbag konusunu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

bende merak ettim airbag konusunu

Airbagleri orjinali gibi yapıyorlarmış...

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

İçerenköy'de Lüks Oto Döşeme var. Amcamın oğlu olur. Daha önce Pejo 206'ma deri direksiyon kılıfı diktirmiştim çok güzel işçiliği var. Yıllardır o işi aynı yerde yaptıkları için şahsen amcamın oğlu olmasa da tavsiye ederdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ben laguna ya işlem yaptırdım bostancı sanayi de. Gayet memnunum.  Yarı deri döşeme mantıklı.  Sunni deri daha geç yıpranıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

İçerenköy'de Lüks Oto Döşeme var. Amcamın oğlu olur. Daha önce Pejo 206'ma deri direksiyon kılıfı diktirmiştim çok güzel işçiliği var. Yıllardır o işi aynı yerde yaptıkları için şahsen amcamın oğlu olmasa da tavsiye ederdim.

Bu iyi oldu. Sitelerini incelediğimde sanki sadece deri işi yapıyorlar. Yarı deri yarı kumaş yapıyorlar mı Hacım?

Ben laguna ya işlem yaptırdım bostancı sanayi de. Gayet memnunum.  Yarı deri döşeme mantıklı.  Sunni deri daha geç yıpranıyor. 

Abi ne kadara yaptırdınız mı? Sizin koltukta airbag varmıydı?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Koltukta işlem oturma yerinin yanına yapıldı dolayısı ile airbag le işimiz olmadı. Ama Mustafa usta çok tecrübeli gider konuşuruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bu iyi oldu. Sitelerini incelediğimde sanki sadece deri işi yapıyorlar. Yarı deri yarı kumaş yapıyorlar mı Hacım?

Abi ne kadara yaptırdınız mı? Sizin koltukta airbag varmıydı?

Abi ne istersen onu yaparlar. Yetenek var anlayacağın.

Koltukta işlem oturma yerinin yanına yapıldı dolayısı ile airbag le işimiz olmadı. Ama Mustafa usta çok tecrübeli gider konuşuruz.

Mustafa Şimşek miydi?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Soy ismini bilmiyorum.  Bir oto elektrikçi ile birlikte aynı dükkanı kullanıyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Soy ismini bilmiyorum.  Bir oto elektrikçi ile birlikte aynı dükkanı kullanıyor 

Mustafa Şimşek fotoğraftaki şahıs :) Oğluyla beraber çalışıyor. Son gördüğümde dükkanı ortak kullanmıyordu. Muhtemelen değildir :)

msimsek_zpsiik7cvvx.jpg

Fotoyu sen gördükten sonra sileceğim abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın

Ataşehir tarafında altınuç deri döşeme var genellikle lüks araçlar gidiyor döşemelerini yenilemek maksadıyla bakmanızı tavsiye ederim daha önce deri direksiyon yaptırdım iki kere fabrikasyondan daha iyi oldu bile diyebilirim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Maslak arka sokakta tabelasız, bir yarım dükkan vardır. yan tarafı hurdacıdır, dükkanın camı blle yoktur ...

içeride klasik/ harley vs.  döşemesi falan yaparlar.. Bir de KA...

ihtiyaç halinde yardımcı olurum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Maslak arka sokakta tabelasız, bir yarım dükkan vardır. yan tarafı hurdacıdır, dükkanın camı blle yoktur ...

içeride klasik/ harley vs.  döşemesi falan yaparlar.. Bir de KA...

ihtiyaç halinde yardımcı olurum :D

Abi ne zaman geleyim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Maslakta harley döşeyen döşemeci. Ne döşer varya. Tabi esnaf işi başkadır :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım

Anadolu tarafında altınuç var işçilikleri güzel diğerlerine göre fiyat biraz yüksek kalır ama memnun olursunuz...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Maslakta harley döşeyen döşemeci. Ne döşer varya. Tabi esnaf işi başkadır :p

yeri çıkmaz sokağın sonunda önünden geçen tükkanı bile anlamıyor tarif etsen zor bulunur :rofl:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...